Şimdi Ara

FIFA 23 [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.278
Cevap
40
Favori
82.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FIFA 23 [ANA KONU].
    Casemiro Man unt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar
    fifa 23 ps5 sec hesap alsam kendi ana hesabımda oynayabilirmiym ultimate team.ps4 de ds4 sistemi gibi oluyormu yani.oyunu açıp kullanıcı değiştirince

• Arkadaşlar fifayı sadece offline modlar da özellikle kariyerde oynayan birisi olarak sormak istiyorum ps4 kullanıcısıyım aklımda ps5e geçmek de var ama mağlum aşırı bir pahalılık söz konusu olduğu için acele etmekde istemiyorum ama yani ps4 ile ps5 fifa arasında fark ne seviyede bunu açıkca ifade edebilirmisiniz acaba? Aynı oyun diye yıllar sonra fifa 22'yi pas geçtim fifa 23ü ise alma düşüncem var world cup güncellemesi de geleceği için pas geçmek gibi bir niyetim yok bu defa ama işte kararsızlık da yok değil. Dediğim gibi sadece offline oynuyorum sizlerin bu konudaki görüşlerinize göre erken sipariş kardeşlik ile alıp almama konusunda karar vermek istiyorum.

• Faustino kullanıcısına yanıt

Offline modları oynuyorsanız ps4 ten devam edin o kadar masrafa girmeyin. Ps5 ten eksik yanlarını sayayım biraz görüntü kalitesi düşük ve bazı yeni oyuncu animasyonları eklemiyorlar. Diğer her şeyi aynı.

Hocam fifa 23 ps4 tede guzel olucaktir yalniz sadece fifa oynuyorsaniz size yeni nesilin keyfini series s te yasamanizi öneririm 5 aydir kullaniyorum cok sessiz ve guclu bir cihaz

• Oynabilirlik filan aynı mı peki hocam? Fifa 22 ana konusunda çok farklı olduğunu iddia edenlerde vardı çünkü.

• Yani videolardan gördüğüm kadarıyla ilk çıktığı zamanki ps4 ile ps3 arasındaki fark kadar keskin görünmüyor hocam ama insan genede yıllardır aynı motor olmasından kaynaklı oynanışta olsun animasyonlarda olsun yenilik arıyor. Biliyorum kalitesi tartışılmaz ama genede gereçsem tercihim gene play station olur genel anlamda bana daha çok hitap eden cihaz o. :)

Eski nesilde (PS4-Xbox) arasında PS4 derdim fakat yeni nesilde Xbox çok daha fazla şey sunuyor.

FUT market durumu zaten yeni nesillerde ortak. Bu yüzden FIFA, NBA oynayan tayfa var ise Xbox Series S fazlası ile iş görecektir. Muadili bir PC dizmeye çalışılsa, 25K tutar. Ön yargıları bu konuda yıkabilirsiniz, Xbox Series aşırı derecede fiyat-performans ürünü. Eski nesilde FIFA oynayıp zaman kaybetmeyin.

Anliyorum hocam bende öyleydim denemeden bilmek cok zormus simdi iyiki almisim.diyorum 4 bine 1.5 yil microsoft garantili aldim cok iyi fiyata gelmis oldu sartlara göre psyide 4 e satmistim :) fifa 22 yi önce ps4 te oynadim son 5 aydir xboxtayim hem oynanis hem grafik farki ciddi derecede var

• mert_özcan kullanıcısına yanıt

Standart sürümde oyun içinden alımda indirim yok sadece ultimate sürümde var

• KingSezenist kullanıcısına yanıt

Hocam insanların ay sonunu zor getirdiği asgari ücret kazanmak için saatlerce çalıştığı bi ülkede 8 bin lira az pra değil

• MaDJeRo kullanıcısına yanıt

Çözebildiniz mi hocam? aynı sorun bendede var. Oyun için satın alımı çıkmıyor. Eski hesabıma giriyorum orda çıkıyor. Ancak yeni hesap açtım oyunu almak için orada volta reklamları , fifa 23 tanıtım qrları var.

Yeni hesaptan oyunu satın al diye birşey çıkmıyor.

• KingSezenist kullanıcısına yanıt

Online oynamıyorum hocam hiç. Sadece offline kariyer, şampiyonlar ligi, libertadores filan takılıyorum. Play Station tercihimin sebebide exclusive oyunlarının kalitesinden kaynaklanıyor god of war, last of us gibi.

• Senceru kullanıcısına yanıt

Selam hocam , dün çıktı satın alma bende. Yalnız kredi kartı sorunundan dolayı arka arkaya deneme yaptığım için 24 saat hesaptan satın alma yapılamıyormuş hata verdi. Bugün tekrar deneyeceğim birkaç saat sonra. Ama indirim çıkıyor bende şuan.

• MaDJeRo kullanıcısına yanıt

Yarın denicez o zaman :)

• Bartınoğlu kullanıcısına yanıt

Tabiki tartışılmaz hocam yıl geçtikçe aradaki fark dahada keskinleşecektir şuan bile bu kadar olduğuna göre. Şuan evet fiyat anlamında xbox daha avantajlı ama dediğim gibi play station genel anlamda bana daha çok hitap ediyor bakalım belki bu senede devam edip ilerleyen zamanlarda kaçınılmaz olan seçeneğe yönelebiliriz. :)

• Senceru kullanıcısına yanıt

Bende oldu şimdi. Alabildim sonunda.

Hocam acele etmeye etmeye cihaz fiyatları ucuyor Series s 3k satın alınırken şimdi fiyatı gereksiz ucuk PS 5 ise 5-6k alınırken şimdi 15-16k ne kadar beklerseniz bu ülkede o kadar zarar borçla taksitle yaparsanız artık daha yararlı taksıt rakamları cıhaz fıyatı arttıgından cok koymuyor. Bence eski konsolu satıp yenı nesle geçin yoksa hiç alınmaz olcak.

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt

hocam yeni konsola geçsen nolacakki 2 sene sonra ps6 çıkacak teknoloji inanılmaz hızlı avrupada ve amerikada fiyatlar ucuz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.