Şimdi Ara

FIFA Ultimate Team [Eski KONU] (2495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.975
Cevap
226
Favori
1.190.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24932494249524962497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imkaniniz varsa geceleri oynamaya calisin hocam neredeyse hic hileci olmuyor. Dun fut championsta pes pese uc mac girdim hic hileci gelmedi gayet zevkli maclar oynadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottmn kullanıcısına yanıt
    Hocam dediginiz forma nasıl bir şey :) siteden baktım bulamadım, merak ettim :)

• Ya bu futta bir adama denk geldim herif neymar suarez bale pıgba vs. ne varsa almış nasıl yeniyim bu adamı ne ara neyle alıyorsa biz boşa mı oynuyoruz insn kendini enayi gibi hissediyor !

• DarkGathering kullanıcısına yanıt
    fut champions ne bro bu sene yeni galiba
  • Hile muhabbeti yapanlar, platform pc mi? report ile boşuna uğraşmayın 5000 W 0 Loose bi adamı canlı destek girip şikayet ettim.Canlı destekte adam tuhafmış maçları dedi.2-3 ay sonra report ettiğim hesabı kontrol ettim.Hala sağlıklı olarak devam ediyordu oyuna.. Boşuna reportlamayın
  • gio88 kullanıcısına yanıt
    tabi ki pc hocam.

canlı destek tuhafmış deyip banladı mı peki ne yaptı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatyercan

Hocam dediginiz forma nasıl bir şey :) siteden baktım bulamadım, merak ettim :)

https://www.easports.com/au/fifa/ultimate-team/features

En başta oyuncuların üzerindeki forma hocam. Daha önce yayınlanan tanıtım videolarında daha bi açık turkuaza yakın gibi kalmış aklımda ama fotoğrafta bayağı koyu görünüyor. Fotoğrafta daha bi güzel duruyor:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ludosh kullanıcısına yanıt
    bişey yapmamış olmalı ki profil banlanmadı.
  • ottmn kullanıcısına yanıt
    Gerçekten güzel görünüyormuş
  • Kadroları şimdiden kuralım mı.Fiyatlar artar mı oyun çıktığın da

• Arkadaşlar sizde PS Store'dan 269 TL'ye ön siparis vermek mantıklı mı? Oyun çıktığında kaç TL'den satışa çıkar?
  • Arkadaslar fifa 16 orjinal oyunum var apple store dan 17 companiani indirip bende baslayabilir miyim ? xbox 360 platform.

Ayrica Twitterda hectik juctez mi ne su bosnali tuhaf oyuncu var ya 4-1-2-1-2 wide sistemi geri donmus dedi ins donmustur fifa 16 dan nefret ettim 4-3-3 kullandim. ayrica oynayan varsa sunu soylesin yine adam hayvan gibi kaleye paralel yardirip gol atiyo biz bisey yapamiyoz mu ? yemin ediyorum sinir hastasi olcam.

Oynayabilen var mi henuz onuda bilmiyorum oylesine sordum.
  •  FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

• alper_love kullanıcısına yanıt
    yokmu yardımcı olacak kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenkuloglu

FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

kesinlikle +1

• İyi hatun milliler varmış sevindim 2 maç yap günlük turnuva dediği 2sindede temiz yenildim ;)görevleri yaptım 2K coins var ama fifa 17 companion hala girmiyor gıcık oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: gio88

Hile muhabbeti yapanlar, platform pc mi? report ile boşuna uğraşmayın 5000 W 0 Loose bi adamı canlı destek girip şikayet ettim.Canlı destekte adam tuhafmış maçları dedi.2-3 ay sonra report ettiğim hesabı kontrol ettim.Hala sağlıklı olarak devam ediyordu oyuna.. Boşuna reportlamayın

EA nın kendi hilecileri bence onlar :) firmaya çalışıyorlar bence
  • Oyun bir tek bende mi kasılıyor? demoda bir sıkıntı yoktu, Fifa 16 yı da sorunsuz oynuyorum. i7, ATI HD7850 ekran kartı 10 Gb ram var.
    bir de ; başlangış ekranında ilk çıkan reusve EA logosu tam yuvarlak değil elips şeklinde. Başka yaşayan varmı sorunu?
  • Hani hiç kadro yardımlaşması yok :)

oyunu şu an 8 saat daha oynama fırsatım var ingiltere ligini hiç takip etmiyorum uzun zamandır. 10 15k arasına güzel bir kadro kurabilecek olan var mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenkuloglu

FIFA Ultimate Team [Eski KONU]

güldüm valla yalan yok

• 
Sayfa: önceki 24932494249524962497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.