Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2482. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.193.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24802481248224832484
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Girdim ben :/ abuk subuk adamlar cikti artik beklicez sans gulsun 2.5m falan versin daily giftlerde diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperenkuloglu A kullanıcısına yanıt
    Webapp'te fifa17 ye başlamadan önce kadro kurman için paket veriliyor.Oyuna başladığında az çok hazır bir kadroya sahip oluyorsun.
  • razorr8 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/m_120376241/tm.htm Donanımhaber forumu olarak 1. sayfadaki linkteki siteden aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykutluay

Fifa 14–15–16 var ama wep app ye girmiyor.

+1 bende giremedim
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Ea help açılış sayfasında bununla ilgili küçük bir açıklama var hata giderilecek şeklinde ama bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykutluay

Ea help açılış sayfasında bununla ilgili küçük bir açıklama var hata giderilecek şeklinde ama bakalım

bende giremiyorum
  • Bence düzelmeyecek, hesabını kitabını yaptılar 1 ay çnceden herkese bedava pack piyasaya baya bir coins sürecekler ve haliyle en çok para kazandıkları dönemde geçen sene yaptığımız hatayı yapmayalaım dediler ve piyango gibi her 100 hesaptan birini açtılar , boşuna beklemeyin ben bu EA i tanıyorsam hep böle pislik yapmıştır :) ama yemin olsun bu sene de ticaretin dibine vuracam hatta sırf ticaret için 2 tane de xbox alacam.
  • fifa 17 yok webapp girdim hemde daha yeni denememe rağmen.
  • fıfa 13-14-15-16 olan hesabımla webapp girdim bende gelen 5-6 paket ile çıkan oyuncuları satıp ufaktan tr ligi kadromu kurmaya başladım wiel-caner-visca-atif-bruma-emenike-eto aldım topal-kjaer-chedju-muslera yıda oyun çıkana kadar günlük bonuslarla alırız artık

45kontratlı oyuncuları satmadım paketlerden çıkan ve quick sell ile para getirenleri sattım 2.takımı tamamlayana kadar bu 45 kontratlıları fitnessi toparlamada kullanacağım kontratları bitene kadar
  • girebilmek için doğrulama kodu istiyor ama ne mail ne telefona gelmiyor böyle bi saçmalık olabilirmi
  • kod çok geç geliyor
  • Rus origin'den paypal ile fifa 17 almayı başarabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 21 Eylül 2016; 2:22:31 >
  • Türkçe ve ingilizce yok diye biliyorum, yanılıyormuyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler nasıl ? Markovic ve ST de oynayan kişi 92-93 hız değerine sahip

• bykutluay kullanıcısına yanıt
    Türkçe ve İngilizceye çevrilebiliyor.
    Spiker rus onuda ingilizce yapabiliyorsun.
    Sıkıntı çıkmazsa eğer Super deluxe sürüm almış oluyorum.
    Olurda sıkıntı çıkarsa oyun çıktıktan sonraki zaman alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 21 Eylül 2016; 2:44:14 >
  • ya şu adamı silin oyundan bu nedirya

http://www.futhead.com/17/players/15237/aykut-demir/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

Türkçe ve İngilizceye çevrilebiliyor.
    Spiker rus onuda ingilizce yapabiliyorsun.
    Sıkıntı çıkmazsa eğer Super deluxe sürüm almış oluyorum.
    Olurda sıkıntı çıkarsa oyun çıktıktan sonraki zaman alırım.

Hocam benim Fifa 16'm da rus keyiydi ve bh editor+ fifa file explorer ile türkçeye çevirip oynuyordum ancak Fifa 17 de dosya sistemi değiştiği için bu programlar büyük ihtimal çalışmayacaktır inşAllah yeni programlar biran önce çıkar da rusça oynamak zorunda kalmazsın :)
  • Baktım şimdi süper delux 165 tl ye geliyor Dil konusuda galiba başka bir fifa 17 nin ingilizce ve Türkçe dillerini oyunun kurulu olduğu dil klasörüne atıp düzeltiliyormuş aslında alınabilir ben her sene meksika ya bakardım bu sene orası pahalı
  • ottmn kullanıcısına yanıt
    Daha parayı çekmedi.
    23 Eylül'de dosyalar indirilecek ya o zaman belli olur.
    Olurda eski sistem çalışmazsa yapacak birşey yok o zaman rus versiyona elveda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 21 Eylül 2016; 3:13:07 >
  • ne kod muş arkadaş 1-2 saattir kod gelecek maile bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 24802481248224832484
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.