Şimdi Ara

FiFa Pro Club--11 LeGenDary Turks(Kaleci Back Aranıyor) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burak220

http://img249.imageshack.us/gal.php?g=11legendturkslogo.png yaptim 100x100

eline sağlık kardeşim bu sefer oldu kurallara uygun illegal iş yapmayalım dimi yakışmaz
  • 124. yiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak220 -- 12 Ocak 2011; 16:04:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak220

124. yiz

dun 100pts yaptık sona 1maç i 90. dk da yeniğimiz golle -62 yedik bu içime oturdu inşallah bugun daha iyi oluca az kişi ile maç yaptık rakip takımda ii olunca gereksz bir puan kaybettik bidaha az kişi ile maç yapmıyalım 3kişi ne akla hizmet oynadık o maçı bnde anlamadım nese bugun 6800 hedef
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

Ah fifa 11im olsa :F

ne alaka abicim konusu mu burası sölediğinin alıcaksan takım konusu düşünrüz ama almadan konuyu meşgul etme zaten biz ps3 kullanıcılarıyız xbox diil
  • bu aksam herkes gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumpman_Ali

bu aksam herkes gelsin

dun 10 kişiydik sayı fazla olunca hem daha fazla puan gelio hemde zevk artıo dun dunya 10. ile oynuoduk 90. dk gereksz yere yapılan penaltı yuzunden 90da yedik golu defans diyince insanların aklına ne geliyor kaymak mi geliyor böle adamların takımda yeri yok
  • Beyler bu hafta sınavlarım vardı kusura bakmayın giremedim hafta sonu inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miroslavstoch

Beyler bu hafta sınavlarım vardı kusura bakmayın giremedim hafta sonu inş.

problem değil ama hafta sonu herkes olsun zevkli maçlar yapalım yeni arkadaşlar alışşın daha takımı deiştirmicez
  • Saat 8 de herkes clube ligde geri düşüyoruz ilk divisionda kalmamız gerekiyor bunun içinde puanı fazla olan takımları sayımız fazla iken yenmemiz lazım beyler bu yuzden bugün ii takımlara karşı oynıcaz sadece oynamak yetmez kazanmamız gerekki ii bir takım olduğumu herkes görsün beyler
  • bizi karsimiza iyi takim cikmiyo ki . en son red devilz cik ti o macta gereksiz bir penalti yüzünden berabere kaldik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumpman_Ali

bizi karsimiza iyi takim cikmiyo ki . en son red devilz cik ti o macta gereksiz bir penalti yüzünden berabere kaldik

dun karşımıza cıkanların hepsi 4000pst uzeriydi o yuzden ii puanlar kaldık malubiyetimiz yoktu sonuç 97. ciyiz başarılarımızın devamını diliyorum takım a yeni katılan arkadaşlarda alıstı gbi
  • 2 burak ve epic süper süprer anlasiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el dyablo -- 15 Ocak 2011; 14:56:37 >
  • Beni de takıma alırsanız sevinirim PSN:detroit4321
  • quote:

Orijinalden alıntı: detroit4321

Beni de takıma alırsanız sevinirim PSN:detroit4321

overall kaç daha önce 1 clubte oynadın mı mevki ne kardeş
  • dun 92. ci idik 2 yeni aldığımız oyuncu maç yapmış biz yokken böyle adamlar bize denk geliyor herhalde bide bunu yapan 2türk yani anlamakta güçlük cekiyorum bütün sabırsız adamlar beni mi buluyor neyse telafi ederiz
  • hayırdır osman klup kapanıomu veteranamı gidiosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: miroslavstoch

hayırdır osman klup kapanıomu veteranamı gidiosun

Arkadaşlar takıma alınan oyuncuların biz yokken maç yapması ve puanların kaybedilmesi sonucu club konusunu suan askıya aldım yani faaliyetlerimizi şimdilik durdurduk bu ara bende raidersdaki arkadaşlarımla yoluma devam etmek istiyorum tesekkurler

• We Are Back!!!!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.