Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.190.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24872488248924902491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sow-bruma değişikliği ile daha güzel ve tercihim süperlig+ligue1

dün ne güzel webapp kodu hemen gelmişti maile bugün yine sıkıntı var anlaşılan kod gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adjustik -- 22 Eylül 2016; 18:05:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charm35

oyunu en ucuz nerden alabiliriz acaba ?

pc için diyorsan ben gamesmondeden sipariş verdim 110tl şuan
  • akabe1903 A kullanıcısına yanıt
    @ottman denemiş 16da olmamış.
  • adjustik kullanıcısına yanıt
    Toprakta weak foot 5 adam kendi başına bir bug oluşturabilir.
  • Herrmann ve Konoplyanka ne kadar şu an pazarda dostlar?
  • Oyun hileci dolu şuan, geçen seneden hiç bir farki yok hile konusunda geçmiş olsun. 2013 yillik adam bile hile yapiyor Originden onsiparis edilmis 29 gun origin access bulunan hesap satilir.pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tw1sted kullanıcısına yanıt

Bu kadar mı zor hile engellemek ya? Koskoca EA'sin sen.
  • merhabalar fifa16 coins ve kadroyu fifa17 ye aktarma şansımız varmı acaba?
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Fifa Pointsler aktarılıyor bildiğim kadarıyla ama coinler ve kadro aktarılamıyor.
  • android'de fut oynamak için fifa 17 sahibi olmak gerekiyor mu?
  • Companion diyorsanız evet. Ayrıyetten Ultimate Team oyunu çıkarmışlarsa hayır.
  • bugün maile webapp kodu gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

Oyun hileci dolu şuan, geçen seneden hiç bir farki yok hile konusunda geçmiş olsun. 2013 yillik adam bile hile yapiyor Originden onsiparis edilmis 29 gun origin access bulunan hesap satilir.pm

Muhtemelen serverda problem vardır ya da bireysel hileci olabilir.
    Daha oyun başlamadığı için hiçbir yerde oyunun hilesini göremedim.
  • ım.

FIFA'yı son beş seridir (FIFA 11

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hileci olması çok normal oyunun ilk zamanlarında hilecilere denk gelme ihtimalimiz yüksek fakat zaman geçtikçe div1 e çıkmadığımız sürece fazla hileciye denk gelmeyiz ben fıfa 16 da div2 de takılıyordum div1 deki hileciler yüzünden div1 e çıkınca normal biri gelince kaleme gol atıp çıkıyordum div2 e düşüyordum div1 de 10 kişinin 8 i hileyse div2 de 10 kişiden en fazla 2 si hile denk geliyordu ama futdraft aşırı hileci vardı dün volborq ilk draftında şampiyon oldu ve 2 paket+ 25bin coins verdi bu coinsi sürekli verecekse futdraft hilecilerden geçilmez
  • adjustik kullanıcısına yanıt
    Yemişim draftını dediğiniz gibi div 2 3 tertemiz oynar bakarız keyfimize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hatta draft sürekli para veriyorsa division hilecileride drafta geçebilir
  • Beyler fifa 16 yı oynadım ama hiç draft moduna girmedim.İyi para var mıdır burda 17 de bir göz atayım mı ne dersiniz?
    Ve kolay yoldan nasıl para kazanırım UT 'De?

Fifa 16 da 1.ligdeydim kadrom buydu
    D.Sturidge Abubemeyang
    Alexis sanchez Thiago Walcott

Fabregas

Jordi alba Thiago silva Cahıll Walker

J.HART

Sizce bu kadro 17 de nasıl olur? Thiagoyu değiştirmeyi düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenkuloglu -- 22 Eylül 2016; 21:17:29 >
  • pc gene hile kaynayacak belli oldu. draft'ın 25k ödül vermesi hilecilere ekstra bi kıyak olmuş. 16'da sezonlarca div2'de oynadım son zamanlarda resmen 5 maçı üst üste kazanıp 5 maç yeniliyordum ki div1'e çıkmayayım diye. benim anlamadığım eylül ayındayız,yeni oyunun çıkmasına 1 hafta kalmış ve hala div1'de coin için hilecilere denk geliyorum. oyun bitmiş,market uzun zamandır ölü hala neyin hilesidir bu. böyle gerizekalılık olamaz resmen. adam ağustosda hesap açmış hala hile yapıyor. kasdığı coinlerle oyuncu alıp oynasa ona da razıyım. hala bronz kadrolarla hile peşinde millet. çok acayip cidden.

ya en kötünün iyisi umarım bu sene kötünün iyisi olarak hileciler draft'a dadanır da sezonu rahat bırakırlar. gerçi haftasonu ligi tarzında bir şey olacak umarım oralara gelmezler.
  • ea canlı nasıl baglanılıyor link bilen varsa verebilirmi
  • 
Sayfa: önceki 24872488248924902491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.