Şimdi Ara

fifa'da real madrid alanlar sorunlu mu genelde? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normalde cevaplamam ama yazılanları okuyunca duramadım :) maşallah dunyanın en iyi oyuncuları buralardaymış da haberimiz yokmuş(sadece sallayanlara sözüm ). benim 3 gamertagım var ikisi level bilmem kaçların üstünde,sadece biriiyle ciddi oynuyorum oda xbox360 sıralamsında ilk 200 ün içinde .ama benim bile yenildiğim zamanlar oluyor ki benim de ilk 10 daki oyuncuları yendiğim zamanlarda var. ben genelde napoli yada atletiko ile oynarım,zevk alarak onadığım iki takım.ama level 50 nin üstünde olan bi adam zaten kalite maç yapmak için reali falan alır. bide orta takımlarla reali yencek adamlar varmış kim olursa olsun karşısında :)) onlara söylüyorum siz realle, çelsiyle gerçekten oynayanlara karşılaşmamışsınız anlaşılan :)) ha kaliteli oyuncu arıyorsan, girersin lobiye seçersin ordan pilayer habından bakarsın dnf ine w\l oranına oynarsın.sende rahat edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esember -- 8 Temmuz 2011; 19:49:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esember

normalde cevaplamam ama yazılanları okuyunca duramadım :) maşallah dunyanın en iyi oyuncuları buralardaymış da haberimiz yokmuş(sadece sallayanlara sözüm ). benim 3 gamertagım var ikisi level bilmem kaçların üstünde,sadece biriiyle ciddi oynuyorum oda xbox360 sıralamsında ilk 200 ün içinde .ama benim bile yenildiğim zamanlar oluyor ki benim de ilk 10 daki oyuncuları yendiğim zamanlarda var. ben genelde napoli yada atletiko ile oynarım,zevk alarak onadığım iki takım.ama level 50 nin üstünde olan bi adam zaten kalite maç yapmak için reali falan alır. bide orta takımlarla reali yencek adamlar varmış kim olursa olsun karşısında :)) onlara söylüyorum siz realle, çelsiyle gerçekten oynayanlara karşılaşmamışsınız anlaşılan :)) ha kaliteli oyuncu arıyorsan, girersin lobiye seçersin ordan pilayer habından bakarsın dnf ine w\l oranına oynarsın.sende rahat edersin.

benden önce davranmışsın hocam maşallah en iyiler hep burda. leveller kaç acaba?

arkadaşlar L1+üçgen olayına kimse sinir olmuyor da bu gol sevincine mi sinir olunuyor. oyunda özgürlük bitmiş herkes ezberlemiş L1+üçgen böyle oynuyor. işin kötü yanı sizde o şekilde oynuyorsunuz zamanla. her ortanın gol olması cabası.

inter müthiş bir takım olmuş. rakibe boş alan bırakmıyor fazla.
    chelsea anlatmaya gerek yok. oyunun adı fifa11 değilde chelsea olsa daha doğru olur sanırım.
    real madrid kanttan ortayla gol atmak basit. kaka ile uzaktan plaseler basit. takımda yok yok maşallah
    m. united valla pek sevmem ama taktiğinden midir nedir bilmem cok iyi oynuyorum bu takımla. diğer takımlarda hücumda ileride adam yokken bu takımla topluca hücum cok hosuma gidiyor.
    barcelona ile oynayamıyorum. açık ve net
    bayern munih fifa10'da cok zevk alıyordum ama fifa11'de bir şeyleri eksik sanki. zorlanıyorum oynarken.

ülkelere gelecek olursak spain, brazil, argentina, holland favorim. hangi takım gelirse gelsin ispanya ile başa baş mücadele edebiliyorsunuz.

• Oyunun en iyi takımı açık ara Chelsea zaten. Rakibiniz R.Madrid alırsa da defansın göbeğine Anelka,Essien veya A.Cole koyun. Rakibin geçmesi imkansıza yakın oluyor.
  • Oynarken en çok zevk aldığım takım Milan
  • Ben de Inter'le oynuyorum, çok da iyi oynadığım söylenemez ama zevk alıyorum en azından.
  • Ben genelde Napoli'yle oynuyorum, standart taktigi fazla degistirmeden. Cok ofansif bi taktikleri var, arada fark yiyorum ama en azından zevk alıyorum.

Rakibin L1/LB+Ucgen olayını kullanmasını en aza indirmek icin fizik olarak saglam, hızlı oyuncuları tercih etmeye calısın -teknik olarak zayıf olsalar bile-, gerekirse defansif orta saha oynatın. Football Manager oynayanlar bilir, DC'lerinizi biraz daha geri cekerek SW pozisyonuna getirip savunma arkasına atılan topların tehlikeli olmasını engelliyorduk, bu mantıkla hareket etmek lazım.

Su ortalardan gelen gollerin onune gecmek icin de beklerinizi çakılı oynatmanız lazım. Ben ortayla golu genelde kontratakdan yiyorum, bekim hucuma cıktıgında top kaybı yaparsam o mevkisine donemeden ortadan golu yiyoruz, stoperle kanadı kapatmaya kalkarsak da L1+ucgenden yiyoruz golu, yani beklerin hucuma cıkması intihar gibi birsey, kesinlikle cıkarmamak lazım.
  • Chelsea Real Barca 3lüsünden birini alırsa karşı taraf bilerek fark atmıyorum.hemen kaçıyolar yosa
  • genelde fifa tarzı oyunları online oyunların zevkine varamamış oyuncular oynuyor dolayısıyla farklı olmak imaj yaratmak yerine sıradan , en güçlü olan realle oynamayı tercih ediyorlar
  • her zaman galatasaray'la oynarım fakat rakip çok güçlü olunca real'i seçerim. rakibi gıcık etmek istersem de chealsea'yi seçerim her zaman. real'i seçmem tamamen ronaldo hayranlığımdan dolayı. eskiden de manu'yu seçerdim.
  • -edit-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD8727E5D -- 6 Haziran 2016; 14:19:21 >
  • Real Madrid i alanlarla oynamıyorum çıkıyorum direk çünkü 10 maçın 9 öyle geçiyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Real Madrid i alanlarla oynamıyorum çıkıyorum direk çünkü 10 maçın 9 öyle geçiyor maalesef.
    -edit-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD8727E5D -- 6 Haziran 2016; 15:17:43 >
  • Barça çok güçlü değil onu alanın acayip bir çalım yeteneği olması lazım,real madrid chelsea süper takımlar ve açıkçası bunlarla oynayanları yenmeyi çok seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarist999

Real Madrid'e karşı Chelsea'yi alın.Savunmaya David Luiz'in yerine Alex'i koyun.Yenilmeniz çok zor.

+1
  • benim aldığım takımlar real madrid :) (ortada bir iddia varsa tabi :) ,werder bremen(en sevdiğim takım :)) ,cska moskva , kobenhavn ,sampdoria ( taktiğine hayranım :) )

bu takımların herhangi biriyle herhangi birinizi rahatlıkla yenebileceğimi düşünüyorum :D

GAMERANGER ID : 509555
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormKing

quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Barça oyunda güçlü değil

Chelsea ve real uzay takımı Fifa da

Aynen bende bunu demeye çalışıyorum.Oyunda fizik daha önemli.

fizik önemlide barça fizigini kullanmıyor ki gerçek futbolunda topu gezdiriyolar ya hızlarını yada bileklerini kullanıyor barça benim görebildigim bu
    Barcelona ile gerçekten oyun sarıyor bana paso paslarla gitmeye çalışıyorum kaleye
  • quote:

Orijinalden alıntı: esember

normalde cevaplamam ama yazılanları okuyunca duramadım :) maşallah dunyanın en iyi oyuncuları buralardaymış da haberimiz yokmuş(sadece sallayanlara sözüm ). benim 3 gamertagım var ikisi level bilmem kaçların üstünde,sadece biriiyle ciddi oynuyorum oda xbox360 sıralamsında ilk 200 ün içinde .ama benim bile yenildiğim zamanlar oluyor ki benim de ilk 10 daki oyuncuları yendiğim zamanlarda var. ben genelde napoli yada atletiko ile oynarım,zevk alarak onadığım iki takım.ama level 50 nin üstünde olan bi adam zaten kalite maç yapmak için reali falan alır. bide orta takımlarla reali yencek adamlar varmış kim olursa olsun karşısında :)) onlara söylüyorum siz realle, çelsiyle gerçekten oynayanlara karşılaşmamışsınız anlaşılan :)) ha kaliteli oyuncu arıyorsan, girersin lobiye seçersin ordan pilayer habından bakarsın dnf ine w\l oranına oynarsın.sende rahat edersin.

200 ün içinde oldugun belli gül gül öldüm valla

• Ben genelde ManU ve Milan olurum.Barça olurum (Çünki gerçektede barça'yı desteklerim) ama barça diğerlerine göre (real,chelsea) daha zayıf fiziksel açıdan.Bir Messi-Villa-Pedro üçlüsünü Drogba-Torres-Malouda ile fiziksel açıdan bir tutamayız.Chelsea çok güçlü fiziksel açıdan bazıları bunu iyi değerlendirip l1 - üçgen'den başka bişi yapmıyor en sinir olduğumda bu yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrtklc12 -- 22 Ağustos 2011; 18:10:41 >
  • arkadaşlar hamachiden oynayan arkadaşlar varsa eklesinler oynayalımm .. babam görüp kaldırmazsa yada elektirikler gitmezse kaçmam kaç tane yesemde ...
    ad : profifa2011
    şifre : 123
  • Genellikle Manchester United veya Milan oluyorum çünkü yaptığım maçlarda karşıdaki adamların %95'i Real, Barça, Chelsea vs. olduğu için bu takımlarla daha güzel maçlar çıkıyor. Eğer 4* olan bir takımı alırlarsa da Beşiktaş. Arada sırada Napoliyi alırım o kadar. Ama Real'i alanlar gerçekten biraz sorunlu. Oynamaya değil oynattırmamak için oynuyorlar ya. Tek Real için geçerli değil bazı adamlar ilk dakikada baldan bir gol atıp 90 dakika onun üzerine yatabiliyor. Ya da sürekli faul yapıyorlar kayıyorlar vs. 2-3 adam çalımlayıp gole gidiyorum pat indiriyor yiyor kırmızı kartı, sonra full defansif oynuyor faullerle durduruyor gol atmak imkansız oluyor bu sefer de oyun zevki kalmıyor insanda.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.