Şimdi Ara

FIFA 2015 Demo Görüşleriniz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
3.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Demoyu bende oynadım fakat birkaç sıkıntı var.Oyunu yüksek ayarlarda ve yüksek fps de oynadım.HD7950 ile bir takılma veya abartılı bir bug yaşamadım.
    Ama uzaktan şutlarda kaleci önde yakalanıyor, bazen ayağının dibinden seken topa veye yerden geçen topa atlamıyor, atladığı zaman müdahale etmiyor, ceza sahası dışı şutlarda çok hızlı kurtarış yapıyor biraz abartılmış.Oyuncu çarpışmalarında da biraz sıkıntı var.Örnek hücum esnasında topsuz alandaki oyuncum ileriye çıkarkenrakip takım oyuncusuna çarpıp düşüyor veya düşürülüyor fakat düşürüldüğü zaman faul verilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekserkan -- 22 Eylül 2014; 17:21:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekserkan

Demoyu bende oynadım fakat birkaç sıkıntı var.Oyunu yüksek ayarlarda ve yüksek fps de oynadım.HD7950 ile bir takılma veya abartılı bir bug yaşamadım.
    Ama uzaktan şutlarda kaleci önde yakalanıyor, bazen ayağının dibinden seken topa veye yerden geçen topa atlamıyor, atladığı zaman müdahale etmiyor, ceza sahası dışı şutlarda çok hızlı kurtarış yapıyor biraz abartılmış.Oyuncu çarpışmalarında da biraz sıkıntı var.Örnek hücum esnasında topsuz alandaki oyuncum ileriye çıkarkenrakip takım oyuncusuna çarpıp düşüyor veya düşürülüyor fakat düşürüldüğü zaman faul verilmiyor.

konuyu kilitledin galiba. Senden sonra kimse takilmamis buraya
  • Fevkaladenin fevkınde bir oyun olmuş,adamlar daha ne yapabilir diyebiliyorsun..geçmiş yıllara ait çıkan oyunlarla(pes-fifa) bu fifa15 teki çeşitlilikleri karşılaştırdıgın zaman yapımcıları tebrik,takdir ve teşekkür etmekten başka bir şey düşmez bizlere..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaksı var arkadaş.Normal bir yorum yaptım zaten konunun amacıda bu.Latifemi yaptın yoksa başka birşey mi anlayamadım.Çoğu kişi wep app de takılıyor veya oyunu oynuuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekserkan -- 23 Eylül 2014; 15:34:50 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.