Şimdi Ara

FIFA 98 - XP UYUMU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Nostalji yapip Fifa 98 oynamak istedim fakat xp ile uyumsuz sanirim. Şu uyarıyı alıyorum :

initmem - INSUFFICIENT MEMORY TO CONTINUE
    FILE win\initmem.c LINE246

NOT: exe dosyasına sağ tuşla özelliklere girip, bu programı windows 98 ile uyumlu olarak çalıştır'ı denedim. Ayrıca 95, 2000 ve NT yi bile denedim. Gene aynı uyarıyı alıyorum..

Tavsiyeleriniz nedir?

Syg
    Onur Aytekin

• Yok Be Benimde Xp Yükledi Öyle Bir Hatada Vermedi
  • öncelikle yaşanan sorun xp uyumuyla ilgili değil yapman gereken sanal bellek ayarlarının en düşük alan kısmı 512 yapman gerekiyor bunun için denetim masası>>sistem>>gelişmiş>>performans>ayarlar>>gelişmiş>>sanal bellek>değiştir sekmesine de tıkladıktan sonra açılan küçük pencerede üst kısımda c diskini işaretle alt ksımda seçilen sürücünün disk belleği dosyası boyutu diye yazan kısım var orada özel boyut kutucuğunu işaretle başlangıç boyutna 512 yaz en büyük boyuta ise sen kendin bir boyut girebilirsin 1024 yapabilirsin en sonda ise ayarla düğmesine tıkla tamam düğmesinede tıkladıktan sonra senden bilgisayarı yeniden başlatmanı isteyecek bilgisayar yenidn açıldığında oyununu rahatlıkla oynaya bileceksin iyi eğlenceler
  • Fifa 98
  • Bir gece nostalji yaptıl öle xp de ancak bende açıldı kardeşim.
  • initmem - INSUFFICIENT MEMORY TO CONTINUE
    FILE win\initmem.c LINE246

Benim bilgisayardada aynı sorun vardı 4gb ram falan tabi çok hızlı makina Fifa 98'i yeni bilgisayarlar açmıyor çalıştırabilmeniz için ilk önce Fifa 98'i kurun sonra denetim masası, sistem, gelişmiş, performans ayarlar gelişmiş sekmesine tıklayın sonra sanal bellek sekmesine tıklayın en düşük ayarı 256 yapın 512 yapınca oyun açılıyor ama oynanmıyor 256 yapın en yüksek aynen kalsın sonra bilgisayarı yeniden başlatmanızı isteyecek başlatın oyuna girin oynayın hiç bir şekilde sorun yaşanmıyor.......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.