Bildirim
fifa 2007 dil seçeneği
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım Fıfa oyunlarında dil seçimi maalesef en başta oyun yüklenirken yapılıyor.Ben de ilk aldığımda Fransızca çıktı.Başka bir yerden ingilizcesini aldım.Elindeki oyunu Almanca oynamaktan başka çaren yok.Üzgünüm. -
arkadasım sen büyük ihtimal pc için cıkan 2007 den bahsediyorsun bence onu pc oyunlarından spor oyunları bölümünden arastır.. -
quote:
arkadasım sen büyük ihtimal pc için cıkan 2007 den bahsediyorsun bence onu pc oyunlarından spor oyunları bölümünden arastır..
yok arkadaşım ps2 için diyorum ps2 de takır takır oynuyorum ama dil almanca -
quote:
Orjinalden alıntı: sayanora
quote:
arkadasım sen büyük ihtimal pc için cıkan 2007 den bahsediyorsun bence onu pc oyunlarından spor oyunları bölümünden arastır..
yok arkadaşım ps2 için diyorum ps2 de takır takır oynuyorum ama dil almanca
Geçmiş olsun alırken dikkat edebilirdin, aldığın yere götür değiştir. indiriyorsan multi league olmasına dikkat et.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X