Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.191.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24792480248124822483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan bazı kesim girebiliyor bazısı giremiyor,bug gibi bir durum varmış çözülmeye çalışılıyormuş şuan twitterdan rob hudson yazmış
  • sizin yapacağınız oyunun taaa bugına :) 32 hesap hiçbiri girmiyor
  • Ben girebildim webapp'e ve mkhitaryan çıktı
  • Fifa 16 da olduğu gibi oyun çıktıktan sonra FUT kurarak girebileceğiz. Pre-order yapsan bile oyun çıkmadan giriş bence zor.
  • Olay bug felan değil, adamlar serverlara birden yüklenme olmasın diye büyük ihtimal parça parça hesapları aktif edecekler. ama ea in bu yalan politikasından nefret ediyorum, dürüstçe yazsanızya gün içinde hesaplar sırasıyla rastgele açılacak. yok arızaymış :) hep aynı tarz yalanlar
  •  FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

Emre Mor a bakın Rare Bronze tam bir hayal kırıklığı.
  • 3xtra kullanıcısına yanıt
    sabahtan beri düşünüyordum nasıl olacak diye. çünkü fifa15 ve 16 da pc de fut oynadım bu sene ps4 fifa 17 alacağım. neticede platformların fut ları birbirinden ayrı . zaten mesajda da hangi platformdan oyunu aldıysanız fut a giriş yapın ondan sonra burayı kullanabilirsiniz diyor.

neticede bana şimdi futa girme şansı verse hangi platformda takım kurduracak ki.
  • akabe1903 A kullanıcısına yanıt
    Hangi platform ?
  • giriş sırasında kod girmemizi istiyorlar maile yolladılar ama bekliyorum 10 dk dır gelmesini gelmedi hala kod gelsede girsek webapp
  • tr hesaplarıyla girilmiyor 2 tr hesabıyla giriş yapamadım amerikan hesabıyla girdim
  • 3xtra kullanıcısına yanıt
    PC
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3xtra

FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

Emre Mor a bakın Rare Bronze tam bir hayal kırıklığı.

beyin koymayı unutmuşlar Emre MOR'a ki haklılar. :)
  • amerikan hesabından girilebiliyor
  • Origin'den ön sipariş geçtim beni bile almıyor olaya bak :D 22sinde FUT açılır mı Origin Access'e ?
  • Young_Caesar kullanıcısına yanıt
    pre-order yapmadığım hesabımdan girdim. Pre-order yaptığım hesaptan giremiyorum
  • 23 une pre-load diyor bence 23 ya da 24 gibi origin accessten girebilecegiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasaksa ozur dileyerek baslamak istiyorum ben pc platformu icin fifa almak istiyorum alan var mi ucuza nerden bulabilirim ekstralari almaya deger mi bide oyun cikinca fiyati daha da duser mi

• Arkadaşlar lütfen yardım edin nedir bu web-app? Fifa 16ım var ve fut da 1.ligdeyim iyi oynuyorum denilebilir yani , ama bu webapp nedir neyin nesidir ilk defa duydum lütfen yardım edin.
  • Webapp'i ilkkez kullanıyorum ilk açtığımda 4-5 paket verdi.Diğer günlerde gene aynı şekilde 3-4 paket mi verecek yoksa hergün 1 paket yada coin mi veriyor?
  • Fifa 14–15–16 var ama wep app ye girmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykutluay -- 20 Eylül 2016; 23:51:03 >
  • 
Sayfa: önceki 24792480248124822483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.