Şimdi Ara

fifa'da real madrid alanlar sorunlu mu genelde? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde Germany ile oynarım.Klose Özil ikilisini seviyorum.
  • Ya da gerçek hayatta pörtleyen Barça ve Madrid taraftarları?

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Peste malesef rakip barcelonayı aldıysa yenilgi %100

+1
  • quote:

Peste ister Real ister barcayi secsinler, Manchester ile acımam, sanırım acemisin.
  • cok sacma bır soru bende oyunda real madrıdı alıyorum(karsımdakı gıdıp chelsea barca manu yu secerse)normalde takımım flamengo,palermo,bjk(gsliyim ama q7 ve sımao faktörü) ama ben sızın yazdıgınız gıbı realı alıp bodoslama kosup orta yapıp oynamıyorum aksına realı alanlar bu dedıgınız gıbı oynamıyorlar yada bana denk gelmedı su fıfada gordugunuz her haraketı yapabılıyorum bu hareketlerın hepsını yapan 2 adam var benım ıcın 1-ronaldınho 2-ronaldo orta yapmam genelde show yapa yapa gol atarım aklınıza hareket olarak ne gelırse yaparım ama gel gor ki su ea serverdan kopma sorunum var 207(sayı sallamasyon deil hesabını tutuyorum) macta bu sorunla karsılastım.
  • Real madrid alanların çoğu oynamayı bilmiyor , aldıklarını görürsem de direk takım seçme ekranından çıkıyorum
  • Genelde ya Dortmund yada Milan seçerim. Eğer rakip Madrid yada Barça aldıysa nadiren Chelsea aldığım da oluyor.
    Kimi adam denk geliyor gayet centilmen 5 atsanda maçı sonuna kadar oynuyor. Kimisi de denk geliyor ezik ilk golden sonra başlıyor starta basmaya oyunu dondurmaya ya da çirkeflik yapmaya..
    Maçtan kaçanlara kızmıyorum ben nasılsa hükmen galibiyetim işleniyor. Ama oyunu donduranlara sövmezsem içim rahat etmiyor. Bi keresinde abartısız 6 saat açık kaldı ps3 adam en sonunda pes etti kendisi çıktı
  • quick ranked açınca genelde aynı rank adam verir. eğer rankin iyi ise kötü adam gelmesi zor bence. ha adam bulamaz düşük rankle eşleştirir falan anca öyle.
    yeni oyunda kaçmalara inşallah çözüm bulurlar. karşı taraf kaçınca çoğu zaman oyun takılıyor ve restart ediyorsun mecbur
    bu arada ben barça alana real alıyorum. real alana chelsea veya barça. eğer karşındaki de iyi oynuyorsa güzel maç çıkıyor.
    real alan ister istemez şov yapmaya kalkıyor ama boşa hareket kasıyor çoğu. bu çok biliyorum havalarındakileri bozmak baya zevkli oluyor
  • ben genelde reali yada barca ayarindaki takimlara karsi valencia,at.madrid,porto,liverpool gibi onlardan bir kademe alt takimlari tercih ediyorum ve nedense bircogunu yeniyorum tabi sans eseri 1-2 gol atip 90 dakika kapananlar defansta top cevirenler karsisinda haric. öylelerinede acayip uyuz olurum direk dövesim gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 30 Haziran 2011; 2:21:38 >
  • Porto ve Beşiktaş la oynamak keyifli ayrıca Almanya yı seçtiğimde oluyor Mesut un stili hoşuma gidiyor.
    Real Madrid konusuna gelirsek hani gerçekten oynayan birinin Real i çok tehlikeli.Ronaldo zaten God mod on geziyor etrafta stam sorunu yok gücü şutları hepsi on numara haliyle en etkili silah oluyor.Barça aksine zor bir takım gerçekteki gibi pasla yorarsanız birazda sakin kalıp topa hakim olursanız çok keyifli gerçekten.
  • Genelde takımları oyunculara gore seçiyorum.Almanyada Özil,Barçada Inıesta,R:Madrıde Ronaldo,Portoda Hulk vs vs gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okaliptys

quote:

Peste ister Real ister barcayi secsinler, Manchester ile acımam, sanırım acemisin.

Onu bilmemde sendeki ne pes tutkusudur oyle bukadar pesciyi birak bu kadar futfol oyunu fani gormedim psn listesinde okaliptys 7/24 pes 2011 yuzde 5 bfbc2 oda turnuvalarda. Seninle hic oynamadim ama eminim oyunda ustasindir oynayis oranindan belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 30 Haziran 2011; 4:38:47 >

• oyunda realin guc farki oldugu belli ama barca o kadar fark yapmiyor .benim favori takimim chelsea benim itun stilime gore real kadar guclu bence isteten de istedigi takimi alssin lobbylerde yildiz ayari yapip daha dusuk seviye takimlarla dq mac yapabilirsiniz.
  • maalesef cidden sorunlu adamlar, benimde aynı şey başıma peste geliyor yahu şaka gibi ben everton üstünde dururken gs üstünde dururken lyon-ajax-fiorentina gibi takımları alırken adamlar direk ya reali yada barçayı alıyorlar. yuh be kardeşim ya bu kadarda olmazki cidden ne zevk alıyorlar sürekli aynı takımla oynamaktan ben onu anlamış değilim nefret ediyorum sürekli barça ve reali alanlardan
  • 4 yildizla oynayacak olanlar icin Napoli'yi alirim. 4,5 ve yukarsi icin her zaman Milan.
  • chealseyi tercih ederim genelde. drogbanın zor pozisyonlarda hayvani şutları beni mest ediyor.
    c.ronaolado reali sürükleyen tek adamdır ve çok ama çok etkilidir. o olmasa çoğu kişi yüzüne bakmaz realin. diye düşünüyorum.
  • Real Madrid de tek Ronaldo yetiyor çünkü.Bir frikik olsa eğer iyi frikik kullanıyorsanız %100 gol oluyor,iyi çalım atıyor,uzaktan şutları gol oluyor.Tek ronaldo için alındığını düşünüyorum.
  • Sadece online değil heryerde var böyleleri. Arkadaş grubunda turnuva var mesela bir kaç kişi barca için kavga ediyor :) Halbuki ben hep farklı takımlarla oynamayı severim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormKing

quote:

Orijinalden alıntı: Aliera88
    Evet Real Madrid aşırı güçlü olmuş.Ya L1 üçgenle şişir kendi sahandan,yada kenara gir orta at gol pozisyonuna giriyor her türlü.Yanlız Barcelona diyen arkadaşlar da var.Barcelona bence oynaması en zor takımlardan biri.Sıradan bilen biri oynarsa rezil rüsva olur gibi geliyor bana.

Aynen takımın hucumunda fizik olmadığı için tamamen yeteneğe bağlı Barçayla iyi oynamak.

yok artik yapmayin hocam yetenege bagliymis falan :) deli gibi kosuyorlar daha ne olsun sesli guldurdunuz yani tebrik ederim.
  • Her zaman Her yerde B.münich

Real veya Barça veya Chelsea alanlara karşı en iyi B.münich ama tabi iş sizde bitiyor yine

B.münich hem çok iyi hemde 4.5 yıldız olduğundan fazla puan kaybettirmiyor 5 yıldızlara karşı :D

muhteşem üçlü Ribery-Mario G.- Robben

Defansa koy Van buyten i hava toplarından 1 tane gol yedirmiyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 30 Haziran 2011; 13:22:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.