Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.238
Cevap
57
Favori
273.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ultimate team season özelligi yok mu bu fifa 19 da hani 10 dan basliyoduk düsüyoduk tek tek 18 de vardı 19 da bulamadım helpp
  • Merhabalar Pro club oynamak isteyen veya oynatıp ta takımı olmayan varmı? Varsa denemek isteriz takımımızda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralex-on

Dostlar bir hafta önce başladım ben fifaya şimdi merak ettiğim birley. Kulüp kariyeri yaparken arş yapıdan olsun ve ya normal transfer yaparken oyuncunun beceri yenetekleri seviyesi oluyor 1 ile 5 yıldız arası bu antremanla arttırılabilir mi ?
    Hayır.Bunu fifa belirliyor oyunda direk hazır bulunuyor fifa bir güncelleme yapmazsada değişmez.Güncelleme vs. bazı oyunculara yapmıştı mesela devrede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 23 Mart 2019; 18:15:38 >
  • Teşekkürler. 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu en son iki hafta önce oynadım. Güncelleme mi geldi nedir? Paslar yerini bulmuyor. Koşu yolu pasları özellikle.
    Fifa 11 den bu yana ps için ilk kez böyle gariplik hissediyorum. Yıllar içerisindeki yaptıkları değişiklikler dahil. Lütfen biri açıklasın. İkinci maçta çıldırıp yarıda çıktım.
  • schumi32frht S kullanıcısına yanıt
    güncelleme geldi geçen hafta...
  • İnternet imde sorun görünmüyor fakat online oyunda sürekli düşüyorum, genel bir sıkıntı mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • diyar_21 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğüm sorunları yaşayan oldu mu acaba? Ya da oynanışta farklılık hisseden?

• schumi32frht S kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarına katılıyorum hocam, onceki hsonu turnuva oynanisi daha guzeldi, bi acaip olmus, kazanamadim bu hafta hic.

• Satılık ucuz coins bulunur almak isteyen dmye.
  • Bu son güncellemeden sonra kariyerde oyuncuyla transfer görüşmelerine el atılmış galiba. Yani bir sapıtma bug sorunu söz konusu. Daha önce oyuncunun isteklerinin kabul etmek zorunda kalıyorduk şimdi sözleşmesi bitecek yıldız seviyesindeki oyuncuya bile ne verirsek kabul ediyor. İşin garip tarafı atıyorum oyuncunun menajeri haftalık 50000 mi istiyor ben 45000 veriyorum sonra menajeri oyuncunun 30000e ikna olacağını söylüyor.. Sonra eski klübünden haftada 35000 alan oyuncuya 20000 teklif ediyorum kabul ediyor imza parası da istediği gibi olmasına rağmen. Yani afedersiniz geri zekalılar bazı şeyleri düzeltmeye yeltenirlerken temelli bozuyorlar birşeyleri...
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    Kariyer tarafına pek asılmıyorlar, ufak tefek makyajlar yapıp ultimate tarafına abanıyorlar. Kariyere yapılacak ufak tefek yeniliklerle çok güzel olabilir ancak adamlar neredeyse fifa18'in aynısını yapmışlar, oynanış dışında en büyük değişiklik ŞL lisansı vs onun dışında bir yenilik göremedim.

Yıllardır saçmaladıkları sözleşme konusunu bir türlü düzeltmiyorlar, çoğu futbolcu kulübüyle sözleşme yenilemiyor ve çoğu sözleşme bitiminde bedavaya geliyor. Gerçek futbolda da sözleşme yenilemeyen futbolcular oluyor fakat istisnasız bütün yıldızlara aynı saçmalığı yapmıyorlar :) Galatasaray ile oynuyorum, 1. sezonu bitirmek üzereyim ve şimdiden çok fazla yıldızı sezon sonu bedavaya alacağım.

Kariyer modunda çok hızlı başarıya ve doygunluğa ulaşılıyor. Umarım ileride bir el atarlar şu kariyere
  • FİFA ULTİMATE TEAM bölümü ile ilgili yazıcam. Oyunun FUT kısmı pay to win kesinlikle. Kariyer modu, Şampiyonlar Ligi ve normal modları çok güzel fakat ultimate team olayı beni oyundan soğuttu. Online oynamak isteyenlere oyunu tavsiye etmiyorum. Çünkü ultimate team kesinlikle pay to win adamlar binlerce doları yatırıp en iyi oyuncuları almışlar sen iyi oynasan bile sadece oyuncuları ile seni yenebiliyorlar. Kaliteli bir takım kurmak ve FUT da başarılı olmak için kesinlikle oyuna para yatırmak lazım haftalık görevlerden bir kaç paket çıkıyor fakat onlarda yetersiz güzel bir takım kurmak için. Birde trophy var eğer trophy yapmak isteyenler arkadaşlar var ise bu trophy için FUT da 4. seviyeye yükselmeni istiyor oyunun sana verdiği oyuncularla bu imkansız çok güçlü takımlar çıkıyor karşına. EA nın yine çok güzel bir oyunu para kazanmak için yaptığı FUT kısmı ile mahvetmiş.
  • Satılık uygun fiyata coins. Stok çoktur.

• Ah EA SPORTS ah, FUT diye bir altın yumurtlayan tavuk keşfettiğinden beri, yıllar içinde adım adım bitirdin şu oyunu.

Elindeki bunca lisansa ve pazarlama imkanına rağmen bunu başarmış olman ise ayrıca tebrik edilesi! bir şey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keremmert1

Merhabalar Pro club oynamak isteyen veya oynatıp ta takımı olmayan varmı? Varsa denemek isteriz takımımızda
    Up güncel her mevkiye deneme alırız forvet hariç

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Malesef makyajlar hariç fifa 15 den beri aynı şeyler, yani aynı yapay zekası olmayan cpu rakip sistemi...Hani gidersin iyi bir takımın 1. kalecisini transfer edersin yedek kalecisi kiralıktır klübüne döner, kalede 70 overalli 3. kaleciye kalan sistem :) Eski motorda yani fifa 11 den 14e kadar kariyer mod bundan çok daha iyi yapay zekaya sahipti. Bunlar yenilik diye getirdikleri özellikleri bile adam akıllı yapamadıkları için daha da berbat etkiler ortaya çıkıyor bahsettiğim transfer görüşmesinde olduğu gibi. Mesela 2 hafta önce italya ligi yapıyordum Bologna ile sezon sonu sözleşmesi bitecek Hatem Ben Arfa'ya resmen klübün anahtarını vermediğim kaldıda sözleşme imzaladım. Bu hafta Fransa 2. liginden Lens ile gene Ben Arfa ile sözleşme yaptım nolsa beğenirsin adam haftalık eski klübünden aldığının yarısını teklif ettim 20000, 50000 gibide komik bir imza parası teklif ettim kabul etti. Yani afedersin h.s.ktir dedim yüksek sesle..Ha bu neden oldu son güncellemeyi indiren arkadaşlar bilir, bu oyuncuyla sözleşme imzalarken şu özellikleri getirdik diye sıralamışlar işte o özellikleri getirirken temelli bozmuşlar bug ortaya çıkmış resmen :)

Ben şahsen hemen doygunluğa ulaşmamak için öyle gerçek dışı sözleşmelerden uzak duruyorum hocam. Başka türlü biliyorum oyunun en büyük açıklarından birisi olduğunu, zevkinin allak bullak edeceğini. Bu yüzden çok abartmadan gerçeğe uygunluk gözeterekten transferler yapmaya özen gösteriyorum. Zaten oyunda tek gelişen yükselen takım biz olduğumuz gerisinin yerinde sayıp hatta geriye gittiği için en fazla 3 sezon tahamül edebiliyorum. Sonra başka bir ligde başka bir takım başlatıyorum. Maksat farklı tatlar olsun. Mesela şimdi Lens ile ligue 2 de 2. sıradayım büyük ihtimalle seneye ligue 1 de olucam, artık oradada avrupa kupalarına kalırsam bir sezon daha devam ederim olmazsa sıradaki düşüncem arapça spiker eşiliğinde suudi arabistan liginden bir takımla kariyer açmak böyle...

• Bu nesilde oynadığım en kötü fifa oyunu olmuş.Gol atmak, pas atmak vs.çoğu şey gereksiz zorlaşmış oyun zevkli değil.Fifa 17,18 çok iyiydi keşke üstüne koyup daha iyi bir oyun yapsalardı fakat oyun geriye gitmiş.

• Faustino kullanıcısına yanıt
    Bende doygunluğa ulaşmamak için gerçekçi hareket etmek istiyorum, fakat maksimum 4 sezon sonunda oyun sizi zorla kral yapıyor hocam, bende oyunu sürdürmek adına İngiltere alt liglerini hedef alıyorum oradan Premier ligi görüp avrupada kupa alırsam artık sürdüremiyorum. Ayrıca uydurma futbolcular çoğalınca keyfi kalmıyor.

Bence kariyer tarafında uzun vadeli ciddi hedefler olmalı, mesela bize verilen uydurma bir stadı ve tesisleri geliştirmek, ekonomik yapı için daha derin ayarlar ve geliştirmeler, daha fazla futbol dışında görüntü ve detay oynarken bile bir ton mevzu geliyor aklıma...Ayrıca oyun fazlaca Primier lig odaklı tasarlandığı için diğer ligler o kadarda derinliğe sahip değil gibi duruyor.

Oyun bize sürekli aşmamız gereken bir zorluk ve yetişmemiz gereken bir hedef vermeli, zaten oyunun başlarını keyif hale getiren şey bu; oyuna başlıyoruz yeni bir takım ve değiştirilmesi geliştirilmesi gerekenler var, bunları yapana kadar ciddi keyfi veriyor sonra takım dolup taşınca sıkıyor.

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şekilde İngiltere alt liglerinden başlıyorum ama bu sene FUT oynamaktan bir sezonu bile bitiremedim henüz. Coventry City ile oynuyorum, oynayınca zevkli ama oyuna karşı heyecanım ve ilgim kalmadı. Uydurma oyuncular arttıkça FM'den de Fifa'dan da keyif alınmıyor. Kariyer moduna yeterince özen gösterilmiyor zaten, her sene aynı şeyi sunuyorlar. Yine de bu oyunu offline oynayanlar için en güzel nimet alt liglerden takım alıp oynamak :)
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.