Şimdi Ara

FiFa Pro Club--11 LeGenDary Turks(Kaleci Back Aranıyor) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 19:56:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

Orijinalden alıntı: Promurder

quote:

quote:

quote:

Beni listeden silin

niye bole cocuk cocuk hareket yapıyorsun anlamadın burak ferhat takımda elinden geleni ypmk isteyen bir oyuncu allahalla sen laf solusun ona bide clubten cıkmasını istiosunamacın ne anlamadım

Benim ona laf söylemiş olmam onun bana küfür edebileceği anlamına gelmiyor. Sonuçta biz bu memlekette lafı dolandırmadan mala mal diyoruz. Orada 10 kişi beklerken 2 aklıevvel maça girip sonuna kadar oynuyorsa bu düpedüz mallıktır.

Sen ona laf söyledin diyorsun ama benden başka laf söyleyenlerde vardı. Monster de benle aynı kelimeleri kullandı mesela sence neden ona böyle küfürle bir karşılık veremedi? Çok basit adam beni gözüne kestirmiş, kolay lokma görüyor. Ben sana dedim ki benim kolay lokma olmadığımı göster, takımdan at adamı. Sen ben adamı at dememi 1 anlık sinirime bağlıyor olabilirsin ben bunların hepsini düşünüp sana ona göre laf söylüyorum. Şimdi takıma dönsem ki döneceğim yok 2 gün sonra aynı adam bulaşır, kendisinin atılmadığından da cesaretlenip arsızlığın terbiyesizliğin sınırını iyice aşar.

Ama ne oldu sen sanki adamın yüzyüze asla söyleyemeyeceği, kavga çıkaran lafları görmemiş gibi "lafı sen söyledin", "o ne yaptıki", "çalışan adamı niye atayım" tarzı sanki bu takımda kurulduğundan beri ben değil o oynuyormuş gibi hareket ettin.

Kusura bakma ben bu derece hor görüldüğüm, değer verilmediğim bir ortamda daha fazla durmam. Futboldan daha önemli şeyler vardır arkadaşlık, dostluk gibi. Sen 2 maç kazanalım 3.cüyü de aldıkmı yaşadık tarzı basit düşüncelerin adamısın. Takımına çağırma osman arkadaş da ekleme. Benim senin gibi bir dostum yok artık.

BURAK BN ORDA TAM NE OLDUĞUNU GORMEDİN WC DEDİM KAVGA ETMİŞİN DUYUNCA SENİ TERCİH ETTİM FERHAT ATILDI DİE KAÇ TANE MEŞAJ ATTIM AMACIN NE YANİ ATTIM ADAMI DAHA NE İSTİOSUN ANLAMIORUM PS3 TEN Mİ BANLATİM ADAMİ BURAK KENDİNDEN 5 YAŞ BUYUK ADAMA KUFUR EDİON DEDİM SADECE BURAK!!!!!!!!!!!!!!!GERİ DON ATTIM DEDİM KAÇ MEŞAJDA

Adamı attım diye hiçbir şey yazmadın yalan söyleme. Belliki kendisi çıkıp gitmiş. Benim istediğim senin onu atmandı onun takımda olmaması değil.

tartişma gerek yok bunu konuşalim bugun ekle

• Takıma GK CB Left Full Back Alınacaktır Basvurularınızı Bekliyoruz
  • Melih Abi Ve Uğurdan Haberi Olan Var Mi Beyler Ayrica Gs Ve Bjk Li Olan Arkadaşlar Fb Formasını Giymek dediler tatlı bir atışma oldu ve guzel forması olan Alman Takımını Seçtim Ligde 1. Olmak İçin Var Guçumle Savaşıcam Bu Sefer League Title Zorlicaz Malubiyetsiz Olarak Yolumuza Devam Edersek Ve Sayımız Her Zaman Cok Olursa Problem Olmaz Çevresi Geniş Olan Arkadaşlarla Kurdum Hepsi Donanim Habere girme ve uye olma konusunda en kısa surede uye olurlar inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumpman_Ali

http://img205.imageshack.us/img205/7936/legendturks.jpg

eline sağlık kardeşim
  • RİGHT BACK LEFT BACK VE İİ GK ALINACAK
    SAAT 7DE TOPLANIYORUZ GERİ DONDUK GÜÇLÜ KADROMUZLA
  • beyler 7:00
  • beyler online sürenizi arttırın özellikle melih abi ile malkijan bugun hedeflerimiz yenilmeden yapabildiğimiz kadar puan yapmak
  • Top 100 cok az kaldiiiiiii
  • burak abi de cok sansizdi raiders le yaptigi ilk mac bize denk geldi
  • Beyler ilk 100 e sanırım 100pts var bgun online gelinde artık gireli şu ilk 100e
  • bu arada ligteki durumumuz mukemmel 1division 12. savaşıcaz sonuna kadar 1. olamasak bile elimizden geleni yapalım online olmiyan sadece 1-2 kişi var bugun onlarda online olsunlar daha erken baslıyalım bugun
  • quote:

Left Full Back GK ARIYORUZToplanma Saatleri Hafta İçi:19:00 23:00 Arasi Her Saat Oynanabilir
    Toplanma Saatleri Hafta Sonu:20:00 Dan Gidebilidigimiz Yere Kadar Oynicagiz
    Simdilik Kadromuz Her Hafta Guncelliceğim
    Galibiyet:226 Beraberlik:52Malubiyet:86

Takımın Suanki Puani:6700
    Takımının Suanki Dunya Sıralamasında Yeri:110
    Suanki Ligde Divisionimiz Ve Sıramız:1Division 12 position
    Ligde:51 Galibiyet 8 Beraberlik 8 Yenilgi
    Stadımız:Stadio Delle Alpi:69.500 Kişi Kapasitesi

• ii gidioruz bu gideşle ilk 100 e giricez inş
  • 127. yiz ve ilk 100 geliyo, hayla defans ariyoruz RB, LB, CB, ve CDM araniyo.
  • Bir süredir maçlara gelmiyorum.Soğudum iyice.Bir süre ara verip kendi takımımı kuracağım.Bu yönde karar verdim.O yüzden takımdan ayrılıyorum.Yolunuz açık olsun.İyi oyunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohirim

Bir süredir maçlara gelmiyorum.Soğudum iyice.Bir süre ara verip kendi takımımı kuracağım.Bu yönde karar verdim.O yüzden takımdan ayrılıyorum.Yolunuz açık olsun.İyi oyunlar..

bu saatten sona kimi bulupta takım kurucan ne kotuluğumuzu gördün ki bole yapıyorsun anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.