Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2485. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.190.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24832484248524862487
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: imsomnia

merhaba arkadaşlar bugün işyerindeyken fut web hesabıma girmek istedim ve cevabı hatırlayamadığım için hesap kilitlendi ne yapmam gerekiyor. evdeki asıl makinamdan girdim ama olmadı origin içinden oyundan falan mı yapmak gerekiyor acaba?

live chate bağlan hallolur.https://help.ea.com/en/contact-us/new/
  • Görüldüğü gibi açık arttırmada aldığım oyuncuya Fifa çöktü çözümü nedir beyler

FIFA Ultimate Team [Eski KONU]
     FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Dün aynısı bana da oldu oyun içinden ayarladım.
  • akabe1903 A kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptın ayar oldum fifaya
  • gny_khrmn G kullanıcısına yanıt
    Fifa 17 webappte de benzer problem var oyuncular markette kaldı bazıları.24 saat içinde sorun çözülecek diyolar ama bakalım.
  • gny_khrmn G kullanıcısına yanıt
    Benim bahsettiğim üstteki arkadaşın sorunu.Senin problem için ea 24 saat bekleyin diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabe1903 -- 21 Eylül 2016; 20:41:54 >
  • Bu sene artık radikal bir karar almalar Lazım
    Bıktım artık herkesde aynı kadro
    Naingolan konoplanka ambrabat
    Abumeyang vidal matic Willan görmekten bıktım
    Umarım oyun ya bunları pahalandırır yada hata yaptık diyip nöfler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kontrat ve kondisyon sorunu yaşamamak için neler yapmak gerekiyor ?

Kondisyon için 2 kadro demiş bir arkadaş mesela ben 2. kadromu da aynı oyunculardan oluşturabilir miyim ? Her karttan 2 şer tane alsam?

Ve bu hani kulüp öğeleri var ya bonus sağlayanlar , bunlardan hangilerinden kaç tane almam gerekiyor?
  • Market sıkıntısı düzelmiş.
  • Eskiden oynayıp da hala bağlanamayan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Bu sene artık radikal bir karar almalar Lazım
    Bıktım artık herkesde aynı kadro
    Naingolan konoplanka ambrabat
    Abumeyang vidal matic Willan görmekten bıktım
    Umarım oyun ya bunları pahalandırır yada hata yaptık diyip nöfler

fifa16 dan mı bahsediyorsun yoksa 17'den mi anlamadım
    16 da hiç amrabatlı kadro görmedim
    willian ve matic ise etkisiz oyuncular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeqassange -- 21 Eylül 2016; 22:30:05 >
  • alperenkuloglu A kullanıcısına yanıt
    kontrat sorunu yaşamamak için %50 olacak şekilde manager toplaman lazım parlak altın ve normal altın olanlardan aynılarından alamazsın parlak altınlar %3 normal altınlar %1 bonus veriyor böyle toplayıp %50 yaptığında bir oyuncuya kaçlık kontrat bastıysan ekstradan yarısı kadar daha ekleniyor bunu yapmak başta maliyetli gelir ama uzun vadede baya karlı bir iş

kondisyon sorunu yaşamamak içinde 2 tane kadro yapman lazım mesela fenerbahçe kadrosu yaptın yedeklerede beşiktaş kadrosu koyarsan sıkıntı yaşamazsın şöyleki fener kadrosu ile maç yaptın sonraki maça beşiktaş kadrosu ile çıktın yedeklerinde fener oyuncuları olacak şekilde ve böylece o maç bittiğinde fenerli oyuncuların kondisyonları fullenmiş olacak elinde olan oyuncunun ikincisini alamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adjustik -- 21 Eylül 2016; 22:32:18 >
  • Ben hala giremiyorum Futweb'e :/ 16 yoktu bende. 15e sahip olup da girebilen var mı?
  • 15 -16 vardı fifa 17 web app hala bana kapalı bullshit:)
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    PC de bir ben kaldım galiba :D
  • bykutluay kullanıcısına yanıt
    Ben de varım usta :@ Kafayı yiyeceğim. Bir işi de düzgün yapsınlar.
  • ama sende fifa 16 yoktu diye hatırlıyorum, olmayana açmıyorlar web app yi, bende 13 den itibaren var ama tık yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bykutluay kullanıcısına yanıt
    14-15 var. 15 olup da giren olmuş forumda. Biz hala bir umut bekleyelim :/
  • 3 hesabım var 1'ine dün hiç sorunsuz girdi bugün 1 tanesine daha girebildim kaldı 1 tane o da yarın açılır herhalde :)
    bide şimdi bir şey sorucam yeni hesap açsakondan fifa 16 fut başlangıcı yapsak 17webapp açılır mı acaba? para biriktirelim
  • zeqassange Z kullanıcısına yanıt
    Dün biri paylaşmıştı ağustos ayından önce hesap açıp şifre ayarlamış olman falan gerekiyormuş diye.
  • 
Sayfa: önceki 24832484248524862487
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.