Şimdi Ara

FiFa Pro Club--11 LeGenDary Turks(Kaleci Back Aranıyor) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
5.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rohirim

2 gündür maç yapmıyoruz arkadaşlar.Kimselerden ses seda yok.Kilit mi vuracağız yoksa klübün kapısına?

biz hergun yaklaşik 5-6 maç yapıoruz adamlarin yarida bırakıp hukmen kazandıklarimizi saymiyorum hergun onlineiz ilk sayfada yazdiğim saatler arasinda ben hep açiğim ayrica beyler taktik kadroda değişiklik olabilir cunku 2 sağlam stoper 2 kanat ve bir kaleci oldun dun 10 kişi oynadığımız maçlarda rakiplerimiz zor kactı Oynadiğimiz Futbolun Kalitesi Artiyor ama arzu ettiğim saatlerde ps3 açamiyanlar takımdan cıkarılıcak cunku bn donuşumlu oynama fln deil 11 kişi hergun açik olsun birbirimize alışalım derdim bu bu kadar bu yuzde cabalıyorum beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: the özgür

O kadar şeyden sonra çok normal .Hatta geç bile kaldı .

bnden 10yaş kucuksun artık benim sayfama mesaj atma bn ban yiyince mutlu mu oldun ALKIŞ MURAT A ALKIŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: mcmaniac

quote:

Orijinalden alıntı: dell1903

Akşamki olay için takımdaki arkadaşlardan özür dilerim. Kaptan Osman, karı gibi car car konuşmaya başlayınca insanda ne oynama isteği kalıyor ne başka bişey. Herkesin bir oyun tarzı vardır, kaldı ki galibiyete para vermiyorlar, maksat keyf almak, sohbet etmek, güzel paylaşımlar ve arkadaşlıklar yapmak. Çoluk çocuğun hırsı için millet iyice birbirine gircek yakında. Bu arada, "11 Legendary Turks" takımında oynayan tüm arkadaşları ayakta alkışlıyorum, sabırla asker gibi her söyleneni yaptıkları için. Hepinize bol şans.

karakterli, guzel insanlar geneli ama ben de anlayamiyorum neden hala ordalar

Hepsi Bnim Arkadaşim Sertan 1hafta içinde mac yapcaz takımına adam bul 2-3 tane

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dell1903

Akşamki olay için takımdaki arkadaşlardan özür dilerim. Kaptan Osman, karı gibi car car konuşmaya başlayınca insanda ne oynama isteği kalıyor ne başka bişey. Herkesin bir oyun tarzı vardır, kaldı ki galibiyete para vermiyorlar, maksat keyf almak, sohbet etmek, güzel paylaşımlar ve arkadaşlıklar yapmak. Çoluk çocuğun hırsı için millet iyice birbirine gircek yakında. Bu arada, "11 Legendary Turks" takımında oynayan tüm arkadaşları ayakta alkışlıyorum, sabırla asker gibi her söyleneni yaptıkları için. Hepinize bol şans.

karakterli, guzel insanlar geneli ama ben de anlayamiyorum neden hala ordalar

ilk 5 dk içinde gol yiyip kaçarmisiniz acaba tek merak ettiğim sey o

• Bu Hafta Sonundan sonra yeni taktik kadroyu koycam yani ilk 11 belli olcak herkesi gene bu akşam clube beklioruz beyler ayrica kaleci ve yeni stoper arkadaşlarimin gosterdiği emeklerden dolayı tesekkur ederim hepinize bu club 4000 puana cikti ama tek basıma cıkarmadım katkılarınızdan dolayı tesekkur ediorum inşallah başarilarimiz devam eder hep
  • Evet mutlu oldum.O kadar şeyden sonra evet senden yaş olarak küçüğüm ancak akıl yönünden büyüğüm.Hala laf sokmaya çalışma.Biz sen gibimiyiz gol yedikten sonra kaçalım.Osman sen bizim sayfaya yazmasını biliyosun.Eğer kendine o kadar güveniyosan head to head e gel. Ve artık Sertan ve bana laf sokmaya çalışma .Bu arada sen kendine değil takım arkadaşlarına güveniyosun.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 20:42:51 >
  • quote:

Evet mutlu oldum.O kadar şeyden sonra evet senden yaş olarak küçüğüm ancak akıl yönünden büyüğüm.Hala laf sokmaya çalışma.Biz sen gibimiyiz gol yedikten sonra kaçalım.Osman sen bizim sayfaya yazmasını biliyosun.Eğer kendine o kadar güveniyosan head to head e gel. Ve artık Sertan ve bana laf sokmaya çalışma .Bu arada sen kendine değil takım arkadaşlarına güveniyosun.

Arkadaşlar bnim head to head te kastıgım zmn nası oynadıgımı bilirler zaman kaybına gerek yok ayrıca 6 mac yapmıssın hala 5malubiyet 2 beraberlik takınız bnce artık club konusunda fazla konuşma artık cok tecrubeli stoperler aldık gerek yok sana fln sana kanıtlamam gereken bişiyde yok genç yol al

• Dunki Oynadığımız Paslaşmalar ve namalup oynamamız bni cok duygulandirdihepinize bu takımda top koşturduğunuz için tsk ederim beyler ozellikle stoperden top gecmemesi monster ve bnim uyumum dun braz takışsakda o bnm ps3 te ii arkadaşlarimdan biri takımda arada bole şeyler olur olayı tatlıya bağladık tum arkadaşlarımdan ozur dliorum onun ve bnm adıma melih abi hep yapıcı ol derdi bunu oğrendim belkide
  • ayrıca suanki ligde turk clublerinde division olarak turk clublerini arasinda en iiyiz 37galibiyet 11malubiyet ie buda ii istatistiklerimizden bazıları
  • Evet Beyler Kemik Oluştu Alım Kapandı Yeterli Oyuncu Sayısına Ulaştık Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun Yeni Felsefem Takımdaki Oyuncular Arasinda İyi Olan Formayı Alır
  • beyler dün akşam ki olaydan ötürü maç yapamadık hepinizden özür dilerim

Takım şuan çok iyi defans su geçirmiyor valla

İlerde biraz sıkıntı var çok iyi paslaşamıyoruz ilerde buda bazı sorunları ortaya çıkartıyor umarım diğer maçlarda bunun üstesinden geliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quexstre48

beyler dün akşam ki olaydan ötürü maç yapamadık hepinizden özür dilerim

Takım şuan çok iyi defans su geçirmiyor valla

İlerde biraz sıkıntı var çok iyi paslaşamıyoruz ilerde buda bazı sorunları ortaya çıkartıyor umarım diğer maçlarda bunun üstesinden geliriz.

Alışmıcak birşey deil defans ve takım sağlam dun orta saha ile forvet arasi ya cok uzakti yada cok yakındı bundan dolayı istediğimiz paslari alamadık ama kucuk şeyler bunlar hepimiz koca koca insanlariz gun geçtikçe daha da iiye gidiroz 2. Division a Cıktık kup oynamamıza rağmen ligde suan durumumuz ii bunu devam ettircez ins yeni transferlerinde alışma sureci var bunuda gor arda etmileyim birbirimizlede kavga edip başkalarına fırsat vermeleyim

• Gel bide biz görelim nasıl kastığını bakarım kaç fark yicen .Senin bize kanıtlaman bişey yok tabi kendine bişeyleri yediremiyorsan.Benim sanada kanıtlamam gereken bir şey yok(head to head teki fark dışında).Bu arada Turkish Legend arkadaşımın kulubü onun sayfasınada kulub isimlemiz aynı falan yazmıssın Legend kelimesini satın mı aldın ki bizim mi haberimiz yok

• Bos adamlik yapma artik osman , ugrastirtma beni kendinle. Allahim ben ne yaptim diye aglanirsin sonra onca emegin bosa giderse. Haddini bil, terbiyeli ol. Sana laf edilmedikten sonra insanlala muhattap olma. En azindan benimle
  • quote:

Bos adamlik yapma artik osman , ugrastirtma beni kendinle. Allahim ben ne yaptim diye aglanirsin sonra onca emegin bosa giderse. Haddini bil, terbiyeli ol. Sana laf edilmedikten sonra insanlala muhattap olma. En azindan benimle

ozgur ve sen artık bu sayfaya mesaj atma emek hiçbi zaman boşa cıkmaz ps3 ten banlatirim diye tehtit eden ilk sensindir arada bi clubte galibiyet alınartık konuşma cocuklarla takıl sertan sna 2-3 kez mesaj attım gel diye artık yenilmeye mahkumsun k.bakma yani 3haftada 4800 puan yapan yok daha gormedim ligde suan klupler içinde 1. yiz bu yeter sende başarilarinla konuş milletin başarisina laf soliyerek diil

• quote:

Gel bide biz görelim nasıl kastığını bakarım kaç fark yicen .Senin bize kanıtlaman bişey yok tabi kendine bişeyleri yediremiyorsan.Benim sanada kanıtlamam gereken bir şey yok(head to head teki fark dışında).Bu arada Turkish Legend arkadaşımın kulubü onun sayfasınada kulub isimlemiz aynı falan yazmıssın Legend kelimesini satın mı aldın ki bizim mi haberimiz yok

ozgur once club logosunu nasıl koycanı oğren ondan sonra gel ceza sahasi içinde adam yokken penalti yaptıran adamsın snle mac ypp vakit kaybedemem bu sayfada emek var daha mesaj atma git kendi takımına napiosan yap cok istiosanız club macı yprz 10-0 biter ondn sonra susarsiniz konuşmak yerine braz oyun oyna ozgur

• Valla nasi söylesem bos insan. Bazi insanlarin fifa'da dunya siralamasi yapmaya ugrasmaktan daha önemli isleri var. Kulubun ilk sayfasinda ilk gunden beri yaziyo zaten bu. Kimseye birsey ispatlama, ya da gösterme gibi bi iddaamiz, istegimiz yok. Bunun oyun oldugunun bilincindeyiz ve amacimiz beraber oynayip eglenmek. Bi hayat edin kendine. Benim sözlerimi quote icine alip cevap vermeye veya sayfaya benle ilgili bisey yazmaya devam ettigin srece bu muhabbet uzar gider. Uzatma, isim gucum var bi de senle ugrasmak icin zaman harcamayim. Yasinin adami ol biraz sus ve kendi takiminla ilgilen
  • quote:

Valla nasi söylesem bos insan. Bazi insanlarin fifa'da dunya siralamasi yapmaya ugrasmaktan daha önemli isleri var. Kulubun ilk sayfasinda ilk gunden beri yaziyo zaten bu. Kimseye birsey ispatlama, ya da gösterme gibi bi iddaamiz, istegimiz yok. Bunun oyun oldugunun bilincindeyiz ve amacimiz beraber oynayip eglenmek. Bi hayat edin kendine. Benim sözlerimi quote icine alip cevap vermeye veya sayfaya benle ilgili bisey yazmaya devam ettigin srece bu muhabbet uzar gider. Uzatma, isim gucum var bi de senle ugrasmak icin zaman harcamayim. Yasinin adami ol biraz sus ve kendi takiminla ilgilen

bna mesaj attın takımımız cok guçlu olcak fln diye kıvırıon şimdi senle hla muhattap oluorum ya kndi sayfanda takıl artık düş yakamdan

• Lan hem yalanci hem terbiyesiz bi insansin. O takimdan ayrildigimdan beri bir tane msj attiysam kendi takimimla ilgili senin gibi aciz olayim. Kasinma osman bak yine uzuyo zararli cikilicak. 4 gun yetmedi galiba
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.