ŞİMDİ OYUN OYNUYORUZ ONLİNE OLARAK.DAKİKA 90 FENERBAHÇEYİM BEN REAL MADRİDİ 4 - 1 YENİYORUM.ADAM SON DK HİÇ BİR TUŞA BASMIYOR OYNAMIYOR.PUAN ALMA YERİNE GİDERKENDE ATTIĞIMIZ GOLLERİ VE ÖNEMLİ ATAKLARI GÖSTERME KISMINDADA HİÇBİRŞEYE BASMIYOR.YENİ MAÇ YAPSIN MI YAPMASIN MI YERİ VARYA.( YES VEYA NO YERİ)İŞTE ORADA 15 SANİYE HİÇ KIMILDAMADAN DURUYOR VE BENDE BİRŞEYE BASMAMAMA RAĞMEN ( AŞAĞI VE YUKARI TUŞUNA BİLE ) BASMAMA RAĞMEN BENİM TARAF KENDİLİĞİNDEN AŞAĞIYA İNİP NO OLUP READY YAZIYOR.YANİ BASILIYOR.HALBUKİ BEN BASMIYORUM.VE SANİYE 0 DA TAKILI KALIYOR EĞER BEN ÇIKARSAM PUAN BENDEN GİDİYOR.(YENMEME RAĞMEN).BU SADECE FENERBAHÇEDE OLMUYOR BÜTÜN TAKIMLARDA OLUYOR.BIKTIM ARTIK BUNLARDAN :@ BU 23 EKİMDE GELECEK TRANSFER YAMASINDA BUNUDA DÜZELTSELER ÇOK İYİ OLUR.BU YAZIYI EA YETKİLİLERİNE GÖNDERECEK BİRİSİ VAR MI .
Biktim bende oyle problemli adamlardan orj oyun aldim ama gamerangerdan oynuyorum hic degilse zevk aliyorum kacma yok puan derdi yok one gecince top tutma yok
23 Ekimde gelecek olan transfer yaması mı? 8 ay var daha?
quote:
Orijinalden alıntı: Suspect.TWT 23 Ekimde gelecek olan transfer yaması mı? 8 ay var daha?
23 subat
23 Ekim'de transfer yaması gelmiyecekmiş, Fifa 12 gelicekmiş
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Beauty
Biktim bende oyle problemli adamlardan orj oyun aldim ama gamerangerdan oynuyorum hic degilse zevk aliyorum kacma yok puan derdi yok one gecince top tutma yok
bende gamerangerden oyniim dedim ama oyuna girişte ilk gelen kaleci görüntüsünde ekran takılıp kalıyor