Şimdi Ara

FIFA 23 [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.278
Cevap
40
Favori
82.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben buldum 20 euro

• 1 ay sonra çıkacak 2-3 hafta sonra demo çıkar değmez gibi o rakamlara keşke kur yuksek olmasa malesef.

• Bende beta key var isterseniz 15 euro dan vereyim FIFA 23 [ANA KONU] 

• beta key'i satmak falan isteyen olursa talibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 17 Ağustos 2022; 16:2:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beta key hangi adreslere geliyor. maille falan mı ?

• evren377 kullanıcısına yanıt

Hesaba tanımlı oluyor. Alırsanız hesabınızda çalışmaz.

• KingSezenist kullanıcısına yanıt

onu bilmiyordum, teşekkürler.

• FIFA 23 [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende bir sıkıntı olmuyor 165hz monitörüm var yüksek fps lerde saatlerce oyun oynamışlığım var

60 sonrasını destek olayını bilmiyorum ama mesela bir oyunu pc de 60fps ve 150 fps oynarken aradaki akış farkını ciddi şekilde görebiliyorum

• Bu sene de EA playe 10 saatlik deneme sürümü gelecek mi?

• Ps5'te fifa22 oyunun icinden fifa23 ultimate almaya calisiyorum ama EA plays uyeligim de olmasina ragmen sadece 10% indirim oluyor. Fifa22'yi gectigimiz aylarda bedava almistim. Acaba bundan sebep mi yoksa bir seyi yanlis mi yapiyorum arkdaslar?

• hero kartı için 21 i son mecbur eaplay alacağız 21 eylülde eaplay bitecek 10 saat erken oynama 21inde falan açılacaksa mecbur yine 1 ay daha eaplay alacağız gibi FIFA 23 [ANA KONU] 

ultimate 3 gün erken açılıyor ama e play 10 saat 3 gün önceden açılıyordu eskiden

• mertözden M kullanıcısına yanıt

hero kart ne alaka

• Arkadaşlar EA aboneliğiyle oyun 720 liraya geliyor sizce kutulu tahmini ne kadar olur şuan ön sipariş mantıklı mı

FIFA 23 [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ps5 Fifa 22 var.
    Standart sürüm ön sipariş vermek istiyorum.
    Fifa 22 oyun içinden satın alma kısmını ben neden bulamıyorum? Bende mi sıkıntı var :(

Bir de Türkçe dil desteği ve Türkiye Ligi ile ilgili resmi bir bilgi varmı ? Dil ve ligimizin olmaması gibi bir durum olmaz sanırım

• mert_özcan kullanıcısına yanıt

Steam'de dillerde Türkçe görünüyor. Sanmıyorum Tr'yi kaldıracaklarını. Lig ile ilgili bir bilgiye bende denk gelmedim ama.

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Ben de Türkçe dil gördüm şimdi steam'de ama ps tarafında dil ilgili bilgi yok.
    Ayrıca oyun içinden satın alma işlemi ile ilgili bilgisi olan varmı?

Maximum kartım var Ps Store alışverişlerinde 100 lira bonus veriyor. Kampanya ile ön sipariş vermek istedim ama kararsız kaldım en azından demoyu beklesem mi diye

• Batuhan1923 kullanıcısına yanıt

Oyun içinden bende alayım diyorum , ancak oyun içinden alma çıkmıyor. Fifa 22 var diye mi hesapta acaba gözükmüyor.

Örneğin yan hesap var başka. Oradan almak istediğimde alınıyor 900/810 luk fiyat çıkıyor.

Benzer sorunu yaşayan var mı acaba ?

• Ön sipariş fut içerikleri sec hesaba mı pri hesaba mı geliyordu ? Veya iki hesaba da mı geliyor birisi yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MaDJeRo kullanıcısına yanıt
    Bende bir türlü Fifa 22 içinden satın almayı bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.