Şimdi Ara

PS3 PES 2013 DİL DESTEGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ps3 de oynadığımız en mükemmel pes serisi olan 13 için dil desteği varmıdır?
    benim aldığım cd ingilizce pes arayuzunde herhangi bir dil desteği vs göremedim
    en son güncel bir yama attım kadrolar günncellendi.
    fakat dili de bu şekilde yama yapıp Türkçeye çevirebiliyormuyuz ?
    cihazım kırılamayan seriden sadece cihaz üzerinden cd ile oynanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jibbs -- 8 Kasım 2014; 13:59:52 >

• arkadaşlar hiçmi pes sahibi yada cafesi olan konuya vakıf bir abimiz kardeşimiz yok ?
  • orginal cd ise yapamazsın cd nin üstünde yazan ID'yi söylersen sana türkce olup olmadıını söylerim yada kutuya bak yan tarafında kod yazar.

BLES01709 Sürümü Türkçe olan sürümdür.
  • hocam suan evde degilim geçtiğimde bakarım.
    cd orjinal yakınım 140 150 tl gibi bi rakamlara buyuk marketlerden satın almış.
    üzerindeki id yi söylersen sana söylerim demişsiniz ?
    cd nin ingilizce den türkçye cevrilemeyecegini mi söyleyeceksiniz tam anımsayamadım ?
  • PES oynayamayacak halde mi İngilizcen? İngilizceyi hiç bilmeyenler bile rahatlıkla hiç zorlanmadan oynuyor.
  • Oyunu açın ve şu yolu izleyin. Options - System Settings - Language settings diye birşey olması gerekli. Oraya tıkladığında türkçe seçeneği yoksa muhtemelen us sürümüdür ve oyununuz asla türkçe olmayacaktır. Eğer türkçe yapmak istiyorsanız, bles sürümlü bir cd satın almak zorundasınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jibbs

hocam suan evde degilim geçtiğimde bakarım.
    cd orjinal yakınım 140 150 tl gibi bi rakamlara buyuk marketlerden satın almış.
    üzerindeki id yi söylersen sana söylerim demişsiniz ?
    cd nin ingilizce den türkçye cevrilemeyecegini mi söyleyeceksiniz tam anımsayamadım ?

marketten aldıysanız türkcedir.

her bölgeye göre oyun çıkıyor oyüzden misal size yazdığım ID türkiyede çıkan sürüm olduğu için sadece o ID'li oyunda Türkçe var.

orginal oyunlarda patch dil dil degisimi olmaz. oyüzden sadece kırık cihazlarda yapabilirsiniz. dediğim gibi ID bakıp söylerseniz yardımcı olrum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 GTA 5 TÜRKÇE DESTEK !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

PES oynayamayacak halde mi İngilizcen? İngilizceyi hiç bilmeyenler bile rahatlıkla hiç zorlanmadan oynuyor.

makineyi kiraya vermek için satın aldım. ticari amaç güderek .
    2 3 defa kiraladığım kişilerin tek şikayeti dilinin türkçe olmaması
    buna istinaden bana geri dönüşü olumsuz oluyor tekrar kiralama gibi bir hissiyat doğmuyor kişilerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2576

Oyunu açın ve şu yolu izleyin. Options - System Settings - Language settings diye birşey olması gerekli. Oraya tıkladığında türkçe seçeneği yoksa muhtemelen us sürümüdür ve oyununuz asla türkçe olmayacaktır. Eğer türkçe yapmak istiyorsanız, bles sürümlü bir cd satın almak zorundasınız.

maalesef böyle bir seçenek yok hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

orginal cd ise yapamazsın cd nin üstünde yazan ID'yi söylersen sana türkce olup olmadıını söylerim yada kutuya bak yan tarafında kod yazar.

hocam bendeki BLES0170[8] olan sürümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jibbs

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

orginal cd ise yapamazsın cd nin üstünde yazan ID'yi söylersen sana türkce olup olmadıını söylerim yada kutuya bak yan tarafında kod yazar.

hocam bendeki BLES0170[8] olan sürümü

O sürüm Avrupa sürümü türkce yapamazsınız maalesef.ingiltere sürümü sanırım sadece İngilizce oluyor yada diğer Avrupa dilleri falan.türkce sadece 1709da var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.