Şimdi Ara

FIFA BENİM İŞİN DİYENLER LÜTFEN BAKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar fifa 14ten beri fifa oynuyorum toplamda 1500 saate yakın fifa geçmişim var geneli full online . Ancak şöyle bi durumu hiç çözemedim araştırmadığım yer kalmadı genelde hep aynı şeyler .gelelim sorunuma;

Arkadaşlar adam öyle bi sıkı press yapıyor ki en zayıf defans bile ronaldo dan top alabilecek güce geliyor sanırsın 22 kişi oynuyor top ondayken ben ona yaklaşamazken o 3kişi ile basıp topu 1 saniyede alıyor . Araştırdım r2 tuşu çoklu press sağlıyor eyvallah ama 2 kişi gidiyor topa ve onu yaptığın zaman diğer kanat kesin boş kalıyor ve gol yiyorsun . nedir bunun taktiği mantığı deliricem bu sıkı pressten insan gibi oynamıyorlar klasman 4ten sonra bilen birisi nolur güzelce anlatsın ben de yapayım cunku yapmayan yok.

• Ustunde isik yanan adami bosta duran adama kostur oyle r2 ye bas as vericegi yeri tut yanj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prodiqy1903 P kullanıcısına yanıt
    Kendi yönlendirdiğin adamla içeriyi tut.Bırak r2 li adam kendi gider rakibe.Eğer işin mantığını kuramazsan hiç bi işe yaramaz yaptığın
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Kendi yönlendirdiğin adamla içeriyi tut.Bırak r2 li adam kendi gider rakibe.Eğer işin mantığını kuramazsan hiç bi işe yaramaz yaptığın

Kontroller ayarlarından legacy defans taktiğini deniyorum şuan daha fazla pres yapılıyor zaten eskiden de Öyleydi legacy defans hakkında bilgin var mı

• prodiqy1903 P kullanıcısına yanıt
    fifa kaç bu fifa 16 tıda eski tarz defans var bir de yeni nesil diye geçiyo herhalde emin değilim.Ben eski tar zdefansı seçiyorum takım arkadaşı baskısı geliyor.Yeni nesilde yok ben takım arkadaşı baskısı olmadan oynayamayıorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

fifa kaç bu fifa 16 tıda eski tarz defans var bir de yeni nesil diye geçiyo herhalde emin değilim.Ben eski tar zdefansı seçiyorum takım arkadaşı baskısı geliyor.Yeni nesilde yok ben takım arkadaşı baskısı olmadan oynayamayıorum

Fifa 16. Ben de Öyle yaptım eski nesil defansa döndüm daha bi pes tarzı defans sistemi oluyor ve zannediyorum ki benim yakındığım olay da bu herkes legacy oynadığı için bu kadar çok basıyorlar bakalım denicem cevabın için sağol

• Benim ilidiği kadarıylan onlineda legacy defans seçeneği olmuyor tactical defend oluyor herkeste eşit olsun diye ayrıca tacticala alışman daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.