Şimdi Ara

Fifa mi Pes mi PC ye alicam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene ilk defa pc ye futbol oyunu alicam oncelikle fifa mi pes mi alayim nedeni ne bide pc de guzel olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dokikara D kullanıcısına yanıt
    ikisininde demosunu indir dene derim.Ama benim tercihim fifa.Pes çocuk oyunu gibi geliyo bana şutlar koşular vs.Fifa bu yıl pasları yapay zekayı savunmayı dahada güzel hale getirmiş oynanışı çok hoşuma gitti ve fifayı aldım.Tavsiye ederim ama karar senin tabikide.Dediğim gibi demoları indir ve dene bence.
  • Para vereceksen %100 fifa Online ve Ultimate Team kısmı çok daha iyi.

Ha indirecem dersen pesde şampiyonlar ligi falan ilgi çekici ama hemen sıkılacaksın single player fifada da aynı şey olur. Kariyer yapayım dersen bilemem ben fifa 15 de hiç yapmadım.

Ha premier ligte kariyer yapacam dersen fifa 16de bütün statlar var bütün kadrolar sürekli güncel.
  • Konami PC'ye önem vermiyor, grafikler çöp. Konsolda grafikler iyi. Ayrıca büyük bir lisans sorunu var. GS harici Türk takımı yok. Türkiye Milli takımı bile lisanssız. Fifa hem Türkçe oldu hem de Türkiye superlig var lisanslı.

• Hocam kesinlikle FIFA. Her sene PES'i şişiriyorlar şöyle güzel olcak böyle güzel olcak ama her türlü FIFA her anlamda daha gerçekçi. Hem grafik, fizik, modelleme olarak hem de oyun dinamikleri daha gerçekçi.
  • Hocam kişiden kişiye değişir bu sorunun cevabı almadan önce kesinlikle oynamalısın oyunları yoksa acaba der durursun sonradan.
    Mesela benim için pes in sinerjisi çok daha iyi ama online oynamıyorum genelde şampiyonlar ligi veya bir arkadaşlar bire bir inanılmaz keyif veriyor futbol olarak bazen fifa deniyorum ama futbol olarak bi kütük vari geliyor pes deki heyecanı bulamıyorum oyun içi akrasyonda kimine göre bu tam tersi ee tabi fifa daha detaycı içerikler vs daha zengin zaten oyunların Mb cinsinden baktıgında fifa 13gb pes 5gb civarı ikisindende benzer içerik beklemek saflık olur neticede olay futbol.
    yani oynamadan karar verme para vereceksin içine sinsin alacağın oyun
  • fifa bu sene tam anlamıyla olmuş. oyuncuların hareketleri animasyonları biraz daha yavaşlayınca daha bi gerçekçi olmuş. uzun zamandır pes oynayan biri olarak fifayı çok beğendim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    pes mi fifa mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Grafikleri önemsemiyorsan , lisansı yamayla halledirim diyorsan , arcade futbol arıyorsan PES
    Grafikleri önemsiyorsan , hepsi lisanslı olsun diyorsan(UEFA-CL hariç) , gerçekçi futbol arıyorsan FIFA
  • Fifa al kesinlikle pişman olmazsın. Ama yine de ikisini de de. Demolarını.

• Ya origin de 180 tl olmasi cok abarti geldi fifanin ki ben su zamana kadar fifayi hep oynadim pes 2006 ve 2013 oynamistim ikisde baya guzel gelmisti ama fifanin gercekciligi hosuma gidiyor fakat 180 tl vermem pes 79 tl gerci yorunlari okuyunca hic alasi gelmiyor insanin

• quote:

Orijinalden alıntı: dokikara

Ya origin de 180 tl olmasi cok abarti geldi fifanin ki ben su zamana kadar fifayi hep oynadim pes 2006 ve 2013 oynamistim ikisde baya guzel gelmisti ama fifanin gercekciligi hosuma gidiyor fakat 180 tl vermem pes 79 tl gerci yorunlari okuyunca hic alasi gelmiyor insanin

hocam fifa al nasıl alırsan al, umarım anlatabilmişimdir bekle oyun çıksın aradan 3-5 gün geçsin.
  • fifa al paran boşa gitmesin
  • FİFA 240 lira FİFA fiyatına birsürü PES alırsın
  • Fifa PC'ye NextGen oyun yapiyor. PES ise eski nesil. Ben olsam Fifa alırdım.
  • Fifa herzaman
  • fifa mı? çok komik. kesinlikle pes.
  • Fifa

• Fifaya karar kildim ama abi nedir o fiyat :D

• dokikara D kullanıcısına yanıt
    Döviz uçtu maalesef.

Voidu'da fiyat olarak biraz daha makul.
  • Pesi aldık geri verdik. Kalecilerde gram akıl yok online da oynadığım her maç 7-8 gol oluyordu. Next gen versiyonundan da farklı olması olayın diğer saçma bir boyutu zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.