Fifa 2011 oynarken üst ve sol tuşlara aynı anda baınca ne pas ne şut atıyor .. Sağda öyle bi sorun yok , tuşlar da tek başlarına gayet normal çalışıyor, yani sola veya yukarı pas atarken sol yukarı pas atmıyor.. Packard bell ts44hr notebook : i5-2410m , 6gb ram , 1gb nvidia gt540M ekran kartı var ...
Fifa 2011 1,01 patch kurulu tüm tuş ayarları normal , arkadaşın notebookta da aynı kurulum dosyasından kuruldu tüm tuş ayarları vs. aynı onda bi sorun yok , acaba sorun nerede olabilir...
Yardımlarınızı bekliyorum..
klavyenin fazla tuş algılamamasından kaynaklanıyor aynı sorun bende de var ve çözümü yok die biliorum
Aynı sorun bendede var ve klavyem kablosuz
bende laptopta oynuyorum ve aynı sorun bendede var. Sola basıp sonra hemen çapraz yapıyorum
Aynı sorun diğer oyunlarda da oluyo. Pes 11 de felan.
Laptopa uyduruk bi usb klavye aldım onunla oluyo bende
bu ne herkeste aynı sorun
klavyedeki 3tus probleminden kaynaklanan problem bu fıfaya özel bişi deil yani ama bu problem usb klavyelerde yaşanmıyormuş die duymustum
Gamepadde de aynı şeyi yapıyor mu bi dene bakalım eğer yapıyorsa oyun kontrollerini classic/alternate olarak değiştir.Yapmıyorsa klavyenden kaynaklıdır 3 tuş algılayan başka bi klavye al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme