Bildirim
Fifa 2013 internetten rakibe karşı 2 kişi oynamak acil yardım
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: S0NK0Z
Arkadaşlar başlıktnda anlaşılacağı gibi online olarak rakibe karşı 2 kişi olarak oynamak istiyoruz ne denediysek olmadı acaba bilen bi arkadaş yardım edebilir mi ?
Şimdiden teşekkür ederim.
bunu yapmak için 2. kişi ye ayrı 1 key ayrı 1 pc gerekiyo sanırım :D yanlış bilmiyorsam.. -
Hocam ps3 te yapmam gerek bu olayı... Nasıl yapıldığını nasıl yapıldığınıda hiç bilmiyorum yinede teşekkür ederim :) -
up . -
Hala cevap alamadım :) -
2 gamepad ile rakibe karsı 2 kısı oynayabiliyorum ben ama pcde. Takım seçtikden sonra ready ekranın da guest sayısını artırmak için sarı (Y) tuşuna basmalı 2. gamepaddeki arkadaş. -
Ps3 te rakibe karşı 2 kişi oynamak için rakiple takımları sectiğiniz menüde 2. Kolun sahibi Üçgene basıcak zaten alt satırda ÜÇGEN-Add Guesst yazıyo 1 kere basması yeterli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X