Şimdi Ara

FIFA Lag (gecikme) sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
6.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 de 13te aynı sorun vardı 14te yine var
    gamepad tepkime süresi çok geç, biraz araştırdım ps3-xbox,pc hepsinde bu sorun var ama çözüm bulan yok, oyun takılmasa bile tepkime takılması var. kimi input lag demiş kimi button lag demiş sayfalarca yazmışlar EAye iletmişler çözüm yok.
    aranızda çözümü bilen var mı?

• Aynen bendede var bu sıkıntı
  • bendede takılam sorunu var 2-3 saniye takılıyor bazen,stream izliyorm heralde onlardada var. harbiden ehrekste varmı bu sorun?
  • Xbox'da ve PS3'de oynadım hepsinde aynı var bu sıkıntı Monitörde de oynadım Led tv'de de bir yığın gamepad'de denedim ama maalesef 13'de ve 14'de var bu sıkıntı.

Şu problemi bir çözebilsek başka birşey istemiyorum.
  • Dün pro oynayalım dedik bu gecikme sorunu inanılmaz fazlaydı. Tamam 13te de vardı ama 14te çekilmez hale gelmiş. Herkesde böyle mi?
  • Bende tam tersi. 13te lagdan oynayamazdim ama 14te cok nadir lag oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 14 ps3 te oynuyorum kafayı yiyeceğim...acayıp lag var adamlar ağır ağır haraket edıyor internet 35mb tv sony ..yemın edıyorum oyundan sogudum fifa 08 den beri ps3 cıktıgı ılk gun alırım fifa,14 te cekılmez bır hal almıs oyunu oynayasım gelmıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 19 Lag/Delay Analizi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pc'de oynuyorum bende fifa 12,13,14 hepsinde vardı FIFA 14te çok sık oluyor.Seasons,online friends olsun lag oluyor sık sık ve oyunu silme derecesine geldim yok mudur acaba bir çözümü..
  • Bu sorun netle alakalı bir şey değil. Ne kolla alakalı, ne netle, ne de pc ile. Tamamen EA'den kaynaklanıyor. Ve en çok da pro club'ta oluyor. 3 senedir bu sorun var ve EA'nin de umrunda değil...
  • Bazı oyunlardada rakibe müdahale edemiyorsun adam kaleden alıp elini kolunu sallaya sallaya defansa geliyor 1 metreden fazla yakınına gidemiyorsun,top sana geçtiğindede daha adamın toparlanamadan kaptırıyorsun. En uuyuz olduğum şeyde bazı maçlarda adamlar ters ayakla oynuyormuş gibi her vurduğun alakasız yere gidiyor , zar zor isabet ettirip pas atıyorsun bu seferde topu alan adam kontrol edemiyor ya ayağından açıp kaptırıyor ya toparlamak için 3 4 kez topa dokunuyor(bu sırada yön veremiyosun ve rakip hemen gelip kapıyor)yada top ayağına dolaşıyor,birde pres muhabbeti varki en beteri adam sağa çekince senin adamın 10 metre geride kalıyor bu kadar rezalet oyun olamaz bunun lagla falan alakası yok aynı net aynı ping sorun başladımı düzelene kadar karşına kim gelse hep aynı sorun yokkende brezilyalı gelsin farketmiyor oyun akıyor, 100 maçta 3 malübiyetle gidiyodum sorunlar başladı galibiyet malübiyet ikiside 300 lerde ben böyle oyunun taaaaaaaaa.........Fake vermeyi bilmeyen adam geliyor düz koşu yaparak 3 4 gol atıp gidiyor .Düzgün oyunda 8 0 yendiğim adamdan(skill shov yaparak ciddiyetsiz oyunla) bu sorunlar başladı 4 5 gol yedim ve gol atamadım bırak hareket yapmayı pas bile yapamıyorsun söyleyincede yenerken iyi yenilince kötü ağlama diye kelime yapıyorlar lanet geldimide gitmek bilmiyor kasayı alıp hocaya götürecem sonunda sağlam bi muska yazsın ea gamese kargo yapıcam.

• Bu sorun bende ps4'de de devam ediyor. offline oynarken yağ gibi ama online 1e1 maçlarda bile 1-1.5 saniyelik gecikmeler oluyor. battlefield 4 64 kişilik haritalarda ne bir lag ne de gecikme yaşamıyorum. üstelik bana çok yakın oturan ve internet hızı benden düşük pingi yüksek bir arkadaşım oyunu hiç gecikmesiz oynuyor. bu sorunun bir çözümü yok mu?
  • Aynı sorun bende de var bir çözümü olsa çok iyi olur.
  • bende 1-2 hafta acayip lag oldu ama tepkime süresiyle alakalı değil onun dışında attığım zaman atıyor pası .
  • kolu değiştirmeyi düsünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

kolu değiştirmeyi düsünüyorum...

kolu değiştirmek çözüm değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

quote:

2500 liralık bilgisayarım var 7950 ekran kartım var

neyi değiştireyim kardes?

bazen kosma tusuna defalarca basıyorum hissediyorum hep yavas. kosmaya basıyorum adam kağnı gibi defansıyla bile yakalıyor beni ama millet yanımdan yardırıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

quote:

2500 liralık bilgisayarım var 7950 ekran kartım var

neyi değiştireyim kardes?

bazen kosma tusuna defalarca basıyorum hissediyorum hep yavas. kosmaya basıyorum adam kağnı gibi defansıyla bile yakalıyor beni ama millet yanımdan yardırıyor.

Ayarlardan wait for sync kapat dene

• bende de sadece pro club oynarken var bu problem. diger online modlar normal
  • Bende böyle bir sorun yok. Monitörünüzü "game" moduna alıp öyne deneyin.
  • Fifa ultimatede lag gecik problemi basti grafik ayarlarını düşürünce düzeliyor. Singleplayerde her nekadar kasmadan akıcıda oynansa multiplayerde detaylar açıkken oyun ağırlaşıyor lag ve geçikme promlemi oluyor. En son çözümü 1280 769 xler kapalı grafik detayınıda medium yaparak çözdüm. Asıl sorun rakip olarak karşına gelen bronz takımlarda ya maç başlayınca hemen kapanıyor yada gol olacağı anda direk kapanıyor . Hemen kapananlara çözüm bulamadım ama top çizgiye geldiği anda starta basarsanız oyunu tekrar başlattığınızda oyun kapanıyor ve 1 0 maçı size veriyor bunu yapmazsanız yenik sayılıyorsunuz nasıl birşey ben çözemedim bu sabah 20 ye yakın kontratım bu şekilde gitti.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.