FIFA 23 [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
-
Ultimate neden almadinki 860 liraya geliyor 4600 points var erken erişim var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PS 5 te ne çıkıyorsa aynısı PC de de çıkacak.
-
nasıl o şekilde alacağız 860 TL'ye ea playe yüzde 10 indirim var ama daha aşağı nasıl çekebiliriz yeni açılmış bir hesapta ücreti
-
860 zaten oyun içi indirim bid EA play ücreti eklenerek yazdım daha aşığa almak ultimate yok biliyorum sen bulursan ultimate sürümü daha ucuza almak gibi yöntem büyük dua alırsın almak isteyenlerden
aslında 860'a nasıl alırım diye sordum. ea play alacağız ama yeni bir hesapta fifa 22 olmayacağı için nasıl oyunun içinden nasıl alacağım onu sordum.
kardeşlik hesabı olarak açmayı düşünüyorum da
-
Benim bildiğim bı çözüm yok oyun içi indirim almadan yapamıyorsun onu biliyorsun EA play indirimi de var .yani bu durumda 3 sene önceki gibi bir yanlışlık yapıp yanlış fiyatlandırma olmadan yok gibi
teşekkürler
-
fifa 23 betayı test eden oldu mu? yeni nesilde
-
Bu şekilde olacak.çünkü next gen eksiksiz gelecek pc ye.bu arada pc için beta yok.
-
Hayatımda hiç ultimate team oynamadım o yüzden ihtiyaç duymadım açıkçası.
Ben bırak ultimate team oynamayı doğru düzgün online dostluk maçı bile oynamıyorum.
Varsa yoksa offline modda santra modunda oynarım.
Offline oynamak için 800 lira vermek akıl işi değil biliyorum ama bende kadro güncelliği takıntısı var. Sırf güncel kadrolar,ligler,takımlar olsun diye aldım.Hastalık gibi bir şey. Fifa 22 var mesela elimi bile süremiyorum.
Bende tam tersi fut online olması varya bence çok büyük bir iş çoğu kimse aynı diyebilir oyun için evet aynı adamlar hep geliştiriyorlar bana göre harika bir sistem
Bir tane şu next gen fifa 23 betayı tecrübe eden Türk birini bulamadım.İnceleme videosu olan veya forum sitelerinde var mı gördüğünüz bildiğiniz?Donanım haber PS5 konusu da yok sanırım değil mi?
-
Aynı ben. :) online oynamayı sevmiyorum.santra maçları yaparım.eğer oyun iyi olursa şampiyonlar ligi turnuvası en fazla.bu yüzden oyunun gerçekçi olmasına takıntılıyım.fakat fifa bu anlayışı üzüyor rekabetçi anlayışı yüzünden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulaaaa -- 30 Ağustos 2022; 12:57:6 > -
-
X box ta erişim varmis teyit eden varmi
Fifa 22 yi kardeşlik ile 2 kişi ps4 1 kişi ps5 ten aynı anda 3 kişi oynayabiliyorduk. Fifa 23 de de olacak mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi, eş dostun vs. paparra hesaplarından Ağustos bitmeden ve Eylülde 200 tl yükle cüzdana. Her ay için 20tl iade yapıyor 200tl ye. Eaplay varsa indirim yapıyor, ayrıca fifa 22 içerisinden 23ü önsipariş verirsen oradan da indirim oluyor. 700e filan getirdim bu şekilde ultimate sürümü
-
PS5 sürümünü 850 tl den aşağı alma şansın yok hocam. Ha seninki PS4 sürümse bilemem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X