Şimdi Ara

FIFA 23 [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.278
Cevap
40
Favori
82.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xbox ve PS in ortak oldu. PC ayrı.

• PS5 için ultimate en ucuz 850 tl ye alınıyor sanırım. Var mı daha ucuz almak için bi yöntem hocalarım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt

Fifa 22 PS5 sahibi iseniz oyun içinden %10 indirim ile satın alabilirsiniz.Ek olarak 1 aylık EA Play'i 25 liraya alarak ekstra %10 indirimden faydalanabilirsiniz.%10+%10 şeklinde toplamda 810 liraya gelmiş oluyor Ultimate sürüm.

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Hayir hocam 850 ye gelmis oluyor. EA play 40 tl aylık.

• rogzoidre kullanıcısına yanıt

Bende 25 görünüyor ilginç FIFA 23 [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtubedan gameplay videoları izledim. Oyun aynı gibi geldi bana belki oynayınca farklılık olabilir ama en büyük fark şutlar baya güçlü olmuş. Donnaruma geçen sene oyunun başında gol yemiyordu bu sene dümdüz şutlar gol oluyor köşeye. Değişirler gibi böyle bırakmazlar diye düşünüyorum.

• R-10 kullanıcısına yanıt
    Tiklayinca 40 oluyor

• *BREAKING* FIFA 23 News: Matchday Experience set to be the most IMMERSIVE yet (realsport101.com)

Bu sitede şu anlatımı gördüm "kamerasını temizleyenler var, 3d kale ağları var vs."

FIFA REALISTIC 3D NETTING: New 3D textures bring enhanced lighting and feel to the net in FIFA 23, enabling that signature ripple when the ball hits the back of the net.

Bunlar çok hoş detaylar, umarım pcye de gelir. Bu yıl gelecek inş. Yoksa kara cuma indirimini beklerim

• thriller89 kullanıcısına yanıt

hocam power shot özelliği ps4 e de gelmiş

• tavukum kullanıcısına yanıt

hocam oyun ps5 le ps4 te aşırı alakasız iki oyun olmuş fakat ps4 için power shot özelliği gelmiş şaşırdım

• ?

• Ps5 versiyonuna 120 hz desteği getirmişler diye duydum doğru mu?

FIFA 23 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn61 -- 13 Ağustos 2022; 21:59:3 >
  • ysn61 kullanıcısına yanıt

Xbox Series X ve PS5'de.

yani fifa 22 yi millet yeni nesil konsollarında 60fps mi oynadı

• quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

yani fifa 22 yi millet yeni nesil konsollarında 60fps mi oynadı

Evet berbattı hocam

çok kötüymüş ya ben yeni nesil konsollarda 120 diye biliyordum neyseki bu sene 120 yapıyorlar oyunu konsol oyuncusu biraz rahat eder fark edecek çünkü oyun hızı

• Arkadaslar selam EA uyeligim var Fifa22 menusu uzerinden alim yapmaya calsitigimda ultiamte editiona sadece 10% indirim uygulaniyor. Diger 10%nin neden uygulanmadigiyla alakali bilgisi olan var mi?

• adjustik kullanıcısına yanıt

hocam 120 hertz iyi bişey değil insan gözü 60 sonrasını desteklemiyor ciddi baş dönmesi epilepsi nöbetleri yaratabilir

• beta key bulma imkanı oluyor mu arkadaşlar internetten ya da satın alma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 17 Ağustos 2022; 12:32:16 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.