Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2483. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.191.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24812482248324842485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paypal Türkiye faaliyetini durdurmuştu yinede alışveriş yapabiliyormuyuz, iade vs durumlarımızda karta geri iade eskisi gibi yansıtılıyormu bilginiz varmıdır hocam
  • adjustik kullanıcısına yanıt
    kod bekliyorum derken siz nerden almıştınız
  • bykutluay kullanıcısına yanıt
    paypal usa üzerinden aldım ama arkadaş kıllandırınca iptal ettirdim.
    Keyleri alanlara inşallah bonuslar fln gelir.
    hrk'nın sitesinde gelmeyecek gibi bir anlam çıkardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 21 Eylül 2016; 3:48:59 >
  • bykutluay kullanıcısına yanıt
    oyun kodu değil webapp girmeden önce kod yolluyor maile
  • WebApp 2013ten beri oynadigim icin 4 tane paket hediye etti ekstradan. Icindende Hamsik cikti iyi sayilabilir baslangica gore. Bakalim devami nasil olacak
  • ****den 1 hafta önce aldım key daha gelmedi 28 eylüle kadar yollayacaklarını söylüyorlar sorun olmaz değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan girebilen varmı webapp e girilmiyor sanırım bakım var diyor
  • aynen sunucuları down olmuş millet abanıyor sanırım.
  • 2 yıldır PC'de FUT oynuyorum. 17 FUT web app'a almıyor beni sanki hiç oynamamışım gibi oyunu aldıktan sonra erişebileceksiniz diyo. Haliyle küfür edip kapattım.
  • Allah senin belanı versin EA, hayatımda gördüğüm en iğrenç firmasın. Bu adamların Türkiye' de ofisi var mı? serverlar down olmuş açılınca düzelir dedik yok arkadaş yine aynı şekil oyunu alacaksın diyor, yazıklar olsun.
  • android fut companion app'r guncelleme gelen var mi? benim hâlâ fifa 16da kaldi. fut web app uzerinden de giremiyorum. fut'u 14-15-16 sezonlarinda oynamis biriyim. web app'e girmek icin ne yapmak lazim?

tesekkurler.

• biraz önce benim erişimim açıldı extra bişi yapmadım çıkan en iyi topçu kaka ve ben yedder 3 tane gold 1 tane bronz 2 tanede all players pack verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntzlm

biraz önce benim erişimim açıldı extra bişi yapmadım çıkan en iyi topçu kaka ve ben yedder 3 tane gold 1 tane bronz 2 tanede all players pack verdi.

girdiginiz linki verebilir misiniz rica etsem? mobildeyim de.

• bu arada transfer olayının etkinleşmesi için girdiğiniz platformda oyunun ekli olması gerekiyor ben playstore dan aldığım için bende transfermarketi açmadı onlarda oyunun kodunu 29 unda yollarlar o zamana kadar elimdeki leşleri satıp bi 10 k yapabilirim umarım bu arada başlangıç olarak calcio A (serie A) mbaye niang ve kwado asamoah efsanelerden olmuş pace ve fizikleri çok düzgün yine başlangıç serie a - süperlig yapılabilir.
  • kiwi21 kullanıcısına yanıt
    buyrun hocam

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app
  • 14 efsanem geri dönmüş murieeel

http://www.futhead.com/17/players/23370/luis-muriel/
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntzlm

buyrun hocam

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app

ilginize tesekkurler. saniyorum mobilden girmiyor. companion app'e guncelleme gelmesini bekleyecegim mecburen. sagolun.

• Satın aldığım oyuncuları kadroma ekleyemiyorum,satmaya çalışıp teklif alamadıklarımı da aynı şekilde kadroma geri yollayamıyorum bu sorun nasıl çözülecek ?
     FIFA Ultimate Team [Eski KONU] FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabe1903 -- 21 Eylül 2016; 13:27:59 >

• akabe1903 A kullanıcısına yanıt
    Tüm platformlardan logout yaptıktan sonra 24 saat boyunca giriş yapmayın. Re-sync yapılınca servera düzelir.
  • cntzlm kullanıcısına yanıt
    Biz daha giremedik bile :/
  • 
Sayfa: önceki 24812482248324842485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.