Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.238
Cevap
57
Favori
273.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende aynı sene başladm , o zamanlar ortaokuldaydm hatta this is football die bi oyunda vardı o aralar ps 1 de oda iyiydi, sonra fifa 2000(millenium) vardı bende baya oynrdm oda iyi sarardı..en son benmde pes 2016 oyndm hala var hatta.. fifa 2017 ile gectm fifaya.. Bana göre Pes,iss,winling eleven.. herzaman daha zevkliydi fifa grafik olarak iyiydi ta ki 2016-2017 ye kadar..
  • neczer kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde en gıcık kaptığım olay o. Ben kendimce kota koydum 2-3 den fazla oyuncu almayacağım, alırkende gerçeğe uygun hareket edeceğim diye. Mesela 85 lik oyuncuyu Fransa liginin orta sıralarından bir takıma almamak gibi. Aslında sorun şurada tamam sözleşmesi biten oyunculara teklif yaparsında istisnasız ama hepsinin kabul etmesi işin saçma tarafı. Birde hiç mi klübü önceden anlaşıp tutmak için sözleşme yapmaz oyuncusuyla. Bu canlı görüşme olayı ile iyice işin içine ettiler. Birde o rezalet müzik yokmu.. Biz geliştirme beklerken adamlar dahada bozuyorlar.. Gerçi bu bir önceki güncelleme ile bozdular işi iyice. Daha önce bu kadar kolay olmuyordu. Anlamadığım arcadeciler offline kariyer modadamı dadandılar acaba.. Mesela fifa 16-17 de 80-85 lik adamı orta sıra takımlara almaya kalktığın zaman çok yüksek haftalık ücret istiyordu hatta klüp ücreti kabul etse dahi oyuncu gelmek istemiyordu klübü beğenmediği için şimdi messiyi sözleşme bitiminde barçadan aldığı daha az bir paraya levanteye getirme şansı gibi aptalca bir durum söz konusu... 15 sezon iyi dayanmışsın hocam ben 3 sezondan öteye devam etmiyorum saçma sapan transferler saçma sapan uydurma oyuncular ortaya çıktığı için. hatta fifa 19'da 3.sezonu görmedim henüz farklı farklı liglerle farklı farklı takımlarla daha güzel oluyor..

• 1.532 gblık güncelleme gelmiş içeriği bilen varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen güncellemenin içeriği ne acaba?
    Ayrıca Josef Sural içinde baş sağlığı dilemiş fifa ve kadrolardan kaldırılacağını belirtmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

1.532 gblık güncelleme gelmiş içeriği bilen varmı?
    valla tek açıkladıkları futla alakalı düzeltmeler olduğu yönünde. birde sural için başsağlığı mesajı var. oynanış açısından şuan houston dynamo ile seçkin seviyede kariyer oynuyorum 2 maç yaptım ilk baştan yavaşlamış ve kolaylaşmış gibi geldi 3-2 kazandım seattle sounders'a karşı. ikinci maçta ise la galaxy'e 2-0 kaybettim rakip 10 kişi kalmasına rağmen. şut ve pas isabet oranlarıda arttırılmış sanki, birde top yere çarpınca daha yükseğe sekiyor gibi. benim kafama takılan her defasında 1.5-2 gb download yaptırıyor bu adamlar bize ama açtığında hep aynı şeyler. ya bu eklenen fut kartları fena yer kaplıyor yada 5-10 mb lık yenilik için aynı dosyaları tekrardan indirtiyorlar bizlere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

valla tek açıkladıkları futla alakalı düzeltmeler olduğu yönünde. birde sural için başsağlığı mesajı var. oynanış açısından şuan houston dynamo ile seçkin seviyede kariyer oynuyorum 2 maç yaptım ilk baştan yavaşlamış ve kolaylaşmış gibi geldi 3-2 kazandım seattle sounders'a karşı. ikinci maçta ise la galaxy'e 2-0 kaybettim rakip 10 kişi kalmasına rağmen. şut ve pas isabet oranlarıda arttırılmış sanki, birde top yere çarpınca daha yükseğe sekiyor gibi. benim kafama takılan her defasında 1.5-2 gb download yaptırıyor bu adamlar bize ama açtığında hep aynı şeyler. ya bu eklenen fut kartları fena yer kaplıyor yada 5-10 mb lık yenilik için aynı dosyaları tekrardan indirtiyorlar bizlere..

Alıntıları Göster
    Sanki oyun yine hızlanmış gibi geldi? Sizce nasıl? Bir de siz kariyerde tamamen manuel mi oynuyorsunuz?

• Yeni güncelleme , messiye yaramış.vurduğu gol oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freekmichael

Sanki oyun yine hızlanmış gibi geldi? Sizce nasıl? Bir de siz kariyerde tamamen manuel mi oynuyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Valla baştan yavaş gibi gelmişti bugün oynadığımda öncekinden bir fark anlayamadım hocam. Yok Manuel oynamıyorum kariyerde sadece zorluk, devre süresi ve oyun hızımı değiştiririm ayarlara hiç dokunmam. Seçkin, 7dk, yavaş'da oynarım..

• Arkadaşlar fut haricinde oynayanlar varsa ekleyebilirler, bıktım seasonsdaki lagcılardan. Anvial_TR olarak aratabilirsin iz, müsait oldukça maç yaparız. Selamlar.

• Fifa 19 da psn arkadaşımla maç yaparken kaydetmiş olduğum taktik ayarlarım değişiyor. Çözümü bilen yardımcı olabilecek var mı ?

• hala devam ediyorsa katılabilirim
  • Arkadaslar uzun zamandir fifa oynuyorum arkadaki L ve r tuslarini bir parmaklar oynuyorum kosmayi numara verecegim zaman hep tek tek seciyorim ama iki ki baski markaj felan 4 parmak istiyor sanki siz nasil kullaniyorsunuz kolu.

• Seste cızırtı sorunu vardı oyunun başında. Son güncellemeden sonra tribünlerin çok bağırdığı yerde şu iğrenç olayı tekrar yaşamaya başladım. Çok değil ama geliyor. Önce sistemden sandım kurcaladım. Başka bişeyde yapmıyor sadece fifada. Hisseden var mı?

• Faustino kullanıcısına yanıt
    Hocam sürdürülebilir bir offline olursa online tarafa ilgi azalır diye korkuyorlar, haliyle kariyer tarafından olabildiğince erken sıkılıp bırakmamız için bu tarz saçmalıklar yapılıyor gibi...

Galatasaray ile kariyer yaptım, gerçekçiliği bir kenara bırakıp takımı güçlendirmek adına transferler yapayım dedim 2 sezonda dünyada ne kadar wonderkid varsa topladım sayılır :) ilk sezon küçük çapta transferler, ilk sezonun sonuna doğru sözleşmesi bitenleri topladım, ikinci sezon başı o adamlarla takas yapa yapa ciddi transferler yaptım.

Oyunun şu saçma transfer mantığını değiştirmesi gerek, bizim insafımıza ve rol yapmamıza bağlı bir oyun olmamalı... şu ultimate tarafı işin içine ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam sürdürülebilir bir offline olursa online tarafa ilgi azalır diye korkuyorlar, haliyle kariyer tarafından olabildiğince erken sıkılıp bırakmamız için bu tarz saçmalıklar yapılıyor gibi...

Galatasaray ile kariyer yaptım, gerçekçiliği bir kenara bırakıp takımı güçlendirmek adına transferler yapayım dedim 2 sezonda dünyada ne kadar wonderkid varsa topladım sayılır :) ilk sezon küçük çapta transferler, ilk sezonun sonuna doğru sözleşmesi bitenleri topladım, ikinci sezon başı o adamlarla takas yapa yapa ciddi transferler yaptım.

Oyunun şu saçma transfer mantığını değiştirmesi gerek, bizim insafımıza ve rol yapmamıza bağlı bir oyun olmamalı... şu ultimate tarafı işin içine ediyor
    Haklısın hocam dediğin son derece doğru adamların tüm gayesi "offline da bir numara yok gel futta takıl" olayı. Ama son günlerde dikkatimi çekmiyor da değil futtan bıkan kesimde azımsanır seviyede değil. Bu yüzden kariyere yönelenlerde var.. Bende denedim 2016 da-17 de takıldım makul seviyede. İş keşke becerine bağlı olarak cereyan etse ama değil. Oyunun bug'una göre hareket ediyor herkes, momentum zaten başlı başına bir olay. Yani ben mesela bu oyunu oynarken mümkün mertebe gerçekte mantık dahilinde nasıl oynanıyorsa öyle oynamaya çalışırım yani tv de izlediğim gibi paslaşırım, pozisyon ararım gibi. İşte cpu bu arayışıma daha uygun. Ama online rakip olunca karşında tamamen oyunun açıklarından faydalanarak seni alt etmeye çalışıyor.. Bu yüzden fut benim için bir daha açılmamak üzere kapandı.

• Faustino kullanıcısına yanıt
    Bu sene oyunda şutlar içime sinmiyor, şutlar hakkında düşüncen nedir ? Fifa18 tarafında daha klas şutlar iyi şutlar çukartabiliyorduk, fakat 19’da keyifli değil gibi, top fiziği bi garip olmuş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

Haklısın hocam dediğin son derece doğru adamların tüm gayesi "offline da bir numara yok gel futta takıl" olayı. Ama son günlerde dikkatimi çekmiyor da değil futtan bıkan kesimde azımsanır seviyede değil. Bu yüzden kariyere yönelenlerde var.. Bende denedim 2016 da-17 de takıldım makul seviyede. İş keşke becerine bağlı olarak cereyan etse ama değil. Oyunun bug'una göre hareket ediyor herkes, momentum zaten başlı başına bir olay. Yani ben mesela bu oyunu oynarken mümkün mertebe gerçekte mantık dahilinde nasıl oynanıyorsa öyle oynamaya çalışırım yani tv de izlediğim gibi paslaşırım, pozisyon ararım gibi. İşte cpu bu arayışıma daha uygun. Ama online rakip olunca karşında tamamen oyunun açıklarından faydalanarak seni alt etmeye çalışıyor.. Bu yüzden fut benim için bir daha açılmamak üzere kapandı.

Alıntıları Göster
    Çok güzel teşhis ler gerçekten . Oyunun açıklarından yararlanıp maç alan çok var ki ben bunlara her maç denk geliyorum neredeyse. 20 şut çekip rakipin sadece 5 6 şut cekebilip 3 farkla bende maç aldığını biliyorum.
    .ve benim bir sorunum nedense 1 aya yakındır bariz her maç fix min. 2 diregim var her maç. Çoğu maçımi sırf bu direkler yüzüne kaybediyorum. Ve diğer ilginç şey direkten topum döndüğü an 5 dk içinde saçma sapan gol yiyorum 2 maçta bir kesin yani ..
    .
    Son 20 maçtır falan da nasıl oluyorsa hemen hemen her maç 85 den sonra kaleci veya defansın acayip saçma hataları ile gol yiyorum .
    .

Hatta aklıma geldi dün tam 7 tane direkten topum döndu yani bir maçta nasıl oluyor anlamıyorum ama 7 direkt ne demek çözemedim .Fut u artık bırakacağım o noktaya geldim bende

Böyle abest sorunlar yaşayan var mı acaba çok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 4 Mayıs 2019; 11:58:50 >

• smhkrtl S kullanıcısına yanıt
    O olay neyin nesiyse kariyede de var artık geri bildirim yapan mı olmadı noldu maça kendi sisteminle başlasan dahi bir noktadan sonra bir bakıyorsun takımın oyunda ayarlı sistemine dönüyor. Birde mesela 4-4-2 mi başlattın takımı 4-5-1 e dönüyor, forvet oyuncularında bir tanesi kanada geçmiş kanattaki adam ön liberoya gibi kafasına göre atıyor adamları..
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam bende pek beğenmiyorum şutları fifa 18 de daha tatmin ediciydi. Fifa 19 genel hatlarıyla sanki daha bir arcade oyun olmuş gol atmakta yemekte daha kolay.
  • Sunucularda oturum açamıyorum, şu sorun yaşayan var mı?

• 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.