Şimdi Ara

FIFA 2015 Demo Görüşleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
3.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar playstation 3 de ben mi farkedemedim uykusuzluktan bilmiyorum ama ne çimlerin aşınması ne tribünlerin hareketleri PS3'te yok hiç birisi ya. PS3 ten oynayanlar mesaj atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Porthos_

quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

Demoyu deniyemedim. 14'deki hantallık ve saçma top kontrollerini düzeltmişler mi acaba?

Hocam oynanış 14e göre çok daha iyi.
    Dediğiniz gibi 14te hantallık ve saçma top kontrolleri vardı.
    Şahsen ben oynanışı biraz 13e benzettim.
    Birde oyunda hem grafik hem de oynanışda detaylara çok önem vermişler

13 gibi akıcıysa güzel. 14'deki hantallık insanı deli ediyordu. Ayruca şu orta golü de düzeltmişlerdir belki. 14'de nerdeyse bütün ortalar, kornerler filan gol oluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Porthos_

quote:

Demoyu deniyemedim. 14'deki hantallık ve saçma top kontrollerini düzeltmişler mi acaba?

Hocam oynanış 14e göre çok daha iyi.
    Dediğiniz gibi 14te hantallık ve saçma top kontrolleri vardı.
    Şahsen ben oynanışı biraz 13e benzettim.
    Birde oyunda hem grafik hem de oynanışda detaylara çok önem vermişler

13 gibi akıcıysa güzel. 14'deki hantallık insanı deli ediyordu. Ayruca şu orta golü de düzeltmişlerdir belki. 14'de nerdeyse bütün ortalar, kornerler filan gol oluyordu.

Onlarida duzeltmisler bayagi guzel artik full surumunu bekliyoruz.

• tam bana göre hız üstüne kurulu
    paslı oynamayı sevmem bireysel calımlarla kontrayla gole giderim geneldede ceza sahası dışından gol atardım
    daha ilk maçta störling ve sturidge ile harika goller attım
    messiyi hiç sevmem ama 15de cok güzel yapmışlar ayrıca yaya touredeki hayvani artışı bi ben farketmedim sanıyorum
    cama koy oynar st koy gene oynar
  • Bır futbol oyunundan bekledıgım her sey var. Kesınlıkle oyun muazzam olmus.. Bır cok arkadas artıları yazmıs o yuzden bende aynı seylerı yazmayacagım. Sadece Oyunun bır kusuru var bana gore
    Top rakıpteyken (yapay zeka) hemen hemen her oyuncu calım atmaya calısıyor. - Adamı musaıt pas atsa gol olucak top surmeye calım atmaya devam edıyor. - Uzaktan sut neredeyse hıc atmıyor. Gercı zorluk ayarlarını en zora getırınce uzaktan veya pas atmasına gerek kalmıyor.. Bır kısı butun defansı ıpe dızıyor..
    Oyuna verecegım puan 95 olur. 5 puanı yazdıgım sorunlardan dolayı vermezdım

• quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Bır futbol oyunundan bekledıgım her sey var. Kesınlıkle oyun muazzam olmus.. Bır cok arkadas artıları yazmıs o yuzden bende aynı seylerı yazmayacagım. Sadece Oyunun bır kusuru var bana gore
    Top rakıpteyken (yapay zeka) hemen hemen her oyuncu calım atmaya calısıyor. - Adamı musaıt pas atsa gol olucak top surmeye calım atmaya devam edıyor. - Uzaktan sut neredeyse hıc atmıyor. Gercı zorluk ayarlarını en zora getırınce uzaktan veya pas atmasına gerek kalmıyor.. Bır kısı butun defansı ıpe dızıyor..

olay orda zaten zorluk seviyesini en üste alıp oynıcaksın :)

• sag analoga gerek kalmadan sol analog yonlerle çok rahat calım atılıyor bu acıdan pes 6 ya benzettim. gerci ben professionalda oynadım world class olsa atılmazdı heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigbang61

quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Bır futbol oyunundan bekledıgım her sey var. Kesınlıkle oyun muazzam olmus.. Bır cok arkadas artıları yazmıs o yuzden bende aynı seylerı yazmayacagım. Sadece Oyunun bır kusuru var bana gore

olay orda zaten zorluk seviyesini en üste alıp oynıcaksın :)

Derdım zorluk sevıyesı degılkı Ne demek ıstedıgımı hıc anlamamıssın Bır sekılde oyuncuyu durdurursun zaten. Yapay zekanın defans oyuncusu dahıl her oyuncuyla calım atmaya calısması, musaıt pozısyonda pas vermemesı ve uzaktan cok nadır sut cekmesı benım elestırdıgım konu.

• 6 senedir oynadığım bu oyunu bu sene oynayamamak nedir bilirmisin :( neyse bu sene baya iyi olmuş oyun iyi eğlenceler gençler
  • 6 senedir oynadığım bu oyunu bu sene oynayamamak nedir bilirmisin :( neyse bu sene baya iyi olmuş oyun iyi eğlenceler gençler
  • Ps3 e indirdim oynadım. çok beğendim. bu kadarını beklemiyordum. fifa14 cok ağır geliyordu bana bu sefer oyun hızlanmış ama sanki biraz fazla olmuş. full sürümde düzeltilir heralde. pc ye indirdim ama açamıyorum aktivasyon istiyor . Fifa15 ut edition satın almamı istiyor. giremedim yardımcı olun :)
  • Full ayarlarla çok rahat oynadım.
  • FIFA 13'te zirveyi bulmşlardı, 14 ile sıvadılar, 15 ile biraz daha çekilebilir hale geldiler.

Grafiğine detayına metayına lafım yok ama oynanış kötü abicim. Messi bile kötürüm gibi, hayatımda böyle dönen futbolcu görmedim. Şaka gibi dönüşler var. PES'i eleştiriren kendileri o hale gelmişler.
    13'ün akıcılığı yok kesinlikle. Sırasıyla 13 ve demoyu oynayın görürsünüz, çok büyük bi fark var.
  • Emlnin çoğu kişi fifanın uzun süredir uyguladığı hantal oyun akışından sonra 15 deki akıcı hızı yadırgıyordur. hızlandırılmış oynanış ve eklenen yenilikler beni çok heyecanlandırdı.
    15 yıllık pes-fifa serisi oyuncusuyum bunun 10-11 sezonu pestir ilk defa bir seri beni bu kadar heyecanlandırdı fifa'ya geçmek için bahane arıyordum zaten Fifa 15 le bişeyler değişecek mi bakalım :) demoyu bugun indireceğim ama umutluyum bu sefer olmus diyecegime inanıyorum.

• Yalnız kaleciler kimsenin garibine gitmedi mi? Çok hayvani olmuşlar herşeyi tutuyorlar. 14'te rahatlikla gol attigim yerden 15'te atamıyorum kaleci tokatlıyor hemen

• Harika olmuş
  • Normal sürümde kasmaz ise çok güzel oynarım bu seriyi de. Bence oyun güzel yalnız bence bir eksik var oyuncular zamana oynarken saçmalamışlar adam atak yapıyor yine de zamana oynuyor.

EDIT: Dün bir kaç maç yaptım bu sefer hiç kasmadı oyun gerçekten tek kelimeyle harika. Gerçek maç hissi yaşıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 12 Eylül 2014; 13:36:21 >
  • Sistem yetmiyor
  • klavye tuşları sorunu nedeni ile tam anlamıyla deneyemedim.

1366x768
    high
    4x te denedim

öncelikle çim yıpranması muhteşem gerçekçi. kaydığınızda yada ikili mücadele olduğunda anında zedeleniyor çimler.
    stadyum atmosferi de çok iyi. mesela topuk pası yaptığınızda seyirci tepkisi anında geliyor.
    aguerodan sağlam bi gol yedim resmen tavana astı herif , topun filelere sürtme sesi bile geldi
    oyunun çok hızlandığını düşünmüyorum. evet fifa 14 e göre hızlı ama tam anlamıyla cuk olmuş bu hız.
    kaleciler de iyi
    menü de iyi
    ilk izlenimlerim bunlar
  • ps3'e yükledim demoyu,

son 5 yıldır çoğunlukla PES oynamış biri olarak söylüyorum, fifa 15 oynadığımda çok keyif aldım, gerçek maç hissini yaşatıyor insana.. görünen o ki, halı saha maçlarına gitmeme gerek kalmayacak artık..

oyunun eksiklerine gelecek olursak, oyuncular sahaya çıkarken özellikle belli oluyor, futbolcular bildiğin kütük gibi, gelenek bozulmamış..adamları biraz etlendirseler fena olmaz :) koşamazlar diye mi böyle yapıyorlar nedir yani..

bir de hava topları konusunda eksikleri var fifa'nın; (PES, hava topları işini çözmüş 2014'de..)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.