Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.190.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24912492249324942495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Drafttan  FIFA Ultimate Team [Eski KONU]
    kim gelmiş hoşgemiş :)
  • hic haberim yoktu accees ile fifa 17 nin oynandigini pc de iyiki gordum valla indiriyorum
     FIFA Ultimate Team [Eski KONU]
  • Ben sizin yerinizde olsam kıyıda köşede para varsa sakatlık kartı biriktirirdim.
  • Çılgın draft kadrosu FIFA Ultimate Team [Eski KONU]
  • Konu ilk mesajı ile ilgilenebilecek arkadaşa konuyu devredeceğim. Pm atabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sezon ilk şık golümü attım futta

10 saat denemem bitti şimdilik div 8 deyim
  • Benim kadroda bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

Konu ilk mesajı ile ilgilenebilecek arkadaşa konuyu devredeceğim. Pm atabilirsiniz

fifa konusunda yetki verin bana, sene içinde gelen ve gelecek coins satışı ve hile sempatizanı olan kişileri banlayabileyim yeterli
  • Bu gece sonrası kadronun son hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truelove -- 24 Eylül 2016; 1:35:15 >
  • Beyler hevesinizi kaçırmak istemem ama daha early access'de bile hile varmış + ea'in geçen sene rakip maçtan çıktığında bazen seni mağlup sayması devam ediyormuş. draft paraları yanıyor yani direk...
  • Ludosh kullanıcısına yanıt
    Yazıklar olsun Ea'ya göz yumuyor bu hileci denen pisliklere. Geçen sene bana çok denk geldi hocam maç bağlantısının kopup bana yenilgi saydığı. Neyse ki çok ut oynamıyorum season oynuyorum ama ordada varlar. Rainbow six siege deki gibi atacaksın banı tertemiz olacak çok zor sanki

• arkadaslar bu webapp a nasıl giricem biri yardımcı olabilirmi ea ya kayıt oldum webapp kısmına girince buy now sayfası geliyor
  • arkadaşlar oyunda şu ismi kim kullanıyor?

cnky1991
  • Telefondaki companinon uygulamasına girip de squad building challenges yapan var mı?Bunu kullanıyorum paketler veriyor sonunda fakat kadro oluştururken seçtiğim oyuncular kayboldu.
  • omerr89 O kullanıcısına yanıt
    O oyunculari alip karsiliginda paket veriyor

• HakanBalta333 kullanıcısına yanıt
    Hadi ya.Bilmiyordum ben onu eyvallah.
  • g2a veya hrk dan fifapoints alan var mı? şimdi oyunun keyi daha elime geçmeden origin üzerinden kodu girersem çalışır mı aceba ? deneyen oldumu
  • arkadaşlar fur takımını sildim yeni isimle takım kurmak için. yeni isimle takımımı kurdum ancak oyunun girişindeki ana menüde hala eski takımın ismi yazıyor. bunu nasıl yeni takımın ismine çevirebilirim ?? lütfen cevap.
  •  FIFA Ultimate Team [Eski KONU]
    Forma için korkmayın sonradan veriyorlar.
    Ayrıca oyun güzel olmuş beğendim.
  • Arkadaslar ben temmuz ayinda origin uzerinden fifa17 on siparis verdim 29 eylul indirilecek ama karttan daha para cekmemisler oyun indirilevilir oldugundami parayi cekecekler key falan ne zaman gelecek yardımlarınızı bekliyorum tesekkurler....

• 
Sayfa: önceki 24912492249324942495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.