Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2496. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.193.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24942495249624972498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu momentumdan bende şikayetçiyim fakat iyi oyuncular yüksek ratingli takımlarla 1.2. ligde uzun süre iyi oynayan arkadaşlar bunu nasıl başarıyor momentum başladı deyip 3.4.5. lige kadar düşen arkadaşların bunu sorgulaması lazım
  • gio88 kullanıcısına yanıt
    Hocam reportlayınca size yüzde 10-15 indirim kodu vermedi mi live chatteki arkadaş ? Ben hileciyi söyledim ısrar ettim banlayın felan diye bana teklif etmişlerdi. Eğer öyleyse sürekli şikayet edelim indirimimiz olsun bari EA'ya karşı güzel bir atak olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler redeem kodum 2 gündür gelmedi allah aşkına biriniz yardım etsin ne yapmam lazım ?
  • momentum adam mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

bu momentumdan bende şikayetçiyim fakat iyi oyuncular yüksek ratingli takımlarla 1.2. ligde uzun süre iyi oynayan arkadaşlar bunu nasıl başarıyor momentum başladı deyip 3.4.5. lige kadar düşen arkadaşların bunu sorgulaması lazım

momentum falan yok ya. Kesinlikle yok hatta. Rakipten rakibe fark ediyor sürekli.

Şimdi 1 tane adam sürekli Oyuncu değiştir tuşuyla adam değiştire değiştire top kapmaya çalışıyor
    Diğer oynayan sakin sakin defans yapıyor.

Aynı şey atak stilleriylede alakalı. Bizim noob oyuncularda bunu momentum sanıyor.
  • PnshR88 kullanıcısına yanıt
    hesabıma bitane pack tanımlamıştı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

bu momentumdan bende şikayetçiyim fakat iyi oyuncular yüksek ratingli takımlarla 1.2. ligde uzun süre iyi oynayan arkadaşlar bunu nasıl başarıyor momentum başladı deyip 3.4.5. lige kadar düşen arkadaşların bunu sorgulaması lazım

momentum falan yok ya. Kesinlikle yok hatta. Rakipten rakibe fark ediyor sürekli.

Şimdi 1 tane adam sürekli Oyuncu değiştir tuşuyla adam değiştire değiştire top kapmaya çalışıyor

Aynı şey atak stilleriylede alakalı. Bizim noob oyuncularda bunu momentum sanıyor.

daha ince açıklarsak, bazen karşılarına iyi hücum edemese bile oyuna alışkın olduğundan iyi defans yapıp araları iyi kapatan adam geliyor, bunuda momentum sananlar var, veya her atılan pasın geçmesi gerekliymiş gibi uooooyyy momentum o pası geçirtmedi diye cry cry yayın yapan yayıncılarda mevcut.

söylediklerine katılıyorum, momentum mu evet var, ama iyi oynarsan veya gerçekten iyi oyuncuysan momentum falan söz geçiremez her türlü yenersin.

ha birde bana göre fifa gerçekten bir zeka oyunu, bu oyunu sadece bodoslama dümdüz koşarak adam geçebileceğini sananlar falan momentum yer buda bir gerçek.

• gio88 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne dersiniz yapsak mı ? her türlü bizi hor görürken enayi yerine koyarken iyi bizde böyle karşılık verebiliz sonuçta live chate yazmak zor da değil 5-10 dakikamızı almaz. Bana hileci gelirse artık 2 güne bir şikayet edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PnshR88 -- 25 Eylül 2016; 18:51:01 >
  • allah aşkına şuraya girecegim redeem kodu gelmiyor bi yardımcı olun ya lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

quote:

daha ince açıklarsak, bazen karşılarına iyi hücum edemese bile oyuna alışkın olduğundan iyi defans yapıp araları iyi kapatan adam geliyor, bunuda momentum sananlar var, veya her atılan pasın geçmesi gerekliymiş gibi uooooyyy momentum o pası geçirtmedi diye cry cry yayın yapan yayıncılarda mevcut.

söylediklerine katılıyorum, momentum mu evet var, ama iyi oynarsan veya gerçekten iyi oyuncuysan momentum falan söz geçiremez her türlü yenersin.

ha birde bana göre fifa gerçekten bir zeka oyunu, bu oyunu sadece bodoslama dümdüz koşarak adam geçebileceğini sananlar falan momentum yer buda bir gerçek.

Fifa 15e kadar pc de oynadıgım için bende div1 nooblarını tokatlarken öyle diyordum .Momentum var ama iyi oynarsan herkesi yenersin bla bla bla. Konsola geçtikten sonra pc de karşına gelen division 1 noobları yok.O zaman 3 kere direğe çarpıp girmeyince, kalecine attıgın pasta tekte vurması gerekirken ayağından açıp saçma sapan goller yediğinde sıkıcı bi hal alıyor momentum.Div1 Div3 düşüşleri çok doğal oluyor böylelikle.Takımın Allstarlardan kuruludur orasını bilemem.Bişeyler yapıp ronaldo messi neymar maçlardan puan çıkarabilirsin.Ama premier lig italya kadrolarıyla sabit bi şekilde konsolda div 1 kalmak zor.Oyun buna izin vermiyor.

8/8 yapıp şampiyon oldugum div 1 sezonunda sonra.İki lig düştüm üstüste.Bunun mantıklı bir izahı olamaz.Psikolojik olarak şöyle oluyor böyle oluyorlarıda geçelim.Yıllardır oynuyoruz.Az çok biliniyor neyin ne oldugu.

Diğer bu oyunda momentum falan yok diyen kardeşe bişey diyemiyorum malesef.Div4 ve yukarısı için momentum ne durumda bilemem çünkü.Belki düşük liglerde pek bişey olmuyordur.Veya iki kaybedip bir kazanan oyuncuya zaten bu tarz şeyler olmuyordur.

• arkadaslar iyi oynuyosunuzdur kabul ederim hatta dunyadaki ilk 1000 oyuncu arasinizdadir momentumuda yeniyo olabilirsiniz bunu da kabul ederim. Ama bu oyunda kesinle momentum var. momentum oyle tek maclik olayda degil oyuna cok para harcamiyosan hayvani kadrolar ticaret yapmayip benim gibi en fazla 50-60 k lik kadrolarla oynuyosan oyna da goreyim 10 sezon division 1 de kalmayi. adamin saginda ronaldo solunda messi var diyor ki ben birinci ligden dusmuyom. eyvallahta gel benim kadroyla oyna goreyim.

oyun bide bazi donemler size kafayi takiyo. ulan 2 gundur oyun beni her turlu yenilmemi sagliyo. 3. divisiondan dustum 6 aydir fln 4 ten asagi hic inmemistim simdi 4 te de mac kazanamiyom. en iyi konstantre oynadigimda berabere bitiyo mac. habire karsima mavili vs oyuncular cikariyo. ulan lanet olsun dedim gold turnuvaya girdim bronze kadrolu adam 5-2 yendi beni. chemestri de 50 lerde.

oyun size kafayi takiyo bazi donemler baslarim dedim baska oyunlara gectim ztn yakinda 17 cikicak ona harcarim sinirimi.

• Bu bmd ne oluyor dostlar ? 1-0 one gecti adam oyunu kastirdi acayip 1 1 yaptim baglanti koptu rakipten dolayi takim ve nick kisminda bmd yaziyordu bilen varmi bunu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gio88

quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

quote:

Fifa 15e kadar pc de oynadıgım için bende div1 nooblarını tokatlarken öyle diyordum .Momentum var ama iyi oynarsan herkesi yenersin bla bla bla. Konsola geçtikten sonra pc de karşına gelen division 1 noobları yok.O zaman 3 kere direğe çarpıp girmeyince, kalecine attıgın pasta tekte vurması gerekirken ayağından açıp saçma sapan goller yediğinde sıkıcı bi hal alıyor momentum.Div1 Div3 düşüşleri çok doğal oluyor böylelikle.Takımın Allstarlardan kuruludur orasını bilemem.Bişeyler yapıp ronaldo messi neymar maçlardan puan çıkarabilirsin.Ama premier lig italya kadrolarıyla sabit bi şekilde konsolda div 1 kalmak zor.Oyun buna izin vermiyor.

8/8 yapıp şampiyon oldugum div 1 sezonunda sonra.İki lig düştüm üstüste.Bunun mantıklı bir izahı olamaz.Psikolojik olarak şöyle oluyor böyle oluyorlarıda geçelim.Yıllardır oynuyoruz.Az çok biliniyor neyin ne oldugu.

Diğer bu oyunda momentum falan yok diyen kardeşe bişey diyemiyorum malesef.Div4 ve yukarısı için momentum ne durumda bilemem çünkü.Belki düşük liglerde pek bişey olmuyordur.Veya iki kaybedip bir kazanan oyuncuya zaten bu tarz şeyler olmuyordur.

konsolda da div1 de her sezonda title alan yayıncılar izliyor ve görüyoruz, oyun buna izin vermiyor diye birşey yok, kendinizi geliştirin, bu iş 98den beri fifa oynamakla falan olmuyor cidden.

• Arkadaşlar bu fifa 17 demo pc reus ekraekranında masaüstüne dönme sorununa ekran kartını eski sürüme geri döndürmeden başka bi çözüm yolu var mı ?
  • Futta sürekli Türk geliyor karşıma herhalde bizden başka oyunu oynayan yok.

• quote:

quote:

emin misin dostum yenilen benim istatistiklere bi bak :)

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/499544/f4e64af6-5e15-45a6-abee-e479ad1c0df6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cose Turche -- 26 Eylül 2016; 13:48:22 >

• Kardeşim kadromun değeri en fazla 55k oyuncularımın maaşını zor yatırıyorum ama gel gör ki 1 aydır div1 den düşmedim daha dün title aldım.Momentum var ancak momentum gerçek hayatta da var.Fenerbahçe v anadolu takımları maçlarını izleyin derim.Özellikle bursa

• Beyler çok önemli bi sorum var. Ben oyunu us hesaptan aldım ama tr hesaptan oynayacağım ve sanırım fifa points alamıyomuşum. Sorum şu. TR hesabımdaki fifa 16 dan fifa points alsam fifa 17 ye aktarabilir miyim acil cevaplarınızı bekliyorum 4600 points boşa gitmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: jason25

Beyler çok önemli bi sorum var. Ben oyunu us hesaptan aldım ama tr hesaptan oynayacağım ve sanırım fifa points alamıyomuşum. Sorum şu. TR hesabımdaki fifa 16 dan fifa points alsam fifa 17 ye aktarabilir miyim acil cevaplarınızı bekliyorum 4600 points boşa gitmesin

fifa 17 oyunun her halukarda us bölge. yani aktarılmama ihtimali var. bence risk alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 26 Eylül 2016; 9:09:48 >
  • 16 tr hesabımdan almıştım ama indirim zamanında. Youtuberlar ilk fifa 17 ye girişlerinde aktarılsın mı diye soru geliyodu ona göre alayım

• 
Sayfa: önceki 24942495249624972498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.