Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.190.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24892490249124922493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu overell çok çıkar paketlerden bu sene, şu an piyasa yüksekse elden çıkarmak mantıklı
  • ulan ne zaman girsem ya bronz ya silver pack veriyor
  • 2 oyuncu hariç beşiktaş ı kurdum düşuk bütçeli bir ispanya ligi karması önerebilirmisiniz arkadaßlar
    Bu mesaja eklenen görseller:

FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahın cezası EA şu doğrulama kodu işini doğru düzgün yapamadığı için 3 gündür ne web ten nede tel den girebiliyorum ben kodu gönder diyorum kod bazen 3, bazen 5 bazende 12 saat sonra geliyor ve bu yüzden daha 1 kere bile giriş yapamadım arkadaşlar bu işin bi çözüm yolu yokmudur, yani sürekli aynı şey oluyor 3 gündür bir türlü o anda kod gelmiyor kafayı yiyecem sinirden
  • Bpl için veya diğer ligler için giriş seviyesi lig önerisi olan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffafbonus26

2 oyuncu hariç beşiktaş ı kurdum düşuk bütçeli bir ispanya ligi karması önerebilirmisiniz arkadaßlar

full aynı takımla oynamak yerine season oyna daha iyi. Orada hem güçler daha güncel oluyor.

Bence karma oynamak daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tavukum

Yoooook artık, arkadaşlar webapp'tan sabah hediye gelen gold paketten çıkana bakın çıldırıyorummmmmmm : ) Hemen satayım mı oyun çıkınca mı satayım arkadaşlar ne zaman yüksek gider.

bana sabah bronz pack vermiş quick sell bile 52 coins ediyor şaka gibi.

•  FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

Mevcut kadro. Timo Werner ilk maçında Hat-trick yaptı :D Bu sene çok canlar yakacak belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seffafbonus26

2 oyuncu hariç beşiktaş ı kurdum düşuk bütçeli bir ispanya ligi karması önerebilirmisiniz arkadaßlar

Kardeşim caner ile taliscanın kimyası ne öyle 3 e düşürmüşsün yanlış yerlerde oynatıyosun. taliscayı en azından CAM ye , caneride LM ye almalısın. Caner LM de en azında 5-6 chm olur. talisca da 9.

• Origin access ile erişen arkadaşlar standart edition kaç gb indirme yaptı acaba?
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Tüm editionlar 30 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: _VivaLaVida_

Tüm editionlar 30 GB

Malum bir site de 39 gb gördüm deluxe edition.
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt
    Onlar rar dosyasıydı.İndireceğimiz farklı olacağı için 29.3 gb normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabe1903

Onlar rar dosyasıydı.İndireceğimiz farklı olacağı için 29.3 gb normal.

Teşkkür ederim.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    tamamen şans hocam açarken hiç ekrana bile bakmadım quik cell yapar 300 400 coins alırım dedim sonra baktım robben : )
  • Uyunda bir hantallık var çözemedim, demo da bir sorun yoktu halbuki. Benim ekran kartı falan mı uçtu acaba ?
  • Ea accses ile FIFA17 trial diye ayrı bir oyun kuruyor orgin, İlk satın aldığımız 17 de ise 29 unda aktifleşecek yazıyor.
    Muhtemelen 29 unda diğeri için yükleme yapacağız.
    Olay o ise yukardaki mesajlarda bahsedilen skidrow daki oyunun 39 GB olması enteresan çünkü şu an oynadığım trial 30,3 GB.
    Acaba 39 GB olan oyunun 29 Eylüldeki dosyalarını da mı içeriyor? onu kurarsak ne olur ?
  • Fifa 17 companion indirdim telefona ama cd key daha elime ulaşmadığı için mi böyle bu web app dediğiniz şey nedir tam olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bir sorum olacak şimdi demo yüklü demoyu silmesek tam sürüm çıkınca onun üstüne kurulum devam mı edecek yoksa sıfırdan mı kota bitti o yüzden soruyorum en azından 6 7 gb karımız olur.
  • 
Sayfa: önceki 24892490249124922493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.