Şimdi Ara

FiFa Pro Club--11 LeGenDary Turks(Kaleci Back Aranıyor) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakkagan

Süperiz beyler yakıyoruz ortalığı

Evet Kim Geliosa Yendik Turnuvaya Hazırız Ne Zaman Baslarsa Hazırız
  • BU ARADA ALIM KAPANMAK UZERE SON BASVURULARİNİZ YAPIN
  • Akşam Erken Toplancaz Beyler Herkesi Beklioruz
  • arkadasim askere gidio o yüzden aksam online olamiyacagim :(
  • oho uğur yapma ya hiç mi gircen aga sen mi gitcen askere
  • bu akşam oyundayım
  • haftasonu sınav mı olur kerem ya orta sahada kim oynicak beyler elini kaldirsin işin şakaşi yeni oyuncularla beraber kadro gene 9-10 kişi olur
  • olay 21.30da baslicak anca 12bitse eve dönüsüm falan 1-2 yi bulur die düsünüorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmgok

bu akşam oyundayım

sende bu aksam online ol mailik kanatta onemli bir faktorsun bazen tuhaf hareketler yapsandagenede takımda onemli katkıların var işin sakaşi bu
  • evet arkadaslar takım oturdu her gelene 8 sallıoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacak24

evet arkadaslar takım oturdu her gelene 8 sallıoz

aynen aga
  • O osman ceza almııssın.Hakettiğin buydu.Bu takımdaki arkadaşlar senin neden dolayı ceza aldığını biliyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IOzguur -- 5 Aralık 2010; 9:38:58 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 2 Mart 2016; 2:52:46 >
  • O kadar şeyden sonra çok normal .Hatta geç bile kaldı .
  • Akşamki olay için takımdaki arkadaşlardan özür dilerim. Kaptan Osman, karı gibi car car konuşmaya başlayınca insanda ne oynama isteği kalıyor ne başka bişey. Herkesin bir oyun tarzı vardır, kaldı ki galibiyete para vermiyorlar, maksat keyf almak, sohbet etmek, güzel paylaşımlar ve arkadaşlıklar yapmak. Çoluk çocuğun hırsı için millet iyice birbirine gircek yakında. Bu arada, "11 Legendary Turks" takımında oynayan tüm arkadaşları ayakta alkışlıyorum, sabırla asker gibi her söyleneni yaptıkları için. Hepinize bol şans.
  • üye oldum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dell1903

Akşamki olay için takımdaki arkadaşlardan özür dilerim. Kaptan Osman, karı gibi car car konuşmaya başlayınca insanda ne oynama isteği kalıyor ne başka bişey. Herkesin bir oyun tarzı vardır, kaldı ki galibiyete para vermiyorlar, maksat keyf almak, sohbet etmek, güzel paylaşımlar ve arkadaşlıklar yapmak. Çoluk çocuğun hırsı için millet iyice birbirine gircek yakında. Bu arada, "11 Legendary Turks" takımında oynayan tüm arkadaşları ayakta alkışlıyorum, sabırla asker gibi her söyleneni yaptıkları için. Hepinize bol şans.

karakterli, guzel insanlar geneli ama ben de anlayamiyorum neden hala ordalar

• osman nediolar sana yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacak24 -- 6 Aralık 2010; 23:04:39 >
  • 2 gündür maç yapmıyoruz arkadaşlar.Kimselerden ses seda yok.Kilit mi vuracağız yoksa klübün kapısına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dell1903

Akşamki olay için takımdaki arkadaşlardan özür dilerim. Kaptan Osman, karı gibi car car konuşmaya başlayınca insanda ne oynama isteği kalıyor ne başka bişey. Herkesin bir oyun tarzı vardır, kaldı ki galibiyete para vermiyorlar, maksat keyf almak, sohbet etmek, güzel paylaşımlar ve arkadaşlıklar yapmak. Çoluk çocuğun hırsı için millet iyice birbirine gircek yakında. Bu arada, "11 Legendary Turks" takımında oynayan tüm arkadaşları ayakta alkışlıyorum, sabırla asker gibi her söyleneni yaptıkları için. Hepinize bol şans.

bn sadece yapman gerekenleri soluorum sana defansta kaptırdıgın topta gol yedik laf olsun diye oynamiyoruz ayrica ettiğin küfürlerden sonra artık buraya mesaj atma

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.