Şimdi Ara

Fifa'nın oyun durmasına karşın getireceği yeni kural

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FIFA yaptığı kural değişikliklerine bir yenisini daha ekliyor:
    FIFA’nın yeni hedefi oyunun durduğu anlarda süreyi de aynı şekilde durdurmak. Buna göre top oynanmıyorken süre duracak, top oyuna sokulduğu anda süre işleyecek. Bu değişimden kaynaklı maç sürelerinin de kısaltılması şu anki planlar arasında.

Kaynak çok sağlam değil dogruluk payını net bilmiyorum ama ben artık özellikle " siyahi" oyuncuların bütün liglerde kamyon carpmış gibi, sniper ile vurulmuş gibi yerde 20 dakika yatmalarından bunun üzerine hakemin + 2 vermesini kaldıramıyordum bi izleyici olarak aşırı can sıkıcı bi durum süper lig'de futbolun kalitesinin kötü olmasının en büyük nedenlerinden biri bu mesala bazı teknik direktörlerin bilerek bu konuda direktif verdiklerine inanıyorum bunlardan biri Aykut kocaman.

Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çok uzun yıllardır böyle oynanarak güzelleşmiş sporu. bozma gayretindeler. Tebrik ediyorum hatta maçlar 4 periyot olsun. Hatta ve hatta Her faulde artık penaltı çalınsın ki futbolcular sert girmeye korksunlar. Hem de maçlar bol skorlu geçerne öyle 1.0 lar 2.1 ler falan ne kadar sıkıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 27 Haziran 2021; 16:53:36 >
  • Topun oyunda kalma süresi %50-60 arasında değişiyor. Bir maça duraklamalarla 100 dakika desek 60 dakika yapıyor. 30'ar dakikadan 2 devre oynatmak akan oyun süresini arttırabilir. Maç esnasında yatan adam hakem oyunu durdursun diye yatıyor. Ona çözüm olmaz ama en azından taç kullanmaya giderken vs. zaman geçiremez kimse. Kağıt üstünde mantıklı dursa da pratikte sıkıntıya yol açacağını düşünüyorum. Yeri geliyor 40 dakikalık bir basket maçı bile 2 saatten uzun sürüyor. Ben 3 saat ekran başında beklemek istemem açıkçası. Alt yaş organizasyonları veya 1-2 gönüllü ligde uygulanmadan denenmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 27 Haziran 2021; 18:42:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.