Bildirim
fifa 2009
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
o ekran kartıyla o oyunu açması bile büyük başarı
özellikleri en düşüğe getir bide öyle dene
ben de sapphire radeon 9550 var hız aşırtmayla 459@510 da kullanıyorum 1024*768 high da yine arda takılıo -
oyun özellikleri düşük ayarlarda oynarsan bi sorun olmazz 2008 de on-board ile bile oynadım -
Bu fx serisinin çektiği çileyi hangi donanım çekti yahu
Oyun grafik ayrlarını en düşüğe al , yapabilirsen ekran kartına oc yap %2-5 arası farkeder belki. -
quote:
Orjinalden alıntı: Z-DGİ
Bu fx serisinin çektiği çileyi hangi donanım çekti yahu
Oyun grafik ayrlarını en düşüğe al , yapabilirsen ekran kartına oc yap %2-5 arası farkeder belki.
oyuncuların kolları belki oynar
-
quote:
Orjinalden alıntı: arda1811
oyun özellikleri düşük ayarlarda oynarsan bi sorun olmazz 2008 de on-board ile bile oynadım
oyun next-gen grafiklere geçtiği için 2008 ile arasında büyük grafik farkı var.. -
quote:
Orjinalden alıntı: TheBaroN!
quote:
Orjinalden alıntı: arda1811
oyun özellikleri düşük ayarlarda oynarsan bi sorun olmazz 2008 de on-board ile bile oynadım
oyun next-gen grafiklere geçtiği için 2008 ile arasında büyük grafik farkı var..
next gen mi ???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X