Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.238
Cevap
57
Favori
273.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fifa 18'de fut tarafına doydum, bilgisayara karşı oynamak mı gerçek oyuncuya karşı oynamak mı ? Elbette gerçek oyuncuya karşı oynamak keyifli :) Fakat 18'de o kadar çok oynadım ki, oyunun sürekli oyuncuya tekerlek içinde koşan fare muamelesi yapması sıkıyor. Fazla ticari kafayla yapılmış bir mod, o yüzden bulaşmıyorum artık...
  • PS4 platformunda 3.5m coinim var arkadaşlar satıyorum 500k = 100Tl oranında ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir. üye olmayan okuyucular ise mail adresim akkus999@hotmail.com
  • fifa19 oynayali 1 ay dan fazla oluyor sadece season oynuyorum.fifa 18 kat ve kat daha guzel.

18 de begenmedigim bir sey yoktu. 19 da orta kafa goal. baska bir halt yok. psg ile oynuyorum. adam 3 golu de kafayla atti. goal ler hep script dolu baktiginizda " cildirmana gerek yok zaten oyle olmasi gerekiyor " diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Fifa 19 kupalarını yapıyor musunuz? Sormak istediğim, bir kupada "Rivals'ta 4.klasmana yüksel" diyor. Ben oyunun başından beri 5.klasmandaydım ama geçen haftaki güncelleme ile birlikte oyun beni 4'e yükseltti fakat herhangi bir kupa gelmedi. 5'e düşüp, yeniden 4'e çıkmayı denesem mi acaba emin olamadım.
  • merhaba arkadaşlar

Birşey sormak istiyorum..

Bizim Takım 4,5 yıldız 2 kls'deyiz
    4 kişi oynuyoruz. SNT ve SLO ve Moo ve Sgo oynuyoruz sade defans otomatik ovr düşük sebebi?

bizim Otomatik göre Defans 80 ovr gösteriyor diğer Online maçı yapıyoruz onlar defans ovr 82 bazen 81 gösteriyor nasıl oluyor bilen varmı? Defans ve kaleci ovr nasıl yükseltilir.? yardımcı olur musun..
  • Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa ve cevaplarsa sevinirim biliyorsunuz haftalık görevlerde fut oyuncusu almak için seçenekler var bir seçeneği bir türlü anlayamadım ispanyol oyuncuyla gol at diyor altta açıklamasında brezilyalı oyuncuyla gol at diyor nasıl bir forvet hangi ülkeden hangi ligden anlayamadım nasıl bir kadro kurup bu görevi yaptınız acaba?
  • RC Lens ile Ligue 2 den Ligue 1'e yükseldim ve şuan sezon başı transferler oluyor. Gözlemlediğim kadarıyla yapay zeka rakiplerin transferlerini daha mantıklı hale getirmiş. Her takım sattığı boşluğa transfer yapıyor gibi görünüyor. Yani eskisi gibi saçmalıklar azaltılmış gibi iyi bir gelişme. Ama şu sözleşmesi sezon sonu bitecek oyuncuyu transfer etme olayı halen tüm saçmalığı ile hatta son güncellemeden sonra iyice bozmuşlar işin tüm keyfini bozuyor. 11 tane oyuncuyu bu şekilde transfer ettim ama kendimi tutmasam 20 tane oyuncu bile rahatlıkla üstelik yıldızlar karması kurma şansım bile vardı. Lazio'nun yetenekli kalecisi Strakosha'yı aldım ama valla pişman oldum gerçekte böyle bir transfer mümkün değil diye. Beni tanıyan arkadaşlar hastalık derecesinde simülasyoncu olduğumu bilirler valla bu işin tüm keyfini bozuyor.. Sonra Divock Origi'yi de aynı şekilde transfer ettim adam mesela liverpoolden senelik 83 bin alıyormuş benden direk 60 bin ve imza parası istedi menajeri. Yani bug yüzünden messiyi bile düşün paraya getirme şansı var ki daha önce böyle değildi. Ama dediğim gibi oyunun bu açığı erzurumsporu bile rahatlıkla 2.sezonda yıldızlar karması ile rahat şampiyon yapmaya elverişli. Umarım geri bildirim yapanlar olmuştur ve düzeltirler...

• quote:

Orijinalden alıntı: solukbeniz

Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa ve cevaplarsa sevinirim biliyorsunuz haftalık görevlerde fut oyuncusu almak için seçenekler var bir seçeneği bir türlü anlayamadım ispanyol oyuncuyla gol at diyor altta açıklamasında brezilyalı oyuncuyla gol at diyor nasıl bir forvet hangi ülkeden hangi ligden anlayamadım nasıl bir kadro kurup bu görevi yaptınız acaba?
    Aynen Yapamadım. Sırf Onu yapcam jesus aldım attım olmadı. Bi Baktım yukarda ispanyol diyo. ispanyolla Attım Yendim yine olmadı.
    Yapabilen anlayabilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: solukbeniz

Arkadaşlar merhaba birşey sormak istiyorum bilgisi olan varsa ve cevaplarsa sevinirim biliyorsunuz haftalık görevlerde fut oyuncusu almak için seçenekler var bir seçeneği bir türlü anlayamadım ispanyol oyuncuyla gol at diyor altta açıklamasında brezilyalı oyuncuyla gol at diyor nasıl bir forvet hangi ülkeden hangi ligden anlayamadım nasıl bir kadro kurup bu görevi yaptınız acaba?
    Kolombiyalı olacak :) Fut 19 menüsünü ingilizce yapınca görev kendine geldi. Sonra tekrar türkçeye çevirdim. Şuan Kolombiya yazıyo
  • Faustino kullanıcısına yanıt
    Eskiden Fifa'da takım dandik bir takımsa mümkün değil yıldız oyuncu getiremiyordun. Astronomik rakamlara çıkman gerekiyordu oda bir ihtimal. Şimdiklerde parayı verip alıyorsun. En büyük eksiği bu kariyerin.

• Abi bir oyun bu kadar lanet olur. Son 2 maçtır son ,5 dk ya 1 0 galip girdim . Ve maçtan attı bağlantı koptu maç sonucu degerlendirilecek ana ekrana yönlendiriliyorsun dedi ve iki maçta da puan vermedi rivalsde lanet olası oyun . Dün de ne hikmetse son 2 dk 0 0 di yine maçtan attı ama bu sefer -8 puan kırdı nasıl bir sistemi var anlamadım. Gelde çıldırma Allah'ın cezası oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 9 Nisan 2019; 1:6:17 >
  • 1998 de iss ile başlayıp pes 16 ya kadar single takıldım. pes 16 daki yapay zeka o kadar saçmaydı ki (3-0 öndeyim rakip takım kendi sahasında top çeviriyor atak yapmak yerine) online oynama isteği doğdu içimde. pes 16 da online maç yapana kadar akla karayı seçince ps4 ün yanında verilen fifa 16 nın jelatinini açıp bi şans vereyim dedim. o günden beri sadece fut oynuyorum. squad battles modu dışında single maç yapmadım. alex hunter modunu denemek için bile açmadım. belki çocuk olduğumuz içindi ama winning eleven ın mirandalı castillolu master liginden aldığım single player hazzını alamadım tekrar. call of duty bile senaryo modunu bıraktı artık. fifa da 4-5 sene içinde bunu yaparsa şaşırmam açıkçası. o yüzden single player modlarına yatırım yapacaklarına hiç ihtimal vermiyorum.
  • Yav arkadaşlar bu web ve telefon Companion app de neden transfer market açılmıyor ?
    1500 e yakın maç yaptım div 5 deyim. Hepsini olmasa bile görevleri de yapıyorum kkg vs . 4 ay oldu Fut oynamaya başlayalı ama hala kilitli anlamadım . Var mı bir yolu ? Yoksa keyfini mı bekleyeceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 9 Nisan 2019; 12:22:38 >
  • freeze-bee kullanıcısına yanıt
    Valla FIFA da ki şu PC defansı insanı öldürur hocam :)

• haritaci41 kullanıcısına yanıt
    fifada birden fazla şey var insanın sinirlerini bozan ama alternatifi yok şuan benim açımdan. sinirleri bozan yanlarını peşinen kabullenip sakin kalınca zevk alınabiliyor oyundan.
    Kalede Miranda dimi hey gidi günler hey ya

• DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    miranda 10 numara oynuyordu hocam, kalede ivanov vardı
    Ivanov... Hiç hatırlayamadım

• Beyler bu hata neden gelir??
    /// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\

• Merhaba,

Fifa 19'u Türkçe oynayabilmenin tek yolu, kutulu ürün almak veya Türkiye PSN'den mi almak ?

Internette ucuza key satılan yerlerden alınca (ilk hesap açılırken Amerika seçilse, sonra konsol bölge ve dil ayarı Türkçe yapılsa dahi) oyun İngilizce mi kalır acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.