Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.190.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24922493249424952496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Squad building challenge olayı tam olarak nedir.biri açıklayabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron4233

Senden istenen görevler var.Mesela diyor ki 2 farklı ülkeden şu-şu mevkilere oyuncu koy.Takım kimyası şu kadar olsun.Tamamlayınca sana paket veriyor fakat senin oraya koyduğun oyuncuları alıyor senden.Paketlerden çıkanlar da satılamıyor.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak dayanamadım origin access e üye oldum aylık 13 tl ye ve fifa 17'yi indirip 10 saat oynama şansı verdi, fifa 17 boyutu 30 gb indiriyor şuan asıl soru oyun çıkınca fifa 17 key imi girip bu indirdiğim oyun üstünden devam edebilir miyim yoksa yeniden mi indirecek oyunu, teşekkürler.
  • Arkadaşlar. Tarayıcıdan 17 FUT'a başlamak mümkün değil mi? Oyun çıkınca aktif olacak diye uyarı çıkıyor. Oynayanlar nasıl oynuyor?

UYARI BU : Sorry you were not invited to participate in early web start in FUT 17. You will be able to use the Web App once FIFA 17 is released. You will need to have first logged in to FIFA 17 on your preferred platform, and created you FUT 17 Club.

BUY ONLINE NOW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaoglan_61 -- 24 Eylül 2016; 14:10:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerr89

quote:

Orijinalden alıntı: iron4233

Senden istenen görevler var.Mesela diyor ki 2 farklı ülkeden şu-şu mevkilere oyuncu koy.Takım kimyası şu kadar olsun.Tamamlayınca sana paket veriyor fakat senin oraya koyduğun oyuncuları alıyor senden.Paketlerden çıkanlar da satılamıyor.

Senin yaptığın görevler satılamayan basit görevler.Diğer seviyelerdeki daha zor görevlerdeki paketlerden çıkan oyuncular satılabiliryor.
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Devam edebilirsiniz

• webapp dan leaderboards daki maç parası kazananları kontrol ettim hepsi hileci değil hile olduğunu düşündüklerimi reportladım bazılarının ismini çözemediğim için reportlayamadım bazılarını aratıyorum bulunmuyor ilginç valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

Forma için korkmayın sonradan veriyorlar.
    Ayrıca oyun güzel olmuş beğendim.

ulan reklamı yaparken sadece ön siparişe özel diyolar bide, bu ea varya
  • Ben sol kanata hazard ı almak istiyorum fiyatı ne kadar olur oyun çıkınca? Biriktirebilir miyim nasıl biriktiririm?

• quote:

Orijinalden alıntı: İSA_1

arkadaşlar oyunda şu ismi kim kullanıyor?

cnky1991

isa bey hoşgeldiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Orijinalden alıntı: İSA_1

arkadaşlar oyunda şu ismi kim kullanıyor?

cnky1991

isa bey hoşgeldiniz

Sağol dostum birkaç zamandır ölüydü buralar şimdi coşmuş bizde dönüş yapalım dedik:D

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

Forma için korkmayın sonradan veriyorlar.
    Ayrıca oyun güzel olmuş beğendim.

ulan reklamı yaparken sadece ön siparişe özel diyolar bide, bu ea varya

Ön sipariş formaları bunlar değil dostum. Turkuaz ve kırmızı olanlar ön sipariş formaları yanlışım yoksa. Bu formaları üzerine coin verseler kullanmam hepsi birbirinden rezil :)

Benim gözüm turkuaz formada. İnşAllah gelir ama hiç ümidim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar. Fifa yı yeniden yüklemem lazım da. Bu origin deki game preporties kısmında bulunan cd key reedem product code kısmından yazdığım key değil mi ?
  • EA fut piyasasının altını üstüne getirenlere web app ı açar seçer
    Ama normal adam gibi oynayanlara önceden web app ı açmaz..

Sadece FUT dan oyunun satış parasından daha çok kazanıyorlar
    Şaka gibi
    Fifa 10 ultimate teamdan beri oynarım
    Hep aynı hiç değişirmediler (temel olarak) her senede daha fazla kazanıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

webapp dan leaderboards daki maç parası kazananları kontrol ettim hepsi hileci değil hile olduğunu düşündüklerimi reportladım bazılarının ismini çözemediğim için reportlayamadım bazılarını aratıyorum bulunmuyor ilginç valla

O listeleri Ea da görüyor ve hiçbirine birşey yapmıyor, Üstelik adamlar Orgin de profillerini gizliyorlar aratıyorsun "no found" la karşılaşıyorsun.
  • oyunda maaşallah full hileci kaynıyor.
    Caner ve Holebas çöpmüş öğrenmiş oldum.
    Ayrıca forma var değişik hileciler origin formasıyla takılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 24 Eylül 2016; 17:35:11 >

• adamların nicke bak arada bul hadi llıı gibi olanları
  • adjustik kullanıcısına yanıt
    Herif 45 dakika oynuyor.
    Baktı yenemiyor zart diye oyundan atıyor seni...
    Yani işin kolayını bulmuş.
  • ya beyler oyunu dün geceden beridir indiriyorum % 62 oldu origini kapatıp açtım hızlansın diye tekrar sıfırdan başladı indirmeye. başına böyle bişey gelen var mı gitti bi sürü indirdiğim dosya.
  • İlk Türk hileci
    FriedhelmWi
    Hüdai Sert
  • 
Sayfa: önceki 24922493249424952496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.