|
FIFA 21, EA Play'e ekleniyor; Xbox Game Pass sahipleri de oynayabilecek
-
-
Aa pc'ye eklenmesin canim zahmet olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha yeni series s alıp fifa 20 indirip kariyer modu açmıştım. hiç ellemeyim o zaman temelli 21 gelince ordan devam ederim. 19u pc de oynamıştım baya iyiydi. umarım 21 de beklentileri karşılar. cihazda hafıza az oyun çok. o yüzden elemek gerekiyor bazılarını ve ilk elenen de fifa 20 oldu malesef.
-
21 de bazen sorunlar olabiliyor ya EA para basma makinesi olduğu için hem FUT a önem veriyor Enis Kirazoğlu video yapmıştı gerçi ben hataya çok denk gelmedim ya ama bir iki tane oluyo bazen
Keşke 20 deki kariyeri 21 e aktarabilsek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aha bu haberi bekliyodum. Sırf FIFA 21 için alicam. FIFA 19 oynamaktan cigerimiz soldu :d
valla futla falan işim yok. millet manyak gibi seviyor ama ne anlıyorlar bilmiyorum bence sinir krizi ve sonu olmayan bii para tuzağı. evet fut para getirdiği için artık diğer modlara özellikle de kariyer modlarına çok önem vermiyorlar ama ben de fifa 19 u aylar boyunca pc den sırf kariyer modunda oynamıştım. girip oynadığım maç sayısı 15i geçmemiştir. fifa 20 de kırılamayınca 19da kaldım öyle. fm 'yi çözene kadar teknik direktörlük kariyeri oyunu ihtiyacımı fifa karşılıyordu. neyse ki epic fm 2020yi beleş yaptı da daha çok tatmin etti beni. fifa 19u anca öyle bırakmıştım ama şimdi yeni konsol alınca bi bakim diye indirmiştim bu haberi görünce sildim tekrar. sorunları düzeltirler umarım güncellemeyle. 21 i bekleyeceğim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 2 Nisan 2021; 17:44:43 > -
Yav FM güzel de başlı başına dert bir oyun cidden aşırı ayrıntı var ben sıkılıyorum FIFA Kariyer sevme sebebim basit ve rahat olması.
FM bin bile artık basit versiyonlarını çıkarıyorlar androide falan çünkü cidden çok boğuyor detaylar 😄
FIFA 21 ben oynadım bu arada güzel oyun Fut olayı zaten EA biliyor ordan para sağma yapabileceğini oraya abanıyor.
Kariyerde en güzel şey simülasyon modu var ya orda istediğin an maça girebiliyorsun ve cikabiliyorsun
ben zaten ful simde oynardım maçlarımı ama fm de çözünce gayet güzel geliyor. ilk başlarda her şeyi yapmaya çalışma birçok şeyi yardımcı antrenöre başkana falan devret. günler ilerlerdikçe hakim oluyorsun olaya. ben de eski sürümlerinde çok başladım bıraktım fm yi 16da falan anlamadığım içn ama 20 de biraz da olsa kavradım.
-
Mayis diyorsa haziranda gelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fifa 19 dan beri ayni oyun transfer yaması yapınca 21den pek farkı kalmıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X