Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2497. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.190.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24952496249724982499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dediğim gibi aktarılmama ihtimali var. 4600 points az para değil sonuçta
  • Tamam hocam en azından 2200 alayım da risk fazla olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=gGBXquJOnMkhW:FFA17PCC

Beyler şöyle bir kadro kurdum mutlaka olması gerekir dediğiniz birileri var mıdır ona göre alayım
  • XBox One Early FUT için şu an al-sat yapılabilecek ve para kazandıracak oyuncuları paylaşır mısınız?

• 2. Bölge için fifa points hangi psn den almamız gerekiyor?

• fut draft token vermişti bana 1 tane ilk fut webappe girdiğimde ve ben bunu ea access trialde kullandım. Dün gece webappe girdiğimde yine fut draft token verdi :D herkese mi verildi acaba daha oyun cıkmadı sonucta preorder bonuslarını şimdi vermezler diye düşünüyorum. Platform xbox
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Futta sürekli Türk geliyor karşıma herhalde bizden başka oyunu oynayan yok.

online ayarlardan bölge sınırını kaldır. Öyle bi ayar vardı. Ama genelde düşük pingli yabancılar geliyor bu seferde lag oluyor arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cose Turche

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

bu momentumdan bende şikayetçiyim fakat iyi oyuncular yüksek ratingli takımlarla 1.2. ligde uzun süre iyi oynayan arkadaşlar bunu nasıl başarıyor momentum başladı deyip 3.4.5. lige kadar düşen arkadaşların bunu sorgulaması lazım

momentum falan yok ya. Kesinlikle yok hatta. Rakipten rakibe fark ediyor sürekli.

Şimdi 1 tane adam sürekli Oyuncu değiştir tuşuyla adam değiştire değiştire top kapmaya çalışıyor
    Diğer oynayan sakin sakin defans yapıyor.

Aynı şey atak stilleriylede alakalı. Bizim noob oyuncularda bunu momentum sanıyor.

emin misin dostum yenilen benim istatistiklere bi bak :)

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/499544/f4e64af6-5e15-45a6-abee-e479ad1c0df6.jpg

anlamadığım bişey var sen şimdi 14 şut çektin 1 tanesi girdi bu momentum mu oluyor yani? :D

adam %90 şut isabeti ile oynamış, yani senin kalecinin morali falan yükselmeden gelip gol atmış, sen napmışsın her yerden şut çekmişsin adamın kalecinin moralini yükseltmişsin.

• http://www.futhead.com/17/squads/420177/ başlangıç kadrom olarak bunu kurdum ne diyorsunuz dostlar :D
  • Bunu dene hocam fazla tutmaz

FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cose Turche -- 26 Eylül 2016; 18:22:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: srhn10

http://www.futhead.com/17/squads/420177/ başlangıç kadrom olarak bunu kurdum ne diyorsunuz dostlar :D

Workrate kısımlarına dikkat et. Mathiue sürekli cıkar ileri :D geri boş kalır zaten arapaslarına cok uygun bir oyun olmuş fifa 17. Iturraspeyi de Defans workrate yüksek bi adamla değiştirirdim ben olsam. Bir de Arda her ispanya kadrosunda olmalı :D para biriktirip al hemen oyun acıldıgında.
  • quote:

Bunu dene hocam fazla tutmaz

kadron çok iyiye benziyor hocam teşekkür ederim önerin için fut web appden kuruyorumda ön siparişte bekliyorum hala tr den verdiğim için dostum ben biraz atletico madrid hayranı hatta bayağı hayranı oldugum için atletico oyuncularını biraz fazla tuttum özellikle saul niquez jose maria gimenez sence kurdugum kadro iş yapabilir mi kanatları kullanmıyorum ben bu sene 4-1-2-1-2(2) nasıl olur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

http://www.futhead.com/17/squads/420177/ başlangıç kadrom olarak bunu kurdum ne diyorsunuz dostlar :D

Workrate kısımlarına dikkat et. Mathiue sürekli cıkar ileri :D geri boş kalır zaten arapaslarına cok uygun bir oyun olmuş fifa 17. Iturraspeyi de Defans workrate yüksek bi adamla değiştirirdim ben olsam. Bir de Arda her ispanya kadrosunda olmalı :D para biriktirip al hemen oyun acıldıgında.

fut web ten kuruyorum hocam onları incelemedim acaba yerlerine koyabileceğim oyuncu önerirmisin diğer aldığım oyuncular hakkında ne düşünüyorsun

• Beyler hangi oyuncuları al sat yaparak para kazanabiliriz? Yardımcı olabilecek var mı?

• quote:

Hocam Mathieu hariç güzel kadro çok fransız CB var ispanyada onlardan birini alabilirsiniz vietto yerinede Ben yedderi alırsanız daha memnun kalırsınız en azından 2016da öyleydi 2017 dede değişeceğini sanmıyorum, skill oynuyorsunuz sanırım, bende sizin kullandıgınız taktiği çok kullanıyorum, lakin bu kadroda fizikli oyuncular teknik oyunculara göre daha fazla iş yapıyor,Bakambuya paranız yeterse Bakambuda olabilir forvete... Benim kadrolarım abartılı squad building challengetan gelen paketlerin içerisinde Toure,İf Lemar,Dembele(RM) felan cıktı coine coin demiyorum daha oyun başlamadan :)

• quote:

quote:

kadron çok iyiye benziyor hocam teşekkür ederim önerin için fut web appden kuruyorumda ön siparişte bekliyorum hala tr den verdiğim için dostum ben biraz atletico madrid hayranı hatta bayağı hayranı oldugum için atletico oyuncularını biraz fazla tuttum özellikle saul niquez jose maria gimenez sence kurdugum kadro iş yapabilir mi kanatları kullanmıyorum ben bu sene 4-1-2-1-2(2) nasıl olur acaba

2.kadro ile darma duman ederler seni :D allahini seven defans gelsin olmus. Hic oynadin mi 17 bilmiyorum da parcalarlar diyeyim ben. Skill ile adam gecmek zor baya 16ya gore ona gore de skill build dusunun.

• quote:

quote:

Hocam Mathieu hariç güzel kadro çok fransız CB var ispanyada onlardan birini alabilirsiniz vietto yerinede Ben yedderi alırsanız daha memnun kalırsınız en azından 2016da öyleydi 2017 dede değişeceğini sanmıyorum, skill oynuyorsunuz sanırım, bende sizin kullandıgınız taktiği çok kullanıyorum, lakin bu kadroda fizikli oyuncular teknik oyunculara göre daha fazla iş yapıyor,Bakambuya paranız yeterse Bakambuda olabilir forvete... Benim kadrolarım abartılı squad building challengetan gelen paketlerin içerisinde Toure,İf Lemar,Dembele(RM) felan cıktı coine coin demiyorum daha oyun başlamadan :)

hemen mathieu yu satışa koydum hocam savic için ne dersiniz ben yedderi alacağım biraz daha coin kasayım açıkçası çok fazla skill kullanan biri değilim kanatları kullanmıyorum sürekli pas yapmayı seviyorum topu takımımda tutmayı seviyorum hep savunmam hücümümdan daha iyidir.başka önerileriniz varmı zevkle okuyorum hocam :) saul niquez ve sergi robertoyu 2 cm olarak çok sevdim sanki uyumlu oldular :D

• quote:

quote:

quote:

2.kadro ile darma duman ederler seni :D allahini seven defans gelsin olmus. Hic oynadin mi 17 bilmiyorum da parcalarlar diyeyim ben. Skill ile adam gecmek zor baya 16ya gore ona gore de skill build dusunun.

benim ispanya kadrom içinmi diyorsun hocam anlamadım :D o kadrolar benim değilhttp://www.futhead.com/17/squads/420177/ benim kadrom bu

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim ispanya kadrom içinmi diyorsun hocam anlamadım :D o kadrolar benim değilhttp://www.futhead.com/17/squads/420177/ benim kadrom bu

Yok arkadaşın önerdiği silver ağırlıklı kadro için. Sana tavsiyem Türkiye Ligi kurman.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok arkadaşın önerdiği silver ağırlıklı kadro için. Sana tavsiyem Türkiye Ligi kurman.

Hiç bişey olmaz hocam,ben bu kadroyla 5'e kadar çıkıcam o kadroyu kurmama bile gerek yok

• 
Sayfa: önceki 24952496249724982499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.