Şimdi Ara

FiFa Pro Club--11 LeGenDary Turks(Kaleci Back Aranıyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Aksam Kayserinin Maci Var Bnde Kayserili oldum için isterseniz 7 den 8 e kdr 1 oyniyalim mactan sonra 10 dan 11.5 a kadar oynrz size kalmiş
  • oo bugun el classico var osmanım :D

yaw melih sorma :D bende çizgiden topu çıkardım heyecanla pas a basmşım adamlar yine attı golu :D

gol kurtardım gol yedirdim :D
  • Barcelona ağır bir skorla yendi mac sonunda real madridli taraftarlar ağliyordu
  • ARKADASLAR UYE ALIMI ACIKTIR BASVURULARINIZI BANA YAPABİLİRSİNİZ
  • ARKADAŞLAR AKŞAM HERKESİ BEKLİYORUZ 7.5 GBİ BASLICAZ KLUBE
  • arkadaşlar bu akşamki performansınızdan dolayı hepinizi kutlarım 6 galibiyet 1 beraberlik ti sanırım ve 0 malubiyet gerçekten iyiydik.

Yarın final var herkes online olmaya çalışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: quexstre48

arkadaşlar bu akşamki performansınızdan dolayı hepinizi kutlarım 6 galibiyet 1 beraberlik ti sanırım ve 0 malubiyet gerçekten iyiydik.

Yarın final var herkes online olmaya çalışsın

Katiliorum Dun İlk Defa Kupa Maclari Yapalim Dedik Bazi Maclarda Sansimizda Yardim etse bile genede gunu malubiyetsiz kapattık guzel takım yavaş yavaş oturuo burda baglantinin ii olmasida onemli etken tabi bide yeni katılan arkadaslarin her gun kendine yeni bişeyler katmasi bu arada 1 sağlam stoper ve sağlam back ve gene onceden tecrubesi olan bir kaleci arişimiz devam ediyor KAPTAN:OSMAN

• BU AKŞAM 11 KİŞİ OLARAK TOPALNMAK İSTİYORUZ O YUZDEN BU AKŞAM HERKES GELSİN CLUBE GALİBİYET SERİMİZE DEVAM EDİCEZ HAYIRLISIYLA
  • TAKIMDA BACK ORTA SAHADA LCM RCM KALECİ ALIMI DEVAM ETMEKTEDİR BASVURULARİNİZ İÇİN BNİM PSNİMİ EKLEYİN
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 2 Mart 2016; 2:51:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Yarın vizeler bitiyor ve ben de fifanın dibine vuruyorum beyler Siz de online olursanız sabaha kadar takılırız

Bu arada ben rb mi oynayacağım cb mi onu belirlersek iyi olur.

Sen Genel Olarak Olduğun zamanlarda stoper oynican melih abi back olabilir veya bilmiorum o duruma gore deiştir stoperde daha iisn birde kaleci bulablisek duzgun bide 1tanede back daha mevki eksilerimizi tamamlicazda
  • Defans Oyuncu 2 Tane 1 Tane Orta Saha Oyuncusu Ve Kaleci Araniyor Beyler
  • Club e Gelin Basliyoruz Beyler

• Katılıyorum emre uğur ve Kafe Sahibi Ferhat Abiden Buyuk Beklentilerim Var Bunu Bosa Cıkarmayın Gucumuze guc katın

adımız cafecıye cıktı geregı varmı bılmem ama soyleyeyım gercek meslegım cografya ogretmenlıgıdır.ama atamam cıkmadıgı ıcın gecıcı bır sure ps3 cafe ısletıyorum...cafe olsada olmasada her fırsat bulunca ps3 basındayım....ps3te mutlu oluyorum :D
  • Orijinalden alıntı: sahtebeyaz

Katılıyorum emre uğur ve Kafe Sahibi Ferhat Abiden Buyuk Beklentilerim Var Bunu Bosa Cıkarmayın Gucumuze guc katın

adımız cafecıye cıktı geregı varmı bılmem ama soyleyeyım gercek meslegım cografya ogretmenlıgıdır.ama atamam cıkmadıgı ıcın gecıcı bır sure ps3 cafe ısletıyorum...cafe olsada olmasada her fırsat bulunca ps3 basındayım....ps3te mutlu oluyorum :D

• bugun yeni bir arkadas aldık takım a burak die dunya sıralamasından diil kendisi gercek bir ustayim dedi akşam gorucez herkesi beklioruz bu aksam gene duşme problemleri yaşandi dunde ama haftasonlari hiç boyle bir problem olmuyor
  • BEYLER BU AKSAM 8 8.5 GBİ TOPLANCAZ HERKESİ PSN E BEKLİORUM BUGUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Promurder -- 3 Aralık 2010; 19:48:53 >
  • Osman dün bağlantım çok kötüydü derken gitti net.Daha da geri gelmedi.Yarın dersane sınavım var bugün giremeyeceğim maalesef.Yarın oyundayım ama
  • Flaş Transfer:Ali :Dunya Sıralamasında ilk 20 de olan tecrubeli kaleci Aliyi Takımımıza Katmamaızla Beraber 13macta sadece 3 gol yedik bunlari 1fk idi o yuzden ali arkadaşimizi da kutluoruz dun butun maclari kazanmamizda buyuk emeği vardi defans oyuncularinida kutluorum bunun ustune takım oyunu da eklenince yenilmez olduk herkesi kutlamak lazim ve dun ilk defa 11 kişi oyndik ayri bir zevkti
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 2 Mart 2016; 2:52:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.