Şimdi Ara

Fifa 2008 i dizüstünde oynayanlar bakabılırmısınız (cozuldu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fıfa 2008 ı laptopta oynarken widescreen destegı ıle oynayabılen varmı acaba 1280x800 olarak bıkac kez yazdım ama sorunun cozumunu bulabılen cıkmadı yardım edebılen olursa sevınırım goruntu bulanık gosterıyo oynanmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fos -- 12 Ekim 2007; 15:53:55 >

• bende soeun yok bende de hp var widescreen
  • Bende 1280x800 oynuyamıyorum görüntü çok kötü gözüküyor nasıl düzeltebiliriz bu durumu bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan_arslan

bende soeun yok bende de hp var widescreen

bende de hp war fakat olmuyo bundan once de asus kullanıyodum fakat onda da olmuyodu sana sorum monıtor olarak varsayılan monıtor olarak mı gecıyo yoksa hp nın monıtor drıverımı war acaba sınır edıcı bı goruntu war oyunda
  • yok nu bı vatandas alla alla herkes bulanık oynuyo ama farkında deıl sanırım
  • beyler artık 1280x720 ye kadar oynayabılıyorum kurtuldum bulanık goruntuden aynı sorunu yasayan arkadaslar eskı drıverı sılıp bunu kurabılırler
    link
    http://dl1.hwupgrade.it/dl/b7d938c60eaf00f917206d6f4f87c89e/470f64d4/ottimizza_il_tuo_pc/driver/schede_video/nvidia/optimized/XTreme-G_MobileForce_93.71_G3.exe
  • Bende ekran kartı yazılımını güncelledim ama bu seferde en fazla 1280x720 oluyor herşey yanlardan basılmış gibi gözüküyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu bilen varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1024 x768 goruntuden ıyı bence sonucta dıger ayarı kullabılırsın bu drıverla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.