Şimdi Ara

FIFA 22 [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.456
Cevap
40
Favori
154.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, arkadasimla kardeslik yapip fifa 22 ve bf 2042 ultimate versiyonunu almayi planliyorum. Ultimate ile gelen ekstralar pri hesapta da kullanilabiliyor mu yoksa sadece sec hesap mi kullanabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • speedyrazors kullanıcısına yanıt
    Sadece sec hesaba gelir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fifa 2022 oynanış videolarını demoyu falan ne zaman görebiliriz.

eaplayda hiçbirşey anlamadım.

belirli bir tarih varmı,fifa süreci nasıl işliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak2658

fifa 2022 oynanış videolarını demoyu falan ne zaman görebiliriz.

eaplayda hiçbirşey anlamadım.

belirli bir tarih varmı,fifa süreci nasıl işliyor

Bu hafta ile beraber gameplay ile başlayarak hem pitch notes hem de ek gameplay yayınlanacak, tarih daha tam olarak net değil, twitterdaki sayfaları takip etmenizi öneririm fifa22 news yazarak takipçisi yüksek hesaplar sızıntıları ve bu tarz bilgileri paylaşıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aarda

Bu hafta ile beraber gameplay ile başlayarak hem pitch notes hem de ek gameplay yayınlanacak, tarih daha tam olarak net değil, twitterdaki sayfaları takip etmenizi öneririm fifa22 news yazarak takipçisi yüksek hesaplar sızıntıları ve bu tarz bilgileri paylaşıyorlar.

Alıntıları Göster

Hazir misin Arda yine kansere  

• quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Hazir misin Arda yine kansere  

Alıntıları Göster

Tabii her zaman  

• aarda kullanıcısına yanıt

beklediğim açıklama geldi.yarın saat 18de gameplay trailer varmış.

• Arkadaşlar, PS4 ve PS5 versiyonları ayrı satılıyor gibi görünüyor storeda. Ben PS5'te arkadaşım da PS4'te oynayacak, iki kişi alabiliyor muyuz yine geçen seneki gibi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak2658

beklediğim açıklama geldi.yarın saat 18de gameplay trailer varmış.

Bugün hocam. Konunun ilk mesajında bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: thriller89

Arkadaşlar, PS4 ve PS5 versiyonları ayrı satılıyor gibi görünüyor storeda. Ben PS5'te arkadaşım da PS4'te oynayacak, iki kişi alabiliyor muyuz yine geçen seneki gibi ?

ultimate sürüm almanız lazım

• EA SPORTS FIFAtwitter
    “🎮 Gameplay Trailer 👇 See how we're elevating the experience in #FIFA22 https://t.co/jshn1dzFgd”
    https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1420761040871063554

Hala bi gameplay göremedik  

• Galiba kontrolü ele almadan yenilikleri pek hissedemeyeceğiz izleyerek. Oyun içi görüntüler 2021'den pek farklı gelmedi bana.

• oyun içi yine bir şey görmedim klasik bir önceki nesli cilalayıp satacak yine

• quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

oyun içi yine bir şey görmedim klasik bir önceki nesli cilalayıp satacak yine

Fifa'nın son birkaç yıldır uyguladı kurnaz taktik bu zaten. Milisaniyelik gameplay göster, süslü makyajlı sinematik pozisyonları doldur, arkada gaza getirecek bir anlatıcı şu geliyor bu geliyor anlatsın. Ee 3 dk video izledik gameplay göremedik yine. Çok çakallar vallahi. Geniş geniş gameplay gösterip ön siparişleri baltalamak istemiyorlar. Steam'de bile eski nesil geleceği halde ön siparişi en çok satanlarda. Vites düşürmek istemiyorlar.

• Animasyon anlamında FIFA tarihinin en büyük yeniliği deniyor trailerda. Ancak bu bahsettikleri teknoloji yeni nesil konsollarda olacak. Milyonlarca PC -PS4-XboxOne kullanıcısı henüz bir trailer görmedi. Ne ile karşılaşacaklarına dair bir fikirleri yok. Grafiksel olarak geçen senenin aynısı olacak o belli ama en azından kariyer ve diğer modlardaki yenilikleri gösterseler, almak için ufak da olsa bir sebep sunsalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 29 Temmuz 2021; 18:44:35 >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Bu sene futbol oyunları alınmaz.Az önce fifa 22 gameplay trailer izledim hiç birşey göstermemişler ve grafikler bana 21 ile aynı geldi.Fifayı az çok seviyorum ama şu top fiziği oyundan soğutuyor insanı.

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Biz senle rdr2 online turlarımıza geri dönelim hacım. Bu sene futbol oyunları namına ekmek yok bize.

• Gameplay videosunda dikkat ederseniz gameplay var fakat kamera açisi farkli. Dokunuşlar top kontrolu fln çok gerçekci

• quote:

Orijinalden alıntı: ArdaTuranizmo

Gameplay videosunda dikkat ederseniz gameplay var fakat kamera açisi farkli. Dokunuşlar top kontrolu fln çok gerçekci

aynen kamera açısı değiştirip keriz avına çıkmışlar  

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

ooo at sürcez ben varım ;)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.