Şimdi Ara

fifa'da real madrid alanlar sorunlu mu genelde? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thecaliph16
    Her zaman Her yerde B.münich

Real veya Barça veya Chelsea alanlara karşı en iyi B.münich ama tabi iş sizde bitiyor yine

B.münich hem çok iyi hemde 4.5 yıldız olduğundan fazla puan kaybettirmiyor 5 yıldızlara karşı :D

muhteşem üçlü Ribery-Mario G.- Robben

Defansa koy Van buyten i hava toplarından 1 tane gol yedirmiyor :D

sen bi atleticoyu al bakalim. Kun-forlan-reyes deli gibi oynuyorlar. Gerci önumuzdeki yil aguero gidiyor cok uzuldum buna. Gercek bir atleticoluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

quote:

Orijinalden alıntı: StormKing

quote:

Orijinalden alıntı: Aliera88
    Evet Real Madrid aşırı güçlü olmuş.Ya L1 üçgenle şişir kendi sahandan,yada kenara gir orta at gol pozisyonuna giriyor her türlü.Yanlız Barcelona diyen arkadaşlar da var.Barcelona bence oynaması en zor takımlardan biri.Sıradan bilen biri oynarsa rezil rüsva olur gibi geliyor bana.

Aynen takımın hucumunda fizik olmadığı için tamamen yeteneğe bağlı Barçayla iyi oynamak.

yok artik yapmayin hocam yetenege bagliymis falan :) deli gibi kosuyorlar daha ne olsun sesli guldurdunuz yani tebrik ederim.

Benim anlatmak istediğim Barçayla oynarken bi orta açıyosun adam gibi kimse topa vuramıyor.Omuz omuza mücadelelerde zayıf kalıyolar hucum oyuncuları ama ben bi ronaldoyla oynarken bendenmi kaynaklanıyo bilmiyorum ama dümdüz koşarken bile çatırr çatır adamları ge.,iyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StormKing -- 30 Haziran 2011; 14:01:48 >

• real-barca-manu-chelse hic oynamadım bunlarla

milan ve bjk ile yola devam

robinho-ibo-cassano-pato bu 4 lü ilerde perişan ediyo rakip defansı

30 lvl olan varsa ekleyin akşam yaparız

psn= tekin200
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Real i veya barca yı alarak yeneceklerini sanıyorlar.Oysa iş bilekte bitiyor banada geliyor öyle malozlar :)

+9999
  • quote:

Real veya Barça veya Chelsea alanlara karşı en iyi B.münich ama tabi iş sizde bitiyor yine

B.münich hem çok iyi hemde 4.5 yıldız olduğundan fazla puan kaybettirmiyor 5 yıldızlara karşı :D

Bayernde iyi takım,özellikle kanat oyuncuları.
  • Barça oyunda güçlü değil

Chelsea ve real uzay takımı Fifa da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

quote:

sen bi atleticoyu al bakalim. Kun-forlan-reyes deli gibi oynuyorlar. Gerci önumuzdeki yil aguero gidiyor cok uzuldum buna. Gercek bir atleticoluyum

Hocam At.Madrid i çok severim am Fifa da pek oynamadım ama

Robben - ribery- Gomez i denemeni isterim :) ek olarak bende At.Madrid i bir daha deniyim senin için :)

Chelsea Torres ile dahada güçlü olmş ama Van Buyten yeter hepsine :D

• [PS3] FIFA 11 [2vs2] JOKER TURNUVASI [ALIMLAR BAŞLAMIŞTIR ...] Başlamak üzere !
    http://forum.donanimhaber.com/m_50328971/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50328971

Ortağınızla turnuvaya katılabilirsiniz.Yoksa konudan ortak bulabilirsiniz.
  • PC için konuşuyorum
    Reali alanlar sadece Ronaldo'yu koştur koştur şut çek çabasında olduklarından hiç bir şey yapamıyorlar. Geçen birine denk geldim Drogba Rooney ve Nani'yi eklemiş Reale o hayvansı kadro kesmiyor
    Ps3 te genelde 2v2 oynuyoruz. Son zamanlar Tottenhamı alıyoruz ama geçen sene Hamilton (İskoç) la Barçayı az ağlatmadık gerçi 4 ümüz de çok iyi değildik o zaman.
  • Kasım'dan beri Online oynarım bu oyunu. 500 maç yaptıysam 450'sinde Manchester United'i aldım. Hele ki şu Ashley Young transferinden sonra tadından yenmez oldu. Arada canım sıkılınca Tottenham'ı alıyorum.

Bu arada Real Madrid alandan korkmayın. Alanların %90'ı oyundan anlamıyor tek bildikleri Ronaldo ile hareket yapmak. Onu da rahatça kesip farka gidebilirsiniz. Lyon alandan korkun Porto alandan korkun Arsenal Manchester United Milan Inter alandan korkun ama Madrid, Chelsea, Barca alandan korkmayın.
  • oyunda real madrid olurum isteyenle kapışalım PSN:JusTDoiT_09
    ikinci takımım napoli
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Barça oyunda güçlü değil

Chelsea ve real uzay takımı Fifa da

Aynen bende bunu demeye çalışıyorum.Oyunda fizik daha önemli.
  • Real Madrid'e karşı Chelsea'yi alın.Savunmaya David Luiz'in yerine Alex'i koyun.Yenilmeniz çok zor.
  • Denk takımlarla maçlar daha zevkli oluyor.Fakat bu her maçın Real Madrid vs Barcelona olacağı anlamına gelmez.Ne bileyim Udinese vs Roma,Porto vs Tottenham gibi maçlar daha zevk veriyor.
  • napoli 4ever
    5-3-2
    ilerde lavezzi cavani yenen
    h2h level 50
    120 W 5 L
    bize farketmez
  • Ya valla ben de şu fifa 11 yüzünden oyun oynamaktan soğudum.Sinir hastası olacağım yakında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

Ya valla ben de şu fifa 11 yüzünden oyun oynamaktan soğudum.Sinir hastası olacağım yakında.

Emin ol bunun fifa ile ilgisi yok içinde kazanma hissi bulunan oyunlarda bu zamanlar olan birşey bu.
    Oyunlar bu zamanlar hilesidir buglarıdır oynama tarzlarıdır tamaen çözüldüğü için kazanma hırsı baskın geliyor ve açıkların üstüne oynuyor oyuncular basketbol ve futbol oyunları çoğunlukta tabiki.
    Bu oyunların yavaş yavaş miyadını doldurduğunu gösteriyor.
  • geçen gün gece saat 5 gibi oynuyorum arada sirada Cardiff city i alirim

aldim Cardiff i aha dedim kesin gene Chelsea yada R. mad gelecek , bi baktim adam Swansea yı aldı

2 Galli takimin maçida çok güzel oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Déathklaat

geçen gün gece saat 5 gibi oynuyorum arada sirada Cardiff city i alirim

aldim Cardiff i aha dedim kesin gene Chelsea yada R. mad gelecek , bi baktim adam Swansea yı aldı

2 Galli takimin maçida çok güzel oldu

Ah kardeşim keşke banada böyle adamlar gelse

Osman ın tavsiyesiyle Napoli yi aldım :D

Adam chelsea aldı 1-2 kere takımı değiştirdim hani anlasın eşit alsn die yine chelsea seçti lan dedim bekle :D

Aldım napoli 4-3-3 taktkle 3-2 yeniliyorum 65.dakika kırmızı yedi :D 2.kırmızıyı yedi tek forvet oynuo bende ultra attack bastırdım 4-3 yendim :D

Napoli zevkli takımmış gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

Ya valla ben de şu fifa 11 yüzünden oyun oynamaktan soğudum.Sinir hastası olacağım yakında.

Emin ol bunun fifa ile ilgisi yok içinde kazanma hissi bulunan oyunlarda bu zamanlar olan birşey bu.
    Oyunlar bu zamanlar hilesidir buglarıdır oynama tarzlarıdır tamaen çözüldüğü için kazanma hırsı baskın geliyor ve açıkların üstüne oynuyor oyuncular basketbol ve futbol oyunları çoğunlukta tabiki.
    Bu oyunların yavaş yavaş miyadını doldurduğunu gösteriyor.

Kesinlikle katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.