Şimdi Ara

/// FIFA 19 [PS4 ANA KONU] \\\ (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.238
Cevap
57
Favori
273.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyun usadan alan var mı? dil ingilizce olsa sıkıntı yaşanır mı? trden almak istemiyorum indirimdeyken de almadım bilerek ağır bir ingilizcesi yoktur diye düşünüyorum ama aydınlatırsanız sevinirim
  • LunarOgred kullanıcısına yanıt
    Futbol oyunu olduğu için temel ingilizce bilginle bile sıkıntı yaşamadan oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRriZ

merhaba arkadaşlar.
    Garip bir sorunum var.
    Psn hesabımı başkasından satın almıştım.
    yeni gelen özellik ile Psn adımı değiştirdim.
    sonra Ps4 fat kasayı satıp Ps4 pro aldım.

sorun şu; Ps4 pro Fifa19 girince online modlara erişim için Ea Kimlik Doğrulaması istiyor.
    Ancak erişim için eski psn sahibinin email adresi görülüyor.

bu sorun için ne yapabilirim?
    kimse bilmiyor mu bu sorunu? :(
  • Coins talebi olan varsa paslasalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar 1.2M coins mevcut oyunu bıraktım hepsini satıyorum ilgilenenler DM atabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu acamayan var mı şuan ?

• genelde kariyer modu oynuyorum fakat son güncellemeden sonra oynanış aşırı hızlandı sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz yoksa sadece sorun bendemi merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yeni gelen İngiliz spikeri ultimate teamda seçemiyor muyuz?

• Şutlarım çok kötü şu oyunda, nasıl geliştirebilirim? Şut çekerken zamanlamalı mı kullansam daha iyi olur yoksa kendim mi ayarlasam daha iyi olur

• Arkadaşlar ben gerçekten artık bıktım buraya kaç kez yazdım aynı şeyi yine yazıyorum ama artık cinnet geçirecek düzeye geldim ..
    .. Her maç min. 2 tane topuk direkten dönüyor rakiplerde böyle şeyler görmüyorum hiç kaybettiğim maclar hep direk yüzüne oluyor lanet olsun anlamadım gitti . Bir insanın bir maç ta 6 /7 tane direkten topu döner mi ya . Adamın 5 sutu var benim 20 sutum var 5 6 tanesi direkten dönüyor ve adam maçı tek farkla alıyor artık seneye oynayacam bu oyunu yeter ya . Bana mı özel bug var anlamadım gitti yavs

• Gerçekten böyle bir sistem yok ya. 24 şut çektim 14 u isabetli ama yok olmuyor . Kaleci olmayacak topları tutuyor inanılmaz şeyler kaçıyor kiciyla topu tutuyor direkten dönüyor . Adam saçma sapan 2 gol atıyor bırakacam bu sene son artık bu oyun yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 17 Mayıs 2019; 14:55:19 >
  • arkadaşlar genelde kariyer modu oynuyorum fakat son güncellemeden sonra oynanış aşırı hızlandı sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz yoksa sadece sorun bendemi merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim

• Arkadaşlar sürekli ea sonuçlarına bağlatınız kesildi problemini yaşıyorum varmıdır bir cöZüm yolu olan

• quote:

Orijinalden alıntı: haritaci41

Gerçekten böyle bir sistem yok ya. 24 şut çektim 14 u isabetli ama yok olmuyor . Kaleci olmayacak topları tutuyor inanılmaz şeyler kaçıyor kiciyla topu tutuyor direkten dönüyor . Adam saçma sapan 2 gol atıyor bırakacam bu sene son artık bu oyun yeter

İşte bu seni daha çok agresifleşip yeri gelince daha çok bağlanmana oyun üstünde mesai harcamana ve galibiyet almak için çaba sarfetmene sebep oluyor ha bırakmakta ayrı bir tercih meselesi.

• Ben de aynı mantıktayım. PES'te yenildiğim zaman üst üste maçlar yapıyorum.
  • bloods1912 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı şekilde slider ayarı ve hızı yavasa almakta işe yaramadı

• Freekmichael F kullanıcısına yanıt
    aynen dediğin gibi slider ayarlarıda bir işe yaramıyor oyunun içine ettiler resmen inşallah birsonraki güncellemede düzeltirler bunu

• Pes 2020'nin çıkmasına artık 2-3 ay kaldı ve haliyle detaylar da artık söylentiyle de olsa ortaya çıkmaya başladı. Bu videoda ben de araştırdığım ve tahmin ettiğim kadarıyla Pes 2020'de neler olacak, neler beklemeliyiz sorularına cevaplar vermeye çalıştım.
  • Bu fifa da korkunc yetenekli insanlar var yada ben beceriksizim. Adamin ayagindaki topu almayi birak dokunamiyorsun bile nasil yapiyorlar anlamiyorum ama boku cikti iyice bu oyunun

• Olimpusus nickli Türkiye den online sezonda liverpool u alan biriyle oynadım. Adam maç boyu aynı taktikle ceza sahası önünde bas yapıp önünü boşaltıp plase şutla gol bulmayı denedi sürekli. 88 de 2-1 Yenildim. Yenilmek dert değil gıcık etti beni. Okuyorsan bil sinir bozucu oynuyorsun. Bırak bu şekilde oynamayı. Nasıl keyif alınır anlamıyorum bu şekilde oynamaktan. Hoş ve komik bir şeymi karşındakini sinir etmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 19 Mayıs 2019; 19:21:26 >
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.