Şimdi Ara

FiFa Pro Club--11 LeGenDary Turks(Kaleci Back Aranıyor) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Promurder

quote:

Orijinalden alıntı: JusTDoiT94

benim psn JusTDoiT_09 adamım ana menüde 92 yazıyo LF olarakta 86 Sol kanat veya CAM oynarım yer varsa ki sanmıyorum

her gun online misin ve headset var mi

Omer Kardeşim Bugün Senle Bişiy Konuşucam Önemli Bir Konuda Konuşucam Takım için önemli bir konu gerçekten
  • DEFANS OYUNCU VE GK ARANIYOR EN KISA SUREDE BAŞVURULARINIZI BEKLİYORUM
  • osman niye dün birden ciktin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rohirim

Bir süredir maçlara gelmiyorum.Soğudum iyice.Bir süre ara verip kendi takımımı kuracağım.Bu yönde karar verdim.O yüzden takımdan ayrılıyorum.Yolunuz açık olsun.İyi oyunlar..

bu saatten sona kimi bulupta takım kurucan ne kotuluğumuzu gördün ki bole yapıyorsun anlamadım

Böyle olması gerekiyor Osman.Daha fazla uzatmanın manası yok kendi adıma. Herşey için teşekkür ederim tekrar.İyi oyunlar..
  • quote:

quote:

quote:

Bir süredir maçlara gelmiyorum.Soğudum iyice.Bir süre ara verip kendi takımımı kuracağım.Bu yönde karar verdim.O yüzden takımdan ayrılıyorum.Yolunuz açık olsun.İyi oyunlar..

bu saatten sona kimi bulupta takım kurucan ne kotuluğumuzu gördün ki bole yapıyorsun anlamadım

Böyle olması gerekiyor Osman.Daha fazla uzatmanın manası yok kendi adıma. Herşey için teşekkür ederim tekrar.İyi oyunlar..

abi bizle beraber 4-5 mac yaptın zaten neyinde soğuyosun sadece hergun düzenli gel dedim bu yani zaten defans oyuncumuz az en iyisi bizim takımda kalman melih abi seni 4ayydir tanıom ve bi saygısızlığımı gördün mü

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumpman_Ali

osman niye dün birden ciktin

dun fifa ea gtti sona ps3 network gtti girmedi sona geri geldim ancak kimse yoktu burakla bi maç attık 1-2 yenide arkadaş aldım takıma squadden bakarsınız ii elemanlar pro rankedda tanıştım 2turk 1yabancı
  • Logolarhttp://img16.imageshack.us/gal.php?g=11legendturkslogo.png begenmesseniz baska tur yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak220

Logolarhttp://img16.imageshack.us/gal.php?g=11legendturkslogo.png begenmesseniz baska tur yapabilirim

eline sağlik şimdilik idare eder nasi bir logo yapcağını konuşuruz psn e geldiğim zmn
  • logoyu kullanalimmi? bence güzel olmus
  • Istiyosaniz kullanalimda gelin oynuyalim mac ilk 100 e girmemiz lazim!
  • osman sinemaya gitti benimde sinavlarim var bu hafta. aksamlari online olmaya calisicam
  • quote:

osman sinemaya gitti benimde sinavlarim var bu hafta. aksamlari online olmaya calisicam

bugun saat 7.5 8 gbi toplanırız
  • ilk 100 e girmek önemli deil ilk 100de kalıcı olmak önemli
  • yeni logoyu koydum eline sağlık burak sezgin kardeşime burdan teşekkurlerimi iletiyorum Bize Gk Ayarlamış takımımıza gelmesindede ısrarcıydım ama eski arkadaşlarıyla oynamayi tercih etti kararına saygı duyuyorum inşallah yeni elemanlar takımda kalıcı olur çünkü takım kaç maç yaptı eskilerden sayılı adam kaldı hala defans arıyışımız sürüyor
  • logo kurallara uymuyo
  • quote:

logo kurallara uymuyo

ilk i uyuyor GK BACK 1 TANE STOPER ARANIYOR
  • Evet imza uymuyor imza kurallarini okuyup ona göre düzenlersen resmi sevinirim burak
  • Ah fifa 11im olsa :F
  • 100x100 yapsam olurmu yoksa font i kucultmemmi gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak220

100x100 yapsam olurmu yoksa font i kucultmemmi gerek

100x100 yap ve yemek yiyim club baslıyalım ve yabancı sitelerdeki turnuvalara katılam yenilince moralın bozuluo ve bize yansıo bunu bdha yaşamamak için sölüyorum emek verioz yazık günah
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.