benim psn JusTDoiT_09 adamım ana menüde 92 yazıyo LF olarakta 86 Sol kanat veya CAM oynarım yer varsa ki sanmıyorum
her gun online misin ve headset var mi
Omer Kardeşim Bugün Senle Bişiy Konuşucam Önemli Bir Konuda Konuşucam Takım için önemli bir konu gerçekten
DEFANS OYUNCU VE GK ARANIYOR EN KISA SUREDE BAŞVURULARINIZI BEKLİYORUM
osman niye dün birden ciktin
quote:
Orijinalden alıntı: Promurder
quote:
Orijinalden alıntı: Rohirim
Bir süredir maçlara gelmiyorum.Soğudum iyice.Bir süre ara verip kendi takımımı kuracağım.Bu yönde karar verdim.O yüzden takımdan ayrılıyorum.Yolunuz açık olsun.İyi oyunlar..
bu saatten sona kimi bulupta takım kurucan ne kotuluğumuzu gördün ki bole yapıyorsun anlamadım
Böyle olması gerekiyor Osman.Daha fazla uzatmanın manası yok kendi adıma. Herşey için teşekkür ederim tekrar.İyi oyunlar..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Promurder
quote:
Bir süredir maçlara gelmiyorum.Soğudum iyice.Bir süre ara verip kendi takımımı kuracağım.Bu yönde karar verdim.O yüzden takımdan ayrılıyorum.Yolunuz açık olsun.İyi oyunlar..
bu saatten sona kimi bulupta takım kurucan ne kotuluğumuzu gördün ki bole yapıyorsun anlamadım
Böyle olması gerekiyor Osman.Daha fazla uzatmanın manası yok kendi adıma. Herşey için teşekkür ederim tekrar.İyi oyunlar..
abi bizle beraber 4-5 mac yaptın zaten neyinde soğuyosun sadece hergun düzenli gel dedim bu yani zaten defans oyuncumuz az en iyisi bizim takımda kalman melih abi seni 4ayydir tanıom ve bi saygısızlığımı gördün mü
quote:
Orijinalden alıntı: Jumpman_Ali
osman niye dün birden ciktin
dun fifa ea gtti sona ps3 network gtti girmedi sona geri geldim ancak kimse yoktu burakla bi maç attık 1-2 yenide arkadaş aldım takıma squadden bakarsınız ii elemanlar pro rankedda tanıştım 2turk 1yabancı
eline sağlik şimdilik idare eder nasi bir logo yapcağını konuşuruz psn e geldiğim zmn
logoyu kullanalimmi? bence güzel olmus
Istiyosaniz kullanalimda gelin oynuyalim mac ilk 100 e girmemiz lazim!
osman sinemaya gitti benimde sinavlarim var bu hafta. aksamlari online olmaya calisicam
quote:
osman sinemaya gitti benimde sinavlarim var bu hafta. aksamlari online olmaya calisicam
bugun saat 7.5 8 gbi toplanırız
ilk 100 e girmek önemli deil ilk 100de kalıcı olmak önemli
yeni logoyu koydum eline sağlık burak sezgin kardeşime burdan teşekkurlerimi iletiyorum Bize Gk Ayarlamış takımımıza gelmesindede ısrarcıydım ama eski arkadaşlarıyla oynamayi tercih etti kararına saygı duyuyorum inşallah yeni elemanlar takımda kalıcı olur çünkü takım kaç maç yaptı eskilerden sayılı adam kaldı hala defans arıyışımız sürüyor
logo kurallara uymuyo
quote:
logo kurallara uymuyo
ilk i uyuyor GK BACK 1 TANE STOPER ARANIYOR
Evet imza uymuyor imza kurallarini okuyup ona göre düzenlersen resmi sevinirim burak
Ah fifa 11im olsa :F
100x100 yapsam olurmu yoksa font i kucultmemmi gerek
quote:
Orijinalden alıntı: Burak220
100x100 yapsam olurmu yoksa font i kucultmemmi gerek
100x100 yap ve yemek yiyim club baslıyalım ve yabancı sitelerdeki turnuvalara katılam yenilince moralın bozuluo ve bize yansıo bunu bdha yaşamamak için sölüyorum emek verioz yazık günah