2 sene sonra çıksa çıksa pro vs sürümü çıkar yeni nesillerin. En az 4-5 yılı var PS6 nın çıkmasına. Her konsol 7-8 yıl gidiyor. PC alsanız o da aynı şekilde gidecek. 7-8 yıl sonra sistemi yenilemek gerekiyor hem konsol hem PC için. |
FIFA 23 [ANA KONU] (11. sayfa)
-
-
Önsipariş ödülleri için hernagi bir zamana kadar önsipariş geçilmesi şartı var mı? Arkadaşlarım bu ayın sonuna kadar sipariş geçersek şu yeni kartlardan bir tanesi kalıcı olarak verilecek dedi. Ama önsipariş süresi 30 eylül. Daha erken sipariş verdiğimizde böyle olması garip değil mi? Y da o mu yanlış anlamış?
-
Fut Heroes kartı veriyordu ama dün bitti galiba o. Şimdi ön sipariş yaparsan satılamaz otw kartı ve 1.haftanın totw kartı verilecek Ultimate Edition.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi derken sanıırm 30 Eylül'e kadar değil mi? Eğer böyle ise, diğer ay almak ödeme olarak daha da rahatlatacak beni.
-
Ultimate alacaksan 27'sinden önce almalısın yoksa 3 gün erken erişim boşa gider. Normal sürüm alacaksan 29'unda alabilirsin.
şuan ultimate alınamıyor. Bu öğe şuanda kullanılamıyor hatası aldım.
Teşekkür ederim. Boşa uğraşıyormuşum o zaman:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ben oyunu 20 Ağustos’ta ön sipariş verdim. Ben şimdi extradan ne kartı kazanmış oldum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
21 ağustosa kadar ultimate sürüm alanlara 11 kasımda fut hero verecek
-
Ne hocam bu fut hero? Çok önemli birşey mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
11 kasıma kadar verdiği herodan bir cacık olmaz. Oyunda zaten geçen sene Ginola ve Di Natale dışında iyi hero yoktu. Bu sene biraz daha hero eklendi ama bu çöp hero çekme şansınızı arttırdı. O yüzden hero alacam yada almayacam diye takmayın kafanıza.
-
oyunun başında hero önemli hocam forlan felan gelebilir
-
Bende de aynı sorun var şuan..
Bu sene oyun çok farklı hem paslar hem şutlar. Adamlar bu sene uğraşmış bence. Seneye daha farklı bir oyun görürüz sanırım.
-
ps5 in varmı hocam
-
Hayır
-
Bu FIFA 23 ye çapraz platform olucak ya konsallar arası mesaj lasma yada sesli grup yada arkadaş ekleme olucakmi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
EA Social diye bir şey geliyor. Arkadaş ekleme, oyuncuların Gamertag, PSN ID vs arayabilir, lobi daveti atabilir özellikleri var. Mesajlaşma yoktur muhtemelen, temel şeyleri yapıyor. Belki gelir.
-
Bu akşam kartın hesap kesim tarihi.
Yeni döneme geçince bir kaç gün içinde sanırım sipariş vereceğim.
Maximum kart var 100 lirada bonus veriyor. En azından 100 lirayı kurtarırız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X