Şimdi Ara

FiFa Pro Club--11 LeGenDary Turks(Kaleci Back Aranıyor) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar arkadaşın sözüne güvendim clubten cıtkım gel club kuralım dedi kurduk sabahtan aksama kadar onla urastık 5000 puana kadar bastan yardım ettik ve bu daha tanımadığı kişilerle club birleştirelim dedi birleştirdi ve sonra ben clubten ayrılıyorum dedi tamam dedim ancak takım onu kabul etmeyince geri döndü takıma al dedi aldım kaptanlığı ver dedi verdim gel görki bizim 2. şans verdiğimiz kişi bizi çoktan satmışta yine club birleştirmenin peşinde...

Neyse uzun lafın kısası bütün emeklerimin boşa gitmesinden başka bişeye üzülmüyorum.

Size clubunuzde başarılar arkadaşlar

Ben burda kimseyi kötülemiyorum sadece oratadaki durumu sizlere söylüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quexstre48 -- 18 Aralık 2010; 3:29:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quexstre48

evet arkadaşlar arkadaşın sözüne güvendim clubten cıtkım gel club kuralım dedi kurduk sabahtan aksama kadar onla urastık 5000 puana kadar bastan yardım ettik ve bu daha tanımadığı kişilerle club birleştirelim dedi birleştirdi ve sonra ben clubten ayrılıyorum dedi tamam dedim ancak takım onu kabul etmeyince geri döndü takıma al dedi aldım kaptanlığı ver dedi verdim gel görki bizim 2. şans verdiğimiz kişi bizi çoktan satmışta yine club birleştirmenin peşinde...

Neyse uzun lafın kısası bütün emeklerimin boşa gitmesinden başka bişeye üzülmüyorum.

Size clubunuzde başarılar arkadaşlar

Ben burda kimseyi kötülemiyorum sadece oratadaki durumu sizlere söylüyorum

Voice Chat e gel konuşalim

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 20:39:25 >
  • dun bunlara benzer bı olay da ben yasadım oyun ıcın degmez. bc2 oynarken osman ıle bole sorunlar hıc yasamamıstım ama fifa11 pro club ne zamn basladı kavgaların tartısmaların ardı arkası kesılmedı. bırılerı ne bısey ıspatlıycaz dıe lutfen basklarını kırmayalım .SONUC ta bır oyun bu
  • Ne sölesek 1 ay sonra anliyo millet
  • BUGUN ONEMLI BI MAC OYNADIK 1-1 KALDIK PENALTY YAPTIM YANLISLIKLAN VE OSMAN BENI TAKIMDAN ATI zoruma giden okadar emek verdim okadar calistin yaptigim hata yuzunden hemen atiliyom Yane ben emek verdim bu kulupe bi kalem de siliyor beni !
  • Hatasızlar kulubü dünya şampiyonluğuna oynuyolar dermişim.Herkes hata yapar bunda bi şey yok hatasız kul olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevludddd

BUGUN ONEMLI BI MAC OYNADIK 1-1 KALDIK PENALTY YAPTIM YANLISLIKLAN VE OSMAN BENI TAKIMDAN ATI zoruma giden okadar emek verdim okadar calistin yaptigim hata yuzunden hemen atiliyom Yane ben emek verdim bu kulupe bi kalem de siliyor beni !

mevlud bu akşam seni geri alcam takıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

Orijinalden alıntı: Promurder

quote:

Beni listeden silin

niye bole cocuk cocuk hareket yapıyorsun anlamadın burak ferhat takımda elinden geleni ypmk isteyen bir oyuncu allahalla sen laf solusun ona bide clubten cıkmasını istiosunamacın ne anlamadım

Benim ona laf söylemiş olmam onun bana küfür edebileceği anlamına gelmiyor. Sonuçta biz bu memlekette lafı dolandırmadan mala mal diyoruz. Orada 10 kişi beklerken 2 aklıevvel maça girip sonuna kadar oynuyorsa bu düpedüz mallıktır.

Sen ona laf söyledin diyorsun ama benden başka laf söyleyenlerde vardı. Monster de benle aynı kelimeleri kullandı mesela sence neden ona böyle küfürle bir karşılık veremedi? Çok basit adam beni gözüne kestirmiş, kolay lokma görüyor. Ben sana dedim ki benim kolay lokma olmadığımı göster, takımdan at adamı. Sen ben adamı at dememi 1 anlık sinirime bağlıyor olabilirsin ben bunların hepsini düşünüp sana ona göre laf söylüyorum. Şimdi takıma dönsem ki döneceğim yok 2 gün sonra aynı adam bulaşır, kendisinin atılmadığından da cesaretlenip arsızlığın terbiyesizliğin sınırını iyice aşar.

Ama ne oldu sen sanki adamın yüzyüze asla söyleyemeyeceği, kavga çıkaran lafları görmemiş gibi "lafı sen söyledin", "o ne yaptıki", "çalışan adamı niye atayım" tarzı sanki bu takımda kurulduğundan beri ben değil o oynuyormuş gibi hareket ettin.

Kusura bakma ben bu derece hor görüldüğüm, değer verilmediğim bir ortamda daha fazla durmam. Futboldan daha önemli şeyler vardır arkadaşlık, dostluk gibi. Sen 2 maç kazanalım 3.cüyü de aldıkmı yaşadık tarzı basit düşüncelerin adamısın. Takımına çağırma osman arkadaş da ekleme. Benim senin gibi bir dostum yok artık.

burak bn sana clubten cıktığında geri gel dedim clubten kendin cıktın bn bsy yapmadım arkadaşça davranıp ekledim ayıp edion kac ay beraber oyndık burak bnde demeni ozledim ekle bu akşam headsetle konuşalim

• Biraz daha sakin arkadaşlar
  • Osman artık bu sayfaya gerekmedikçe mesaj atmicam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IOzguur -- 21 Aralık 2010; 19:07:08 >
  • Beyler Yeni Krest imiz SK Fenerbahce dir Hayırlı Ugurlu OlsunBugun Herkes Online Olsun da bi mac yapalim
  • benim psn JusTDoiT_09 adamım ana menüde 92 yazıyo LF olarakta 86 Sol kanat veya CAM oynarım yer varsa ki sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusTDoiT94

benim psn JusTDoiT_09 adamım ana menüde 92 yazıyo LF olarakta 86 Sol kanat veya CAM oynarım yer varsa ki sanmıyorum

her gun online misin ve headset var mi
  • quote:

quote:

benim psn JusTDoiT_09 adamım ana menüde 92 yazıyo LF olarakta 86 Sol kanat veya CAM oynarım yer varsa ki sanmıyorum

headset var
  • quote:

quote:

quote:

headset var

ii o zmn benim psn i bu akşam ekle konuşalim overall yeterli deil sadece ii oynama fifa tecrubesnn fazla olması gercek hayattan da futbolu ii bilmn lasim bu takımdan kimler geldi gecti

• TAKIM A KATILMAK İSTEYEN ARKADASLAR İÇİN PSN FROZEN-ARROW123 BACK 2 TANE 1TANEDE ORTA SAHA ALICAZ
  • beyler haftasonu ilk 100 e gircez bu yuzden fazla online olalim
  • dunki olay beni cok sasışırttı 2 cok ii oynayan yabanci vardi takımda ve şerefsizlik yapıp 4-5 mac yenilmişler ve 250 puanımız gtti ve 2 ii oyuncumuzda gtti keşke şu clupte kaptan olmadımı mac yapılmasaydı bu hafta sonu ilk100 hayallerimiz suya düştü butun keyfim kaçtı yani

• quote:

quote:

quote:

Beni listeden silin

niye bole cocuk cocuk hareket yapıyorsun anlamadın burak ferhat takımda elinden geleni ypmk isteyen bir oyuncu allahalla sen laf solusun ona bide clubten cıkmasını istiosunamacın ne anlamadım

Benim ona laf söylemiş olmam onun bana küfür edebileceği anlamına gelmiyor. Sonuçta biz bu memlekette lafı dolandırmadan mala mal diyoruz. Orada 10 kişi beklerken 2 aklıevvel maça girip sonuna kadar oynuyorsa bu düpedüz mallıktır.

Sen ona laf söyledin diyorsun ama benden başka laf söyleyenlerde vardı. Monster de benle aynı kelimeleri kullandı mesela sence neden ona böyle küfürle bir karşılık veremedi? Çok basit adam beni gözüne kestirmiş, kolay lokma görüyor. Ben sana dedim ki benim kolay lokma olmadığımı göster, takımdan at adamı. Sen ben adamı at dememi 1 anlık sinirime bağlıyor olabilirsin ben bunların hepsini düşünüp sana ona göre laf söylüyorum. Şimdi takıma dönsem ki döneceğim yok 2 gün sonra aynı adam bulaşır, kendisinin atılmadığından da cesaretlenip arsızlığın terbiyesizliğin sınırını iyice aşar.

Ama ne oldu sen sanki adamın yüzyüze asla söyleyemeyeceği, kavga çıkaran lafları görmemiş gibi "lafı sen söyledin", "o ne yaptıki", "çalışan adamı niye atayım" tarzı sanki bu takımda kurulduğundan beri ben değil o oynuyormuş gibi hareket ettin.

Kusura bakma ben bu derece hor görüldüğüm, değer verilmediğim bir ortamda daha fazla durmam. Futboldan daha önemli şeyler vardır arkadaşlık, dostluk gibi. Sen 2 maç kazanalım 3.cüyü de aldıkmı yaşadık tarzı basit düşüncelerin adamısın. Takımına çağırma osman arkadaş da ekleme. Benim senin gibi bir dostum yok artık.

BURAK BN ORDA TAM NE OLDUĞUNU GORMEDİN WC DEDİM KAVGA ETMİŞİN DUYUNCA SENİ TERCİH ETTİM FERHAT ATILDI DİE KAÇ TANE MEŞAJ ATTIM AMACIN NE YANİ ATTIM ADAMI DAHA NE İSTİOSUN ANLAMIORUM PS3 TEN Mİ BANLATİM ADAMİ BURAK KENDİNDEN 5 YAŞ BUYUK ADAMA KUFUR EDİON DEDİM SADECE BURAK!!!!!!!!!!!!!!!GERİ DON ATTIM DEDİM KAÇ MEŞAJDA

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.