Şimdi Ara

FiFa Pro Club--11 LeGenDary Turks(Kaleci Back Aranıyor) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcmaniac

Lan hem yalanci hem terbiyesiz bi insansin. O takimdan ayrildigimdan beri bir tane msj attiysam kendi takimimla ilgili senin gibi aciz olayim. Kasinma osman bak yine uzuyo zararli cikilicak. 4 gun yetmedi galiba

Takımın Başarısını Cekemiyosun Mesaj Atma Ne Demek Arkadaşım Allahalla Bna Mı Denk Geliosunuz Me-Saj At-ma kendi clubunde napıosan yp
  • Kultur farkli, felsefe farkli sreukli sayfayi taciz etmez burda da bana cevap hakki dogurucak bisey yazmazsan tabii ki yazmayiz.
  • Bugün kupa maçında Veteran TURKRADİERS ve Legend Turks karşı karşıya geldi.
    Maçı Veteran TURKRADİERS 1-0 kazandı.
  • Helal Berk kutlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

Bugün kupa maçında Veteran TURKRADİERS ve Legend Turks karşı karşıya geldi.

Enteresan bir tesadüfle bu akşam eşleştik.Güzel maç oldu.Kendi adamım topa kafa ile vurmak yerine röveşataya kalkınca golü kalemizde gördük.Sağlık olsun.İnşallah bu tür eşleşmeleri daha çok yaşarız.Güzel maçlar yaparız.
    Tebrikler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohirim

quote:

Enteresan bir tesadüfle bu akşam eşleştik.Güzel maç oldu.Kendi adamım topa kafa ile vurmak yerine röveşataya kalkınca golü kalemizde gördük.Sağlık olsun.İnşallah bu tür eşleşmeleri daha çok yaşarız.Güzel maçlar yaparız.
    Tebrikler.

Gerçekten güzel maç oldu. Melih defansa geçtiğimden beri seni daha iyi anlıyorum. Yan toplar ölüm. 3 boyutlu göremediğin için tamamen içgüdüsel yer tutuyorum. Sizin de eksikleriniz vardı hücumda tam kadro denk geliriz inşallah. Böyle ayarlamadan şans eseri çıkmak daha güzel oluyor. Buarada sizin sayfaya bakmadığım gün yok. Osman'ın olduğu yerde action eksik olmuyor.

• ah ben olacaktım o maçta siz o zaman action u görün

Dün akşamda misafirin geliceği tuttu yoksa bende olucaktım şansa bak
  • quote:

ilk 11 den sadece melih ve ben vardım ayrica mac kupa deil lig macıydı sayılmadıama istiosan bu maçlari denk gelerek deilde veteran turk de yaptıgımız gbi belli saatler belirleyelelim o zmn yaparım 2takım hazır olur ve zevkli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozbuta

quote:

Orijinalden alıntı: Rohirim

quote:

Tebrikler.

Gerçekten güzel maç oldu. Melih defansa geçtiğimden beri seni daha iyi anlıyorum. Yan toplar ölüm. 3 boyutlu göremediğin için tamamen içgüdüsel yer tutuyorum. Sizin de eksikleriniz vardı hücumda tam kadro denk geliriz inşallah. Böyle ayarlamadan şans eseri çıkmak daha güzel oluyor. Buarada sizin sayfaya bakmadığım gün yok. Osman'ın olduğu yerde action eksik olmuyor.

evet dun coz un basını dondurdum sanşlar bulduk ama tek forvet zor oldu dediim gbi bir zmn belirleyelim o saatlerde oyniyalim ornek: Cumartesi Saat :23 00 Bugunde Olabilir Farketmez Aynı Divisiondayiz 2 ama 1 division da zannedersen 100 takım var denk gelmesi zor dediğim gbi saat belirleyin mac yapalım rovanşi almak istioruz

• BEYLER 9DA HERKES CLUB E GELSİN CHAT ATICAM HERKESE
  •  FiFa Pro Club--11 LeGenDary Turks(Kaleci Back Aranıyor)

Striker Of 11 LeGenDary Turks
    Herkes imzasina bunu yapıştırsında takımımız belli olsun beyler değişik değisk imzalar koymayin ve herkez kalın renkli şekilde hangi mevkide oynuyorsa ona gore ayarlasın yapıştır bunu monster
  • Beyler Bugun Saat 7 7,5 gbi clube baslicaz herkesi bekleriz 2. Division 12 gbi bir siradayiz artık 1. Division a Cıkalım
  • Beyler En Kısa Zamanda ilk 100 e girmek istioruz ama bunun bazı kuralları var bunları sizle paylaşayim:
    1. İstikrar
    2.Sevgi Ve Saygı Çerçevesinde Birbiriyle Muhattap Olma
    3.Duzenli Olarak Online Olma Mevkisine Alışma
    Bu Dediğim Kurallara Uymuyan Arkadaşlar Zaman İçinde Takımdan Cıkartılıcak
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 13 Mart 2016; 1:51:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

Beni listeden silin

niye bole cocuk cocuk hareket yapıyorsun anlamadın burak ferhat takımda elinden geleni ypmk isteyen bir oyuncu allahalla sen laf solusun ona bide clubten cıkmasını istiosunamacın ne anlamadım
  • Beyler takımımız iice oturdu 1. Division a Cıktık Ama Her Maç Zorlu Gecio Coğu 8 kişiden fazla olan takımlar gelio coğunu yeniyoruz ancak gibon squad le karsılaştık defansta 1 tek melih abi vardi o yuzden skor avantajını koruyamadık 2-0 ondeyken bir anda geri dustuk olsun bunların hepsi bir tecrube ancak 1 az daha akıllı oynarsak cok ii yerlere gelçeğimizi duşunuyorum cup oynmk zevk vermio 4 tane atıosun cıkıolaro yuzden lig ayrı bir heycanlı bende keşke biz 1. Divisiondayken Caner gbi Foto yu cekip koysaydım beceremedim nese hedefimiz ilk 100 online olma suremizi arttıralım beyler ilersi orta saha full hepte defans oyuncusu gelmio BazzTizzle Ve Mersin3 Adlı 2 tane clublerde 300 maçtan fazla yapmış 2 eleman aldık faydalı olcaklarını duşunuyorum orta saha transferlermizide mevcut hayırlı bakalım

• Yeni Elemanlar Fazla Olduğu İçin Artık 7 de baslıyoruz gelebilenler gelsin 12 kadar yolu var hergun beyler bu sayfayı canılı tutalım arada bi meşaj atın en aznıdan
  • Onemli Birşey Sorucam Bir Takımın İsmine Yakışır Bir Logo Yapıcak Arkadaş yok mu takımda en kısa surede guzel bir logo yapalım
  • Beyler Puanimiz iice artti bu hafta sonunu fifa adına verimli gecirelim ve ilk 100 e girelim artıık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promurder

Beyler Puanimiz iice artti bu hafta sonunu fifa adına verimli gecirelim ve ilk 100 e girelim artıık

Bir müddettir saat 22:00 gibi giriyorum.O zaman kadar dağılmış oluyor takım.Gerçi dün akşam ea server ına bile bağlanamadım.Bu akşam nasipse, lag da olmaz ise güzel maçlar çıkarırız.Bu arada 2 kaleci yapmışız ilk 11 de. İyi olmuş.:D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.