Şimdi Ara

FIFA 2015 Demo Görüşleriniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
2
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    grafik duruş top sürüş şut daha gerçekçi her yönden ancak oyun akmıyo sanki oyun aksın diye paslaşmayı hızlandırmışlar ya yüzde yüz başarılı değil fifa 17 de falan görücez artık momentum yok dediler varsa foreverpes derim ve giderim
  • Beyler oyunu oynamak için iyi bir gamepad önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinann7

quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne?

Benim bilgisayarda bazen kasıyor acaba sistemim mi yetmiyor ?

İşlemci: Intel Core i5-3470 CPU 3.20Ghz 3.20Ghz
    Ram: 8,00 GB
    Sistem türü: 64 bit
    Ekran kartı:GeForce GT 630 2gb
    Çöznürlülük: 1920x1080
    İşletim sitemi: Win 8.1

Kardeş sistemin yetiyor sadece ekran kartın biraz düşük fifa15'e ama pek sorun yapmaz en fazla arada kasar dediğin gibi. Ama medium da rahat oynarsın.

Kardeşim öncelikle sorumu cevapladığın için çok teşekkür ederim low da hiç kasılma olmadan oynuyorum aslında high ve msaa x4 olduğu zaman bile kasılmadan oynuyorum ama top kaleye yaklaştığında ve tribünler gözüktüğünde kasılmalar başlıyor , peki hangi ekran kartını önerirsin bana bütçem 250 tl kadar

• Ekran kartiniz yetersiz diyo oyunu acinca ne yapicam bi yolu var mi yeni ekran karti alma disinda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD5850 ekran karti yeterli gelirmi bu oyuna?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginay10

Beyler oyunu oynamak için iyi bir gamepad önerisi olan var mı?

En iyisi Xbox gamepadidir PC için, kablolu ucuz yollu bulabiliyorsan onu almalısın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sinann7

quote:

Benim bilgisayarda bazen kasıyor acaba sistemim mi yetmiyor ?

İşlemci: Intel Core i5-3470 CPU 3.20Ghz 3.20Ghz
    Ram: 8,00 GB
    Sistem türü: 64 bit
    Ekran kartı:GeForce GT 630 2gb
    Çöznürlülük: 1920x1080
    İşletim sitemi: Win 8.1

Kardeş sistemin yetiyor sadece ekran kartın biraz düşük fifa15'e ama pek sorun yapmaz en fazla arada kasar dediğin gibi. Ama medium da rahat oynarsın.

Kardeşim öncelikle sorumu cevapladığın için çok teşekkür ederim low da hiç kasılma olmadan oynuyorum aslında high ve msaa x4 olduğu zaman bile kasılmadan oynuyorum ama top kaleye yaklaştığında ve tribünler gözüktüğünde kasılmalar başlıyor , peki hangi ekran kartını önerirsin bana bütçem 250 tl kadar

Nvidia Geforce GTX460 rahat oynarsın yani, İdeal. Ama fiyatı 300 TL civarı. ATI alacaksan Atı Radeon HD 6870 al. Bunlarla iyi oynarsın. Bunların biraz altı da olur ama belki arada High da kasabilir. Diğer özelliklerin çok iyiyse bunların biraz altında da oynarsın zaten sadece ekran kartında değil olay. Ama bu dediklerim İdeal

• oyun iyi hoşta kimse mi şikayetçi değil şut olayından balon gibi havalanıyor top ne falso var topta ne hız denecek bişi
  • oynanış çok iyi özellikle grafik ve atmosferde çok büyük ilerlemeler var
  • LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    Penaltılarda Ben kaleciyi hiç hareket ettirmiyorum şimdiye kadar kesin 1 tane baZanda 2 tanesini üzerime vuruyorlar ve bunlarda genelde yıldız oyuncular oluyor çünkü aşırtma atmaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efkanen -- 14 Eylül 2014; 18:22:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kauseg

HD5850 ekran karti yeterli gelirmi bu oyuna?

Hd5700 ile lowda çok rahat highde hafif sorunlar yaşıyorum.sen hiç sorun yaşamammalısın diye düşünüyorum sistemde sorun yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: aNtibiotiq

oyun iyi hoşta kimse mi şikayetçi değil şut olayından balon gibi havalanıyor top ne falso var topta ne hız denecek bişi

hocam bende iki maç attım az önce hakkaten tek rahatsız edici durum şutlar. Balon gibi hiç hissiyat yok. Neden böyle yapmışlar anlamadım. Geçen sene 14 ün demosunu oynuyanlar varmıydı? Acaba demodan kaynaklı bişey mi? inşallah öyledir. Yani böyle bir oyuna hiç yakışmıyor...
  • oyunun full sürümü çıkacak yakında biz daha demonun hatalarıyla boğuşuyoruz yok mu adam gibi çözümü?
  • Daha önce bir konuya yazmıştım birkaç ekleme yapayım;

Yapay zeka ile efsana modunda oynuyorum diğer modlar 1.lig seviyesinde oynayan bir fifacıyı kesmeyecektir.

İlk golü yerseniz takımın morali bozuluyor ikinciyi yerseniz çok fena momentum devreye giriyor daha fazla yeme ihtimaliniz artıyor.

Özellikle 45 ve 90. dk'da momentum zirveye çıkıyor ve bu dk.'da yenen goller önceki oyunlarda ki gibi devam ediyor.

Ver-kaç yaparken kaçan oyuncunun birden turboya geçmesini engellemişler yani ver-kaç'a giren oyuncunun pace değerine göre daha mantıklı bir ayarlama yapılmış.

Koskoca sahada hakeme toslamak ve pozisyon kaybetmek epey sinir bozucu hakemin ayak altında dolanma sorunu devam ediyor.

Taç, serbest vuruş ve korner kullanırken istediğiniz oyuncuyu seçip kontrol ederek topu ona doğru atabiliyorsunuz.

Orta kafa golcüler bu sene epey zorlanacak benim gibi tiki takacılara müjde

• Ben çok beğendim, güncel olarak 14 oynuyordum. Sanırım 15'e de yakıdna geçeceğim.
  • Bence 6 dakikaya cikaran yamayi kullanmayin. Denedim. Oyunun tum havasi buyusu kaciyor. Oyuncular sacmaliyor. Mesela mac berabere ve bitime az kaldi. Diego Costa ile
    gol firsati yakaladim. Adam surdu surdu surdu sonra o da nesi ? SAKATLANDI. Sekmeye basladi ve tabii geriden gelen defans oyuncusu topu aldi. Ya da
    kaleciler sacmaliyor. Oyuncular absurt hareketler yapiyor vs.

Oyunu basta sevmistim ama orijinal almaya degmedigini dusunuyorum. Cok ilginctir hala top toplayiciya denk gelmedim.

• LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    bence sil tekrar yükle oyunu top toplayıcıya denk gelmediysen ilginç bence
  • arkadaşlar normal sürümü nete düştü, araştırın bulursunuz, bulamayan mesaj yooasın link atayım, burada vermek sakıncalı olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

arkadaşlar normal sürümü nete düştü, araştırın bulursunuz, bulamayan mesaj yooasın link atayım, burada vermek sakıncalı olabilir :)

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

10 senelik pesçiydim . Bugün ps 4 e indirdiğim demodan sonra pes benim için bitmiştir bence pes 15 çıkmasın fifa ya hala ağzım açık bakıyorum. Hele bi türk liglide gelsin oynamaktan kör olcam heralde .

Keşke herkes senin gibi olsa kardeş hala PES diyen var
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.