Şimdi Ara

fifa'da real madrid alanlar sorunlu mu genelde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar normalde bunu fifa başlığı altına yazardım hatta hiç yazmayacaktım gerek yok diye ama onlarca kez başıma gelince yazma ihtiyacı duydum ve özellikle sizin yaşadıklarınızı merak ediyorum. fifa 11'de quick ranked match yapayım diyorum, 10 rakipten 7'si real madrid'i alıyor. eyvallah herkes istediği takımı alır diyor başlıyorum ama iki gol atmaya göreyim yenemeyeceğini anlayınca hemen çirkeflikler başlıyor. zaten ya en başta oyundan çıkıyor hemen yediremeyip ya da ben mesela 4-0 öndeyken ve ona hiçbir golümü izletmemişken şansa attığı golü 80 saat izletmeye çalışıyor, mümkün olduğunca oyunu geciktiriyor vs. benim merak ettiğim acaba real madrid'i alanlar bu fifa'da biraz ezik mi? yoksa çok kişi real madrid'i seçiyor diye mi oluyor bu? real madrid dışı takımlar ile oynarken inanın çok çok az oluyor böyle şeyler ama karşı taraf real madrid seçince aha diyorum içimden yine sorunlunun teki...real madrid'i alan arkadaşlar yanlış anlamasın onlara sorunlu demiyorum ama yaptığım onlarca hatta yüzlerce maçta gördüğüm şeyler bana bu tespiti yapma hakkını veriyor bence..sizin yaptığınız maçlar nasıl geçiyor?

• Real i veya barca yı alarak yeneceklerini sanıyorlar.Oysa iş bilekte bitiyor banada geliyor öyle malozlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

Real i veya barca yı alarak yeneceklerini sanıyorlar.Oysa iş bilekte bitiyor banada geliyor öyle malozlar :)

al bendende o kadar real ve barçayı alanlar en güçlüsünü alalımda yenelim diye düşünüyo ama iş bilekte bitiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Real i veya barca yı alarak yeneceklerini sanıyorlar.Oysa iş bilekte bitiyor banada geliyor öyle malozlar :)
    Ben büyük takımları(real ve barça yoğunlukla) alanlardan korkmuyorum tam tersi küçük takım alanlardan korkuyorum, dehşet oynuyorlar(ben genel de Beşiktaş oluyorum rakip ne olursa olsun).Rakibe 20-30 dk'da 2 gol atarsam 50-60'ncı dakikalara kadar pozisyon veriyorum ve oyunun seyrine göre 1 gol yiyorum ki rakip sıkılıp oyundan kaçmasın,çirkeflik yapmasın diye...
  • Zaten dikkat edin iyi bir fifa oyuncusu gidip real i veya barca yı almıyor almaz..
  • quote:

Zaten dikkat edin iyi bir fifa oyuncusu gidip real i veya barca yı almıyor almaz..
    Doğru genelde Reali alanlarda var biraz.Ya golu izliyorlar yada kaçıyorlar.
  • quote:

Zaten dikkat edin iyi bir fifa oyuncusu gidip real i veya barca yı almıyor almaz..
    Her takımla oynarım hiç farketmez

Taktiğim ve ayarlarım belli zaten her takıma cuk oturuyo direk
  • quote:

Golü 80 Kere İzletmek İyi Fikir Oyundan Bezdirmek İçin
  • haha super yazmissin :d ben her zaman atl. Madrid ile oynarim. Reyes o takimda oldugu surece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 29 Haziran 2011; 23:44:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

Her takımla oynarım hiç farketmez

Taktiğim ve ayarlarım belli zaten her takıma cuk oturuyo direk

Alıntıları Göster
    Gün geçmiyor ki "Ezikler!!1! Yenilirken Kaçıyorlar !1!1!! başlığı açılmış olmasın. Basit bir çözümü var;

1) Manual oynayın. Manual oynayıp da kötü oynayan adama denk gelmek nadir rastlanır bir durum. Ancak level olarak yüksekseniz sizle oynayabilmek için deniyordur.

2) Quick Match yapmayın. Level olarak denginiz kişilerle lobilerden eşleşip maç yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: hinolma

Gün geçmiyor ki "Ezikler!!1! Yenilirken Kaçıyorlar !1!1!! başlığı açılmış olmasın. Basit bir çözümü var;

1) Manual oynayın. Manual oynayıp da kötü oynayan adama denk gelmek nadir rastlanır bir durum. Ancak level olarak yüksekseniz sizle oynayabilmek için deniyordur.

2) Quick Match yapmayın. Level olarak denginiz kişilerle lobilerden eşleşip maç yapın.

Alıntıları Göster
    Evet Real Madrid aşırı güçlü olmuş.Ya L1 üçgenle şişir kendi sahandan,yada kenara gir orta at gol pozisyonuna giriyor her türlü.Yanlız Barcelona diyen arkadaşlar da var.Barcelona bence oynaması en zor takımlardan biri.Sıradan bilen biri oynarsa rezil rüsva olur gibi geliyor bana.

• Aynen çoğunluk Real Madrid i alıyor.Madrid i alanların çoğu acemi oluyor:)Bende tam tersi Madrid le veya Barçayla fazla iyi oynayamam favorim Arsenal ve Fenerbahce.
  • quote:

valla benim açtığım başlığı nasıl anlayıp da yazdın böyle bir cevap bilmiyorum, sorduğum bir soru vardı sadece ezikler kaçıyor diye yakınmıyordum. online oyunlarda bu tip şeylerin olmasını normal karşılıyorum. çok net olarak sorduğum bir soru vardı o da real madrid alanlar mı böyle genelde yoksa real madrid çok alındığı için mi oluyor sizce? idi ama sen zaten yazdıklarımın tamamını bile okumadın muhtemelen hemen sonuca atladın 1!1!! ile de pek güzel süslemişsin kendince, pek güzel görünüyor tebrik ederim.

ayrıca manual oynamayı sevmiyorum, daha doğrusu manual oynamayı sevebilirim belki ama adam gibi ona alışacak kadar fifa'ya zaman ayıramam. arada açıp iki maç yapabiliyorum en fazla.
    dediğim gibi yine hızlıca girip oynamak istiyorum ki oyun da level olarak uçurumlar olan adamı vermiyor. öneriler için teşekkürler yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverdom

quote:

valla benim açtığım başlığı nasıl anlayıp da yazdın böyle bir cevap bilmiyorum, sorduğum bir soru vardı sadece ezikler kaçıyor diye yakınmıyordum. online oyunlarda bu tip şeylerin olmasını normal karşılıyorum. çok net olarak sorduğum bir soru vardı o da real madrid alanlar mı böyle genelde yoksa real madrid çok alındığı için mi oluyor sizce? idi ama sen zaten yazdıklarımın tamamını bile okumadın muhtemelen hemen sonuca atladın 1!1!! ile de pek güzel süslemişsin kendince, pek güzel görünüyor tebrik ederim.

ayrıca manual oynamayı sevmiyorum, daha doğrusu manual oynamayı sevebilirim belki ama adam gibi ona alışacak kadar fifa'ya zaman ayıramam. arada açıp iki maç yapabiliyorum en fazla.
    dediğim gibi yine hızlıca girip oynamak istiyorum ki oyun da level olarak uçurumlar olan adamı vermiyor. öneriler için teşekkürler yine de.

Alıntıları Göster
    aynısı pes'tede var hocamben yaklaşık 1aydır online oynuyorum oynadığım rakiplerin yüzde 80i real yada barcayı alıyor ver messiye ronaldoya oynasın insan sinir oluyor ama yapacak bişey yok dedigin gibi aynı golu süre bitene kadar tekrar edenmi dersin oyundan kaçırmak için çirkeflik yapanmı dersin ne ararsan var

• quote:

Orijinalden alıntı: Aliera88
    Evet Real Madrid aşırı güçlü olmuş.Ya L1 üçgenle şişir kendi sahandan,yada kenara gir orta at gol pozisyonuna giriyor her türlü.Yanlız Barcelona diyen arkadaşlar da var.Barcelona bence oynaması en zor takımlardan biri.Sıradan bilen biri oynarsa rezil rüsva olur gibi geliyor bana.

Aynen takımın hucumunda fizik olmadığı için tamamen yeteneğe bağlı Barçayla iyi oynamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormKing

quote:

Orijinalden alıntı: Aliera88

Aynen takımın hucumunda fizik olmadığı için tamamen yeteneğe bağlı Barçayla iyi oynamak.

Alıntıları Göster
    ben genelde real oluyorum aynen sana katılıyorum.realli gelince karşıma brezilya veya başka takımları alıyorum genelde izletme problemi var.aslında herkesde var ben izletmezken millet 5 dakka izletiyor sinir oluyorum

• Samimi soyluyorum son 1.5 senedir fifa oynuyorum , sadece 2 kere kactim . Birinde lag ardi , digerinde de fark yiyip ilk yari 2 kirmizi kart yemem sonrasi kactim.Formda olursam karsimda rakip tanimam herkesi her takimla yenerim ama genellikle BARCELINA'yi aliyorum cunku takima PES'ten alistim , FIFA12'de simdiden takimim GALATASARAY olacak gibi :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Samimi soyluyorum son 1.5 senedir fifa oynuyorum , sadece 2 kere kactim . Birinde lag ardi , digerinde de fark yiyip ilk yari 2 kirmizi kart yemem sonrasi kactim.Formda olursam karsimda rakip tanimam herkesi her takimla yenerim ama genellikle BARCELINA'yi aliyorum cunku takima PES'ten alistim , FIFA12'de simdiden takimim GALATASARAY olacak gibi :P
    Peste malesef rakip barcelonayı aldıysa yenilgi %100
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

Peste malesef rakip barcelonayı aldıysa yenilgi %100

Alıntıları Göster
    ps3 cafe ye gidiyorum herkes real vs barca ne zevk alıyolar aynı takımlarla oynamaktan anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roman_Gladius

ps3 cafe ye gidiyorum herkes real vs barca ne zevk alıyolar aynı takımlarla oynamaktan anlamadım

Alıntıları Göster
    manuyu alırım abi kim neyi alıyosa alsın tek sorunum şu L1 üçgen olayı karşıma bazı adamlar geliyor sırf o iki tuşla oynuyor gibi deli oluyorum.. fifa yı yapanların onu düzeltmesi lazım ayarını bulup alıştınmı her top geçiyor one öle ya
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.