oyunda bir türlü top kapamıyorum anca üzerine gidip yada kayarak topu alabiliyorum , ikili sıkıştırmayı hangi tuşlarla yapabilirim ?
Oynanış olarak biraz değiştirilmiş. Top kapma kolay olunca oyunu domine etmede kolay olacağı için taktiksel savunma getirmişler. Yani sadece iki tuşa basıp top alma olmayacak anladığım kadarıyla. Ayarlardan taktiksel savunmayı kapatabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Kudu_89
Oynanış olarak biraz değiştirilmiş. Top kapma kolay olunca oyunu domine etmede kolay olacağı için taktiksel savunma getirmişler. Yani sadece iki tuşa basıp top alma olmayacak anladığım kadarıyla. Ayarlardan taktiksel savunmayı kapatabilirsin.
tam nereden yapıcam o ayarı ?
controller ın içerisindeydi sanırım defans şekli var tactical defend ve legacy defend diye ayrılıyor. taktiksel yaparsan mesafeli savunda legacy yaparsan eski sitil.
hocam çok sağolun işe yaradı eskisi gibi oldu lefacy defend de
quote:
Orijinalden alıntı: SupperMert
controller ın içerisindeydi sanırım defans şekli var tactical defend ve legacy defend diye ayrılıyor. taktiksel yaparsan mesafeli savunda legacy yaparsan eski sitil.
bir sorum olacak bunu online modda yapamıyoruz galiba dimi ? artı fast oyun ayarlarımda oyun hızı ama gözle görülür bir hız göremedim.
arkadaslar fıfa 12 cok yavas geldı bana .. sıze gore nasıl .. oyun hız ayarı fast de olmasına ragmen yıne yavas .. pas verıyosun sankı slow motıon atıyor .. sert pas atamadım daha tusa uzun basdıgımda cok bısı degısmıyor . yanı alsında belkı uzaga atıyor uzun basınca ama .. dedgıım gıbı slow motıon gıbı sankı ...
arkadaslar fıfa 12 cok yavas geldı bana .. sıze gore nasıl .. oyun hız ayarı fast de olmasına ragmen yıne yavas .. pas verıyosun sankı slow motıon atıyor .. sert pas atamadım daha tusa uzun basdıgımda cok bısı degısmıyor . yanı alsında belkı uzaga atıyor uzun basınca ama .. dedgıım gıbı slow motıon gıbı sankı ...
orijinal oyun mu yoksa kırılmış oyunmu ?
quote:
Orijinalden alıntı: ubarmen20
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
orijinal oyun mu yoksa kırılmış oyunmu ?
oyun kırık ... ondan olabılr dıyorlr ama bılmıyorum ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme